reklama
Witajcie kochane. Ja mam dziś dość wszystkiego. Wstaliśmy zdecydowanie za wcześnie, bo o 5:30. Po powrocie od lekarza chwilę się zdrzemnęłam z małym ale wcale mi się nie poprawiło. Musiałam zrobić na obiad żeberka w coca-coli bo takie życzenie miała teściowa, a mnie mdli od zapachu pieczonego/smażonego mięsa Ledwo wytrzymałam. Poza tym znów wyszłam na wyrodną matkę, bo ukarałam dziecko za to że perfidnie wylewa kompot na dywan Dodam że karą było siedzenie na dywanie (suchym oczywiście) razem ze mną, żeby przemyślał swoje zachowanie. Oczywiście krzyku od cholery a teściowie patrzyli na mnie jakbym go biła kablem od żelazka :/
cyniczna
Fanka BB :)
Lilijanna, no, chyba coś wisi w powietrzu, że te dzieci nie chcą spać... Może wieczorem będzie lepiej? Ale nerwów mnie to kosztuje sporo. Wiem też, że zmęczone dziecko to histeria co krok... Cudnie będzie... Naprawdę mam dziś już dość wszystkiego, a dzień się jeszcze nie skończył...
Bubuś, znam to... Z tym że to moja mama odgrywa rolę wspaniałej babci i "przychodzi na ratunek" dziecku... bardzo pedagogiczne Dobra babcia, zła mama... ekstra...No, ja piekłam kurczaka w piekarniku, ale nie będę go jeść. Śmierdzi! Absolutnie każde mięso śmierdzi. Myślałam, że mam rano ochotę na parówki, alem się rozmyśliła po otwarciu opakowania
Bubuś, znam to... Z tym że to moja mama odgrywa rolę wspaniałej babci i "przychodzi na ratunek" dziecku... bardzo pedagogiczne Dobra babcia, zła mama... ekstra...No, ja piekłam kurczaka w piekarniku, ale nie będę go jeść. Śmierdzi! Absolutnie każde mięso śmierdzi. Myślałam, że mam rano ochotę na parówki, alem się rozmyśliła po otwarciu opakowania
My na szczescie mieszkamy z dala od wszystkich dziadkow. Z tego się ciesze, bo sie do niczego nie wtracaja. Ból jest tylko wtedy, jak by czlowiek chcial gdzies wyjsc, a nie ma z kim mlodego zostawic... no ale da sie z tym zyc :-)
Ja z kolei mam dzis "kwaśny" napad.... grejfrut nie pomógł, soki jakies takie "słodkawe", ogorkow nie mam(zeby kwasnicy wypic) heh... az mnie roznosi...
Ja z kolei mam dzis "kwaśny" napad.... grejfrut nie pomógł, soki jakies takie "słodkawe", ogorkow nie mam(zeby kwasnicy wypic) heh... az mnie roznosi...
Buhahaha Aż się boję co mnie czekaAbsolutnie każde mięso śmierdzi. Myślałam, że mam rano ochotę na parówki, alem się rozmyśliła po otwarciu opakowania
Cyniczna u mnie niestety to samo, ja chcę dziecko czegoś nauczyć a oni zaraz Młodego wołają do siebie ;/
Z mięsem też mam tak samo Niestety mdli mnie też na widok chleba więc dziś od rana do 11 byłam na głodzie.
Mam ochotę na krakersy.....
Z mięsem też mam tak samo Niestety mdli mnie też na widok chleba więc dziś od rana do 11 byłam na głodzie.
Mam ochotę na krakersy.....
reklama
cyniczna
Fanka BB :)
Nadal przerabiam ogórki kiszone... jak już wodę wypiłam, to teraz ogórkami zagryzę hahahaha
Lotka, myślisz, że choć mam mamę pod bokiem (piętro niżej), to mam jak wyjść? że się chętnie wnuczką zajmie? Taaaa, dlatego właśnie jestem na wychowawczym, bo moja mama, aż się pali do opieki nad Tycią Co do zachciewajek, to mi się kwaśnego chce, ale myślę także o fancie i mandarynkach... To przynajmniej nie śmierdzi...
Bubuś, to się cieszę, że chociaż chleb z masłem zjeść mogę bez odruchów wymiotnych... aczkolwiek ogórki są nr 1
Zrobiłam sobie brukselkę z masełkiem i bułką tartą... bo obiadu nie jadłam (z racji śmierdzącego kurczaka) i miałam wyrzuty sumienia... ale to nie było to...
Lotka, myślisz, że choć mam mamę pod bokiem (piętro niżej), to mam jak wyjść? że się chętnie wnuczką zajmie? Taaaa, dlatego właśnie jestem na wychowawczym, bo moja mama, aż się pali do opieki nad Tycią Co do zachciewajek, to mi się kwaśnego chce, ale myślę także o fancie i mandarynkach... To przynajmniej nie śmierdzi...
Bubuś, to się cieszę, że chociaż chleb z masłem zjeść mogę bez odruchów wymiotnych... aczkolwiek ogórki są nr 1
Zrobiłam sobie brukselkę z masełkiem i bułką tartą... bo obiadu nie jadłam (z racji śmierdzącego kurczaka) i miałam wyrzuty sumienia... ale to nie było to...