reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Lotka napisz mi na PW co za info potrzebujesz a na pewno Ci odpiszę:)

Nie ma to jak z Kobietkami moj M juz mnie sluchac nie moze ciagle albo gadam albo czytam o ciazy hehe
Dobrze ze Was znalazlam:-)

reklama
Joasia witaj:)
Wszystkim chorowitkom duuużżżoo zdrówka:tak:

A ja siedze w napieciu pod telefonem co sie bedzie dziac.Moja mała siostrzyczka bedzie rodzic.To znaczy jest w szpitalu od 3,5 godziny ze skurczami,na oddział nie przyjeli tylko kazali czekac bo były bardziej potrzebujace,ale w tej cholernej Warszawie wieczny problem na porodówce,stwierdzili raptem ze nie ma miejsc na poporodowej.No i dzwonia po szpitalach i beda ja chyba do innego odsyłac.wszystko jedno gdzie aby szczesliwie.Trzymajcie kciuki dziewczynki za tego mojego małego siostrzenca co by zdrowy przyszedł na ten swiat

Kciuki trzymam!
jej swoją drogą to wyobrażacie sobie jak za siebie nawzajem bedziemy tak kciuki zaciskać?

Ayani- to plamienie to takie prawie żadne... W poniedziałek wizyta,więc myśle,że będzie ok. Ale taka rozbita przez to jestem... A myślicie,że przy przytulankach jak to się wszystko robi bardziej ukrwine to nadżerka może dawać o sobie znać? Bo zauważyłam,ze zwykle dzień po coś się pojawia... Z tym,że nasze przytulanki nie są takie pełne,bo się boję...

Beacia rowniez witam Cie serdecznie:-)

Oczywiscie ze wszystko bedzie dobrze nie martw się Siostrzyczka pewnie nie taka "mala" na pewno da sobie rade:)
&&&&&&&&&&&& za Sis i Maleństwo

Hallo Kobitki!
U nas dziś wiosna, czuję się o niebo lepiej, i w ogóle świat wydaje mi się piękniejszy:-D Gdyby jeszcze nie ta moja waga! Sprawdziłam, z Kackiem w 13tc ważyłam 54, a teraz 61 no masakra!
Beacia trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za siostrę o maluszka! Oby szybko poszło, trzy parte i już!
Joasia witam i ja:-D
Pajkaa ja wyjęłam kolczyk w ciąży z Kackiem, ale nic mi się z dziurką nie stało, za to koleżance masakra się zrobiła, taka duża wielka blizna

Dzieki dziołszki kochane za kciukasy:-)
Moja sis jednak biora na porodówke nie beda jej odsyłac ma dopiero 4 cm rozwarcia to jeszcze to pewnie potrwa.

Avarai ja wyciagnelam kilka lat temu... i blizna po ciazy zrobila mi sie wieksza bardziej widoczna, ale gubi sie przy rozstepach :-D

Beacia kciuki zaciskam bardzo mocno:)

reklama
sorki ja tak na biegu przeczytalam tylko ta stronke i nie wiem o czym wczesneij pisalyscie ale
Gorgusia jasne że z nadżerki moga byc plamienia po sexiku , nawet takim delikatnym , my mielismy cosik z kosmówka wiec tez gin mowill nawet najmniejsze przytulanki moga spowodowac krawienie więc kochana nie martw si e
Beaciamega kciukasy o szczesliwe rozwiazanie:)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
jutro troszke was nadrobic si epostaram bo teraz lece zjesc bo maluszek dzis glodniasty bardzo!!!:)

Do góry