reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam Was kochane.

Pogoda piękna i aż chce się żyć. Czuję się dobrze, co tym bardziej pozytywnie nastraja mnie do życia. Siedzę w domku na L4 - odrabiam zaległości w sprzątaniu.

Przeczytałam Was wstecz ale nie pamiętam co komu miałam napisać - chyba muszę zacząć notować.

Chorym ciążówką życzę zdrowia, chorym pociechom również.
Gratuluję tym dziewczyną co poznały płeć.

reklama
Demetrios ja jak mam duzo do nadrabiania otwieram sobie dwie strony :D wtedy nie zapominam :-D

a ja wlasnie czuje sie fatalnie... chyba wolę jednak jak jest chlodniej

A ja się tak cieszę, że jest słoneczko, człowiek zaraz inaczej funkcjonuje, aż chce się żyć.:-)
Szkoda tylko, że ja jak na razie korzystam tylko "przez okno", bo do 15 w pracy.:-(
Tego mi zawsze najbardziej szkoda wiosną i latem, że najładniejszą pogodę przesiedzę w pracy, hm....
Ale na szczęście są jeszcze weekendy i ten ma być podobno piękny, tylko mój Starszak chory i spacerków nie będzie:-(.
Pajka myślisz, że jakiś wirus może spowodować zapalenie ucha?
A i właśnie zaatakowało mu drugie ucho i też ropa leci :-:)-:)-(

Dzień dobry wszystkim.

Zdrówka wszystkim chorym życzę, małym i dużym!!! Trzymajcie się ciepło.

U mnie pogoda nie ciekawa, w nocy nawet padało. Miał być słoneczny, długi weekend, ale raczej się nie zanosi:baffled: Humoru też nie mam, jakaś taka niespokojna jestem:-( Chce już lato, ciepło, słońce!

Gdynianka trzymam kciuki jak i my wszystkie bys szybko wrocila do domku.
Opuscilam was wczoraj ale od rana dostalam znow ta migrene z aura, najpierw te flesze w oczach a potem nieustajace rypansko po glowie, coz znow do pracy nie poszlam, dzis mnie pewnie zjedza:baffled::baffled::baffled::baffled: Jutro parada na s. Patryka a tu juz zapowiedzieli mega deszcz i zimno. Moja Alicja pierwszy raz w tym roku bierze udzial w paradzie-bedzie tanczyc ze swoja grupa majoretek z pomponami. Ale dlaczego pogoda ma byc taka!!!!Dziewczyny szykujcie dla mnie piekna pogode w Polsce na swieta prooooszeeee:-):-):-):-):-)

Ja znowu się ciut martwię... mam troszkę na brązowo przybrudzony śluz. Taki lekko beżowy. Boli mnie głowa... Wzięłam paracetamol. Położę się i może przejdzie.

u nas slonko i plus 14 stopni

fasolka glowa do gory, ja plec tez poznam dopiero w maju
bubus zdrowka ja tez mialam angine w tej ciazy, jakies 1,5 miesiaca temu i tez antybiotyk byl, a potem byl zaraz drugi na nerki
anmika zdrowka dla synka
demetrios nie przepracuj sie, ja tez notuje jak mnie pol dnia nie ma co komu odpisac bo bym w zyciu sie nie polapala
monaliza trzymam kciuki za pogode
gorgusia mnie tez glowa ciagle boli chyba od tych zmian pogod

Gdynianka trzymam kciuki &&&& dużo zdrówka :**

U mnie nowy objaw ciąży się pojawił: przy uciśnięciu lewego sutka zaczęła wypływać biało-przezroczysta wydzielina. Nie wiem czy można to nazwać siarą ale w poprzedniej ciąży też mi tak wcześnie z cycków ciekło....

reklama
Do góry