reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Witam wszystkie przyszłe Wrześniowe Mamusie:)
Chciałabym dołączyć do Waszego grona(oczywiście jeśli pozwolicie;)
II kreseczki zobaczylam 21 stycznia a dzis zaczynam 13 tydzień I termin mam na 23 września:-):-):-)

Własnie wróciłam z zakupów ,moja młodziez okupiona w buty i tu przezyłam szok Dorota juz roz 41 a Szymon 43 :szok:(znow rozmiar wiecej ciekawe do jakiego wieku im te nogi beda rosły) spodnie koszulki i inne niezbedne rzeczy na wiosne ale ja na skraju nerwicy i wyczerpania:angry:,nogi mi do du.... właza :baffled:i cos czuje ze spac zaraz pójde:-p

Hej Joasia. Serdecznie witamy w naszym gronie.
A Twój suwaczek (i przewidywany termin porodu) oznacza, że dziś kończysz 13 tydzień.
Bo jak masz np. 13t3dz to znaczy, że już leci Ci tydzień 14. :-)

Ostatnia edycja:
Gorgus - Moze to znow ta nadzerka? Kurczak, nie martw sie, mysle, ze to moze byc sluz z tej nadzerki, bo jakby bylo plamienie, to raczej swieze i obfitsze, wtedy mozna by sie martwic, chociaz dla pewnosci skonsultuj to moze z lekarzem .

Joasiu 85 -
WITAM i gratuluje!! ja mam termin na 20 wrzesnia!

Wiecie co dziewczyny czuje sie taka bezuzyteczna... Nie pracuje od stycznia, mieszkam na wsi oddalonej 45 km od miasta , wiec nie ma mowy o zadnych rozrywkach.. Nudzi mnie juz siedzenie w domu , kiedys mialam inny lifestyle.. Pracowalam w biurze, mialam znajomych, wychodzilam do klubow itd. teraz mieszkam daleko od moich znajomych i jedyna rozrywka jaka jest mi obecna to telewizor, ktorego nie znosze!!

Joasiu 85 -WITAM i gratuluje!! ja mam termin na 20 wrzesnia!

Wiecie co dziewczyny czuje sie taka bezuzyteczna... Nie pracuje od stycznia, mieszkam na wsi oddalonej 45 km od miasta , wiec nie ma mowy o zadnych rozrywkach.. Nudzi mnie juz siedzenie w domu , kiedys mialam inny lifestyle.. Pracowalam w biurze, mialam znajomych, wychodzilam do klubow itd. teraz mieszkam daleko od moich znajomych i jedyna rozrywka jaka jest mi obecna to telewizor, ktorego nie znosze!!

A ja ma termin na 19 września!

Ayni tak to jest. Ja pracuje i będę pracowała ile dam radę (tzn. myslę, że do końca sierpnia) i czasem mam dość, chętnie posiedziałabym sobie w domku. Ale pewnie wtedy też bym narzekała na nudę, tak jak teraz narzekam na pracę. Tak to już jest - zawsze nam źle :tak:. Chociaż tak myślę, że w wakacje to bym sobie chętnie posiedziała z moim Starszakiem, bo też będzie miał wolne. No nic, zobaczymy co i jak, najważniejsze żeby dobrze się czuć i z dzidzią było wszystko dobrze.

Ayni rowniez witam:-) 23 to moj I termin po I usg tez mi sie przesunal na 20-go wrzesnia ale to sie jeszcze moze kilka razy zmienic , poki co jedziemy w tym samym kierunku:-D

reklama
Laseczki uzupełniłam listę. Nowe dziewczyny prosze o wiadomosci to tez Was dodam :-)
Zaraz czeka mnie kąpiel starszaka. potem jak usnie to wejde i zajme sie dalszymi porzadkami w spisie ;-)
aaa jest nas tu juz 47 :-)

Do góry