reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Witajcie Kochane. Nie czytam wstecz bo nie mam siły. Wróciłam od lekarza rodzinnego z antybiotykiem bo rozwija mi się angina i trzeba ją zwalczyć w zarodku :( Młody też dostał leki, ale na szczęście bez antybiotyków. Teraz padam do łóżka bo mam dość i prawie ;(

reklama
WITAM;)

Nie było mnie troszkę tutaj...

Pogoda sie poprawiła i podobno na weekend ma być ciepełko ;))super!!

U mnie raz dobrze raz źle...jestem w 13 tc i pytanie kiedy będe się tylko dobrze czuć ?;/

U mych smerfach ok ;)

Pozdrawiam:)

A ja humor straciłam, bo mój Starszak się rozchorował. Chyba wykrakałam, bo chwaliłam ostatnio, że w ogóle nie choruje. Ma zapalenie ucha i wycieka mu z uszka ropa. Zaczęło się w nocy środa/czwartek - nie spaliśmy od 24 do 4 rano, bo strasznie płakał. Dziś trochę lepiej, ale też nocka u nas i to z licznymi przerwami niestety :-(
Martwię się, bo pierwszy raz miał takie zapalenie (obu uszu) rok temu. Było to niby powikłanie po ospie, ale ciągnęło się strasznie. Wtedy miał wysoką gorączkę, która nie schodziła i strasznie mu ta ropa leciała. Był maj a on później jeszcze długo musiał z zakrytymi uszkami chodzić i zero kontaktu z wodą (tzn. do ucha nie mogła wpaść kropelka), bo jak wycieka ropa to znaczy, że pękła błona bębenkowa.
No i teraz niestety mamy powtórkę :-(
A tak pięknie się robi, w weekend mieliśmy pośmigać na rowerze, och.....

Bubus zdrówka życze

Beacia miłej wizyty

Pati
ja jestem w 15 tc i nie minęlo w poprzedniej ciazy było do 10 tc... a teraz masakra...

Fasolka ja moze poznam płec za 5 tygodni... moze:D

Anmika zdrówka dla synka a byłas u lekarza?

Kasia P-P - gratuluję poznania płci :)
Gdynianka- trzymam kciuki by było ok!

U mnie dziś piękna pogoda- chodziłam w rozpiętej kurtce i ludzie na wsi już się przyglądali mojemu brzuszkowi :D Ponoć widać,że coś jest na rzeczy. Spotkałam przyjaciółkę mojej mamy i mówi,że pięknieję :) Ciekawe czy w poniedziałek potwierdzi się,że to chłopiec...

Dziś znowu mam uczucie ciężkości w dole brzucha... nie wiem co to. W poniedziałek zapytam lekarza. W moczu znowu mi wyszły bakterie, leukocyty, erytrocyty i co tylko... może od tego ten ból brzucha.

Oglądam serial i lecę z tatą na spacerek :) Trzeba trochę pooddychać wiosennym powietrzem.

Błonka jupi. jak się cieszę gratuluję z całego serca. Dziewczynki to takie male księżniczki. są cudowne. nie dziwię się, że się zakochałaś. my też liczymy na drugą dziewczynkę. idę 27 marca na USG genetyczne, to może mi powie co tam widzi.

Kasia P - bardzo szybko się dowiedzialas, ja tez chce juz wiedziec.

Gdynianka trzymam mocno kciukasy i nie denerwuj sie ;)

.

Anmika zdrówka dla synka a byłas u lekarza?

Byłam i stwierdził, że nie jest źle. Na szczęście nic go nie boli i nie ma gorączki (37[SUP]o[/SUP]C).
A jutro pojedziemy jeszcze do laryngologa, myślę, że dokładniej się dowiem co i jak.
Zastanawiam się tylko od czego to???

reklama
Gorgunia ja tez tak miałam... kilka badań moczu non stop bakterie zobaczymy teraz...bede robila 20 kolejne badania to zobaczymy co z tego wyjdzie...

Do góry