reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Gdynianka, dobrze będzie, zopiekują się Tobą i dzieciątkiem, wydobrzejesz i wreszcie bedziesz się dobrze czuła .

Co do włosów to ja tez mam wiecej, ale w pierwszej ciazy mialam identycznie. Błonka, fajnie z ta dziewczynka :-) a wczesniej ci mowili ze na 100 % chlopczyk?

Sto lat dla HELENKI :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki kochane za dobre słowo:-) Jestem już spakowana, dziadek do Misia przyjeżdża na 9, a o 10 ja wybywam do tego szpitala. Troszkę jestem już spokojniejsza. Biorę ze sobą telefon z dostępem do netu, ale ostatnio w szpitalu nie za bardzo mogłam się zalogowac na bb, więc nie wiem czy dam radę napisać co i jak.
FutureMummy dobrze, że się pojawiłaś na wrześniówkach, nawet nie wiesz jak wczorajsze twoje słowa podniosły mnie na duchu

Wszystkim mamciom życzę udanego weekendu

gdynianka z calego serca zycze Ci duzo optymizmu w tym szpitalu, zebys sie nie dolowala, myslala o tym ze ci tam pomoga i zycze zebys szybciutko wrocila do domu do Synka, tulam mocko

witam sie Kochane dzis za oknem swieci piekne sloneczko Oliwka dzis przespala cala noc w swoim lozeczku tylko raz o 5.20 marudzila, ze jest jej zimno, przykrylam ja i spala dalej a rano nie mogla sie dobudzic nawet mojego budzika nie slyszala tazke same optymistyczne fakty heh

Gdynianka- powodzenia, życzę dużo zdrówka
KasiaP-P - gratuluję chłopczyka :)
Błonka - gratuluję dziewczynki :)
Oj sama się już nie mogę doczekać dnia, w którym się dowiem jaka jest płeć dziecka :)
Myślałam,że wyjdzie słońce. Jednak jest szarawo :(. Zjadłam duże śniadanko i oglądam Nad Niemnem.
Coś zmęczona jestem! Wczoraj zuważyłam , ze piecze mnie troszkę przy siusianiu, zmartwiłam się, Dzisiaj kupiłam herbatkę z żurawiną..jak nie pomoże to trzeba będzie do lekarza się wybrać! A ja tak nie lubię chodzić do lekarzy brrrr
Nie wiem czy można brać urosept :o

witam sie

Axarai nie ma problemu:) ja miałam keidys w pępku kolczyk i blizka po pierwszej ciazy niestety sie rozeszła...

Blonka gratuluję córy :) super:) ciekawe jak to będzie u mnie:-D

Gdybianka życzę zdróweka daj kobniecznie znać:0

KasiaP
gratuluję synka:)

pozdrawiam reszte wrześnióweczek i zycze miłego dnia:)

Dzień doberek:-)
To i ja na chilke wpadam by sie zameldowac:tak:
Synek podzdrowiał to moze sie gdzies z domku wypuscimy.Musze zadzwonił do kolezanki czy jest w domu bo wybieram sie do niej od 2 miesiecy zobaczyc jej drugą córeczke i albo czasu nie było albo ja chora albo Alanek i w koncu prezent okaze sie za mały zeby z nim jechac:-Di trza bedzie 2 kupic wiekszy.
No chyba ze oni chorzy to pójdziemy na spacer i herbatke do mojej mamy

reklama
Witam dziewczynki :-)
Gdynianka trzymaj sie napewno wszystko bedzie dobrze&&&&&&&&&&
Wszystkim dziewczynka gratuluje pozytywnych wizyt u lekarza i zazdroszcze tym co juz płec znaja ja na połowkowym pewnie poznam dopiero:-( a to tyle czasu ale co tam dam rade .U mnie za oknem słonko ale ja doła mam jakiegos:confused: poryczałam sobie w poduche bez powodu w sumie:szok:.

Do góry