reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Czytałam poprzednie posty. Muszę przyznać, że czuję się dość dobrze. Najczęściej doskwiera mi ból pleców i oczywiście piersi (trudno zmieniać pozycję w nocy :( ). Co do jedzenia -to problem w tym, że nie wiem co chcę...i na nic nie mam specjalnej ochoty. A wciąż chce mi się spać ale wytrzymuję już dłużej. Zawsze miałam ładną cerę to też nie widzę poprawy...po włosach i paznokciach też nie :(. Może poprawa przyjdzie od przyszłego tygodnia?

reklama
Ansure ja mam to samo sama nie wiem co bym zjadla na nic szczegolnego nie mam ochoty.. a co do skory to mi sie zmienila z tlustej na sucha musze zakupic sobie nowe zele, kremy itd. Wlosy jakie byly takie sa ale paznokcie rosna mi bardzo szybko... Choc kazda ciaza jest inna to napewno zauwazysz juz nie dlugo roznice:-)

Dzien dobry Lejdis

Witam w te piekne, sloneczne popoludnie. Moze zaczne od tego ze mezowi mam zamiar odciac jaja... Mialam piec to ciasto z rabarbarem, ale moj wrocil po 18.00 i nie zdazyl juz blachy przyniesc, a u nas na wsi sklepy w niedziele pozamykame i tak to wlasnie kolegi samochod i przeglady sa wazniejsze niz moje ciasto.
mezczyzni sa tacy nieporadni, ze musza sie zbierac w pary przy zakupie samochodu :/ i akurat wtedy , kiedy ja chce blache. ODGRYZC USZY, ODCIAC NARZADY PLCIOWE I POSYPAC SOLA!

p.s dziewczyny ja mam od poczatku brania luteiny takie uplawy wodniste.
Moja kuzynka jestw 26 tc ciazy nie bierze lutki i czasem tak ma nawet bardziej bo mowi ze jakby sie posikala. Gin ja badal i jest wszystko ok powiedzial ze tak moze byc.
Ja nic nie biore, tzn tylko kwas i witaminy ale czasem tez mam jakby mi sama woda z pipki leciala , szczegolnie po nocy.

Takze dziewczyny to chyba normalne z ta woda bo ja tez tak czasem mam nie wiem skad to sie bierze, ale nie wywoluje u mnie dzikich podejrzen.

Milego dniaaaa !!

Dzień dobry dziewczynki
Muszę się pochwalić:-):-) Mój TŻ zrobił mi wczoraj świetny prezent. Dostałam od niego zestaw do ćwiczeń jogi i pilatesu (tj gumowa piłka, mata do ćwiczeń, 2x1kg handelki i 2 gumy do rozciągania) Najbardziej się cieszę z tej piłki bo przyda się przy porodzie. Już znalazłam w internecie zestawy ćwiczeń odpowiednich w ciąży. Polecam wszystkim.

Miłego dnia życzę

A ja własnie wróciłam z wizyty u rodziców zjadłam pyszne ciasteczko z owocami i galaretka:-) i sałatke jarzynowa dostałam na wynos:-D:tak:mniammmmm........

fasolka mniam mniam zazdroszcze Wam tych wyzerek

ja sie dzis czaje ze m zrobi frytki, nie jadlam ich od poczatku ciazy bo mi brzuch szwankowal, mam nadzieje, ze tym razem przezyje, bo uwielbiam takie samorobne frytki mniam

reklama
Do góry