reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

oj nie nadrobię wszystkiego, bardzo jestem zapracowana i jeszcze ta szkoła, elektrykę nam w domku robili, teraz mam masę sprzątania, więc tylko piszę że wszystko ok i ślę buziaczki :)

aha no i jeszcze mam nerwa bo zginęły mi w tym zamieszaniu tabletki encorton, jestem w trakcie odstawiania (od tygodnia jem po pół tabletki) no i jeszcze 5 połówek mi zostało i zginęły... myślę że się nic już nie stanie, ale wkurzyłam się wczoraj strasznie na ten syf w domu...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam po weekendowo :)))

Ansure ja na zakupy ciuchów ciążowych wybiorę się chyba do jakiejś galerii handlowej. W H&M jest na pewno dział ciążowy, a i pewnie w innych sklepach coś się znajdzie. Ewentualnie zostanie mi allegro :)))

Beacia i Pajka wszystko będzie dobrze - musi być. Wierzę w to mocno :)))

Ja spędziłam bardzo miły weekend - w sobotę odwiedziliśmy dawno nie widzianych znajomych, a w niedzielę stołowałam się u teściowej :))) Mdłości mnie trochę męczyły ale w porównaniu z tym co przeżywałam jeszcze jakiś czas temu to był pikuś.

Demetrios no pewnie ze będzie dobrze,bo musi byc:)
Wszystkie nasze bebisie sa juz takie duze ze wierze ze sobie świetnie poradza i we wrzesniu będą z nami:tak:
Fajnie że wymioty juz nie męczą,oby było juz tylko lepiej :)))))
Mysle ze jak się ociepli i słonko pieknie zaswieci to nam wszystkim humorki się poprawią i przestaniemy tak czesto się zamartwiac:tak:

Witam lejdis!Humorek mam dzis od rana po wczorajszej wizycie (szczegoly wiecie gdzie znalezc). Spotkanie z bejbisiem dodalo mi mnostwo energii wiec mam nadzieje, ze w tym tyg. ponadrabiam zalegle sprawy, ktore juz tyle odkladalam-szczepienie kota, napisanie 4 prac podsumowujacych, spotkanie z prawnikiem co by sie dowiedziec czy warto zalozyc sprawe przeciwko temu lekarzowi, ktory zrobil mi laporoskopie, no i cholerny przeglad auta, ktory pewnie sporo mnie bedzie kosztowal...Dzis do pracy na 2 zmiane wiec znow meczarnia do 1.30 w nocy.No ale jeszcze 19 dni i lece na cudowne wakacje do Polski. Mamcia bedzie gotowac i mnie rozpieszczac a ja bede tyc:-):-):-):-)No i 4 dni w Krakowie z moim lubym :tak::tak:
Dziewczyny moj dzidz wyprzedzil swoj rozmiar z OM az 8 dni, czy to mozliwe? Powinnam byc teraz w 12 tyg a w CRL wyszlo ze to juz 13 tydz i jeden dzien. Czy mozliwa jest az taka roznica?

A jak zrozmiarami? Zawsze się boję, że będzie za male :(. Kupiłam kremy : MUSTELA do pielęgnacji biustu i na rozstępy - niestety jeszcze nie doszła przesyłka. Troszkę się denerwuję :o

zawsze masz podane wszystkie rozmiary :):)pomierzysz się :) jak nie jest to licytacja tylko kup teraz zawsze mozesz zwrócic:) ja kupiłam ogrodniczki ciążw=owe nowe za 25 zl... nigdie za taką cene bym nie kupiła :) szczególnie nowe:) a tak to w sklepach kupowaolam tuniki:)

oj nie nadrobię wszystkiego, bardzo jestem zapracowana i jeszcze ta szkoła, elektrykę nam w domku robili, teraz mam masę sprzątania, więc tylko piszę że wszystko ok i ślę buziaczki :)

aha no i jeszcze mam nerwa bo zginęły mi w tym zamieszaniu tabletki encorton, jestem w trakcie odstawiania (od tygodnia jem po pół tabletki) no i jeszcze 5 połówek mi zostało i zginęły... myślę że się nic już nie stanie, ale wkurzyłam się wczoraj strasznie na ten syf w domu...

będzie dobrzer:)

Witam po weekendowo :)))

Ansure ja na zakupy ciuchów ciążowych wybiorę się chyba do jakiejś galerii handlowej. W H&M jest na pewno dział ciążowy, a i pewnie w innych sklepach coś się znajdzie. Ewentualnie zostanie mi allegro :)))

Beacia i Pajka wszystko będzie dobrze - musi być. Wierzę w to mocno :)))

Ja spędziłam bardzo miły weekend - w sobotę odwiedziliśmy dawno nie widzianych znajomych, a w niedzielę stołowałam się u teściowej :))) Mdłości mnie trochę męczyły ale w porównaniu z tym co przeżywałam jeszcze jakiś czas temu to był pikuś.

cieszę się, ze jest lepiej:)

Demetrios no pewnie ze będzie dobrze,bo musi byc:)
Wszystkie nasze bebisie sa juz takie duze ze wierze ze sobie świetnie poradza i we wrzesniu będą z nami:tak:
Fajnie że wymioty juz nie męczą,oby było juz tylko lepiej :)))))
Mysle ze jak się ociepli i słonko pieknie zaswieci to nam wszystkim humorki się poprawią i przestaniemy tak czesto się zamartwiac:tak:

zgadzam sie i si l nam dojdzie:)

Witam lejdis!Humorek mam dzis od rana po wczorajszej wizycie (szczegoly wiecie gdzie znalezc). Spotkanie z bejbisiem dodalo mi mnostwo energii wiec mam nadzieje, ze w tym tyg. ponadrabiam zalegle sprawy, ktore juz tyle odkladalam-szczepienie kota, napisanie 4 prac podsumowujacych, spotkanie z prawnikiem co by sie dowiedziec czy warto zalozyc sprawe przeciwko temu lekarzowi, ktory zrobil mi laporoskopie, no i cholerny przeglad auta, ktory pewnie sporo mnie bedzie kosztowal...Dzis do pracy na 2 zmiane wiec znow meczarnia do 1.30 w nocy.No ale jeszcze 19 dni i lece na cudowne wakacje do Polski. Mamcia bedzie gotowac i mnie rozpieszczac a ja bede tyc:-):-):-):-)No i 4 dni w Krakowie z moim lubym :tak::tak:
Dziewczyny moj dzidz wyprzedzil swoj rozmiar z OM az 8 dni, czy to mozliwe? Powinnam byc teraz w 12 tyg a w CRL wyszlo ze to juz 13 tydz i jeden dzien. Czy mozliwa jest az taka roznica?

możliwe możliwe może być nawet 2 tygodnie róznicy:):)

Monaliza gratulacje.

dzisiaj chyba jest dzień na dołowanie, bo ja też od rana nerwowo się zastanawiam czy wszystko dobrze z dzidziusiem. Doszlo do tego ze zaczelam szukac dna macicy (nie badac lekarzem ;-)) i odkrylam ze go nie mam :szok: dlatego porasowalam dwie sterty ubran i postanowilam przerwac swoj wolny dzien i pojechac do biura. W srode o 19.00 mam wizyte i juz sie nie moge doczekac. Detektora tetna nie kupuję (CHOCIAZ W PRZYPLYWACH DESPERACJI MIEWAM TAKIE MYSLI) bo jakos nie wierze w takie cuda techniki. Trzymajcie się dziewczyny.

Pajkaaaaa:
Na pewno wszystko jest w porządku. Masz zakaz zamartwienia!O!

Co do ciuchów ciążowych to byłam wczoraj w h&m i te ciążowe ciuchy mnie odpychają... Zdecydowanie więcej fajnych tunik i bluzek znalazłam w zwykłym dziale, a nie tym dla kobiet w ciąży. A spodnie ciążowe są dla mnie tak aseksulane,że nie wiem czy w ogóle jakieś sobie kupię....

U mnie wizyta za tydzień.... nie mogę się doczekać!

Dziś na śniadanie mama przywiozła mi świeże truskawki, które nawet jak truskawki smakowały :D Nie te krajowe, letnie, ale faktycznie były to truskawki :) Zajadam się też ostatnio grapefruitami florida- są przepyszne!

Co dziś na obiad kombinujecie, bo mi pomysłu brak....?

ja w H&M kupilam spodnie ciazowe calkiem calkiem fajne :) takie jeansy wiazane pod brzuszkiem z gumka szeroka i gumka przy nogawkach :) ale bluzki mi sie nie podobaly.. tzn jedna taka pasiasta byla ok a na reszte jakos nie zwrocilam uwagi

No właśnie w H&M nie ma nic ładnego. Sprawdzalam jeansy ale mają taki niski stan, że ciężko się przyzwyczaić (z przodu-rozumiemale z tyłu powinny być wyższe).
Rozczulają mnie te nasze suwaczki.
Błonka - normalnie łza mi się w oku zakręciła.Umnie jeszcze 6 tygodni do 20-tego.
Pajka - dzięki za rady :)
Gorgusia - u umnie będzie kapuśniaczek. Znowu będę miała po nim super wzdęcie ;-) mam jednak ochotę na kapustkę. Nie wiem tylko co na drugie.

reklama
aaa Annemase - też nie mogę znaleźć macicy. Ja mam ponoć lewozgięcie - stąd może ta macica jest trudniej wyczuwalna - jeszcze. Ciąża ma wpłynąć na zmianęr pozycji macicy - bardziej do przodu.

Do góry