A ja dzis spokojna ,nawet dzieciaki mi dzis cisnienia nie podniosły;-), nic nie boli:-).A i dzis na obiadek zrobiłam fasolke po bretonsku chodziła za mna pewnie bede miała mega wzdecia ale trudno .A teraz siedze sobie i na allegro ogladam cudenka dla dzidzi:-)
reklama
Fasolova ;D nawet mi nie mow o zakupach ! Ja jakbym juz znala plec to bym sporo zakupila. pare krokow od mojego domu jest 2nd hand, dzial dla dzieci jest po prostu szalowy, dresiki, kurteczki, kombinezonki, spioszki, buciki, wszystko ladne , u wiekszosci nie widac sladow uzytkowania, duzo nowych rzeczy... ostatnio kupilismy tam lezaczek bujaczek za 3 EUR, ale z ciuszkami sie wstrzymam dopuki sie nie dowiem jaka plec. Malo co juz goraczki nie dostaje, bo tyle bym chciala kupic. No i widze, ze ty prawie ta sama data co ja . Masz jakies podejrzenia co do plci ? mi cale zycie towarzyszyla intuicja, ale podczas mojej ciazy niestety nic mi nie podpowiada co do dziecia.
P
polisia
Gość
o jeny, od dwóch dni męczy mnie mega zgaga! wszystko co zjem po kwadransie jest zgagą, bez względu czy to obiad, czy czekoladka, sok pomaranczowy, raaaaany.
To jest mega paskudne, bo mam wiecznie niesmak, czy znacie jakieś produkty niezgagowe bo inaczej chyba przestanę jeść
a poza tym rano się przestraszyłam, bo miałam troszkę mocniej wilgotną bieliznę, więc złapalam mega stresa, tym bardziej, że ostatnio mam dużo nerwów. Teraz jest chyba okey, ale chyba i tak w poniedziałek pójdę na wizytę...
To jest mega paskudne, bo mam wiecznie niesmak, czy znacie jakieś produkty niezgagowe bo inaczej chyba przestanę jeść
a poza tym rano się przestraszyłam, bo miałam troszkę mocniej wilgotną bieliznę, więc złapalam mega stresa, tym bardziej, że ostatnio mam dużo nerwów. Teraz jest chyba okey, ale chyba i tak w poniedziałek pójdę na wizytę...
K
Kasieq
Gość
Polisia czytałam i koleżanka po 2 ciążach potwierdza, że migdały pomagają na zgagę, słyszałam też o coli parę łyczków odgazowanej po posiłku. Reni, Manti, Helicid po konsultacji z lekarzem.
Ja unikam tłustych i ostrych potraw, jem małe porcje i staram się nie kłaść po posiłku przynajmniej pół godziny. Na razie to pomaga. Zobaczymy jak brzucho urośnie, pewnie żadnej z nas nie ominie :/
Ruszam na zakupy dla bobasa zaraz jak tylko poznam płeć tj 10 kwietnia:/ teraz zbieram pieniążki do skarbonki
Ja unikam tłustych i ostrych potraw, jem małe porcje i staram się nie kłaść po posiłku przynajmniej pół godziny. Na razie to pomaga. Zobaczymy jak brzucho urośnie, pewnie żadnej z nas nie ominie :/
Ruszam na zakupy dla bobasa zaraz jak tylko poznam płeć tj 10 kwietnia:/ teraz zbieram pieniążki do skarbonki
P
polisia
Gość
Kasieq dzięki biegnę po migdały! może pomogą, bo do apteki teraz mam daleko, ale może się zaopatrzę, bo to bardzo męczy ))
a co do zakupów, też jak poznam płeć chętnie bym poszła w tany, ale jeśli płeć się zmieni? D haha
a co do zakupów, też jak poznam płeć chętnie bym poszła w tany, ale jeśli płeć się zmieni? D haha
W porrzednich od razu czułam ,i sie sprawdziło a teraz sama nie wiem skłaniam sie ku dziewczynce tylko nie wiem czy to przeczucie czy pobozne zyczenia:-)Fasolova ;D nawet mi nie mow o zakupach ! Ja jakbym juz znala plec to bym sporo zakupila. pare krokow od mojego domu jest 2nd hand, dzial dla dzieci jest po prostu szalowy, dresiki, kurteczki, kombinezonki, spioszki, buciki, wszystko ladne , u wiekszosci nie widac sladow uzytkowania, duzo nowych rzeczy... ostatnio kupilismy tam lezaczek bujaczek za 3 EUR, ale z ciuszkami sie wstrzymam dopuki sie nie dowiem jaka plec. Malo co juz goraczki nie dostaje, bo tyle bym chciala kupic. No i widze, ze ty prawie ta sama data co ja . Masz jakies podejrzenia co do plci ? mi cale zycie towarzyszyla intuicja, ale podczas mojej ciazy niestety nic mi nie podpowiada co do dziecia.
R
RiSiA
Gość
witam sie
u mnei w bloku obok pożar dzisiaj był ale jaki masakra
Pożar w wieżowcu w Dąbrowie Górniczej. 200 osób ewakuowanych
Polisia ja poprzednią ciąże mialam całą ze zgagą i mnie pomagały naturalne jogurty i siemie lniane...
mój mąż kochany idzie do Mc Donalds po hamburgera i duze frytki
u mnei w bloku obok pożar dzisiaj był ale jaki masakra
Pożar w wieżowcu w Dąbrowie Górniczej. 200 osób ewakuowanych
Polisia ja poprzednią ciąże mialam całą ze zgagą i mnie pomagały naturalne jogurty i siemie lniane...
mój mąż kochany idzie do Mc Donalds po hamburgera i duze frytki
Tygrysek1985
Fanka BB :)
wlasnie nadrabiam was od wczoraj rana, poscilam wczoraj m na chwile po 19 na kompa i zasnelam i spalam do rana, a dzis sama, ale mi sie nie nudzi wrecz przeciwnie, chalupke posprzatalam, obiad na dzis, nd i pon ugotowalam, zrobilam porzadek w zdjeciach na kopmie wszystkich z ostatniego roku, przygotowalam do nagrania na plyty, mala dzis w dodatku gluchawa wszytsko piec razymusze jej powtarzac na szczescie niedlugo 20ta, jeszcze dzis mnie czeka kupa prasowania ale to na x factor, aa i kompa dzis reanimowalam 22 wirusy byly w tym trojan
nagapalma ja zaparc nie mam wrecz przeciwnie codziennie rano mnie przeczyszcza
gorgusia ja tez mam to przy d.... ale na szczescie mi tylko troche krwawi chociaz tez zdarza mi sie spanikowac
dagson witaj
monaliza, milego spotkania z dziewczynami i udanej wizyty jutro
ayni i jak ciasto zrobilas, ja poprosze bardzo ladnie, ja ciuszki kupuje unisex, nie dalo mi nie kupowac
pajkaa wspolczuje widoku pozaru
nagapalma ja zaparc nie mam wrecz przeciwnie codziennie rano mnie przeczyszcza
gorgusia ja tez mam to przy d.... ale na szczescie mi tylko troche krwawi chociaz tez zdarza mi sie spanikowac
dagson witaj
monaliza, milego spotkania z dziewczynami i udanej wizyty jutro
ayni i jak ciasto zrobilas, ja poprosze bardzo ladnie, ja ciuszki kupuje unisex, nie dalo mi nie kupowac
pajkaa wspolczuje widoku pozaru
alebur
Mama Miłoszka i Izuni
fasolka tyo tak jak u mnie , zbrzydłam (zmarniała mi cera , ogólnie wyglądam niekorzystnie) , co tłumaczy dziewczynkę , ale jedzenie istnie chłopięce , dowiem się może przy kolejnej wizycie , a dziewczyny , na tych super maszynach jest teraz bardziej wiarygodne to poznanie płci? Bo ja 8 lat temu 9 m-cy nosiłam dziewczynkę , po czym urodził się chłopak , ale wiem , że sprzet jest teraz o niebo lepszy , więc jaką gwarancję dają lekarze? Czy są raczej sceptyczni do przewidywania ?
Polisia , ja tak mam cały czas , wkładka mokra , czasami nawet przecieka na bieliznę i to jest czysta bezwonna , przezroczysta woda. Ale zastanawiam się , czy to nie jakaś reakcja na luteinę dopochwową. Daj znać co lekarz na to powie
Polisia , ja tak mam cały czas , wkładka mokra , czasami nawet przecieka na bieliznę i to jest czysta bezwonna , przezroczysta woda. Ale zastanawiam się , czy to nie jakaś reakcja na luteinę dopochwową. Daj znać co lekarz na to powie
reklama
amy22
Aktywna w BB
Hej
Dawno mnie tu nie bylo ale podczytuje Was czasem.
Postanowilam napisac bo lacze sie w bolu z kolezankami ktore maja peknieta du... za przeproszeniem. Dzis niezle sie wystraszylam kiedy wkoncu laskawie sie wyproznilam (przepraszam za doslownosc) a na papierze zywa krew. OD razu sprawdzilam czy to na pewno odbyt ale na pewno tak...bo piecze az...i jest taka ranka. Po prostu masakra...
i co z tym zrobic? brrr sa jakies spososby? mnie nawet tam podraznia po seksie bo to w miejscu takim miedzy odbytem a dziurka ta wiecie
Ja myslalam ze to tylko ja tak mam z ta kwia....ulzylo nieco pozdrawiam serdecznie
p.s dziewczyny ja mam od poczatku brania luteiny takie uplawy wodniste.
Moja kuzynka jestw 26 tc ciazy nie bierze lutki i czasem tak ma nawet bardziej bo mowi ze jakby sie posikala. Gin ja badal i jest wszystko ok powiedzial ze tak moze byc.
Dawno mnie tu nie bylo ale podczytuje Was czasem.
Postanowilam napisac bo lacze sie w bolu z kolezankami ktore maja peknieta du... za przeproszeniem. Dzis niezle sie wystraszylam kiedy wkoncu laskawie sie wyproznilam (przepraszam za doslownosc) a na papierze zywa krew. OD razu sprawdzilam czy to na pewno odbyt ale na pewno tak...bo piecze az...i jest taka ranka. Po prostu masakra...
i co z tym zrobic? brrr sa jakies spososby? mnie nawet tam podraznia po seksie bo to w miejscu takim miedzy odbytem a dziurka ta wiecie
Ja myslalam ze to tylko ja tak mam z ta kwia....ulzylo nieco pozdrawiam serdecznie
p.s dziewczyny ja mam od poczatku brania luteiny takie uplawy wodniste.
Moja kuzynka jestw 26 tc ciazy nie bierze lutki i czasem tak ma nawet bardziej bo mowi ze jakby sie posikala. Gin ja badal i jest wszystko ok powiedzial ze tak moze byc.