reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Alebur wiesz co cos w tym jest ja w pierwszej ciaży słyszę, ze pięknie wyglądam i syn... w tej to samo mi mówią , że ślicznie wyglądam i syn.. co do pewnosci... powiem Ci tak jak masz sprawdzonego ginka i zna sie na tych sprawach mozesz zaufac chyba, ze dzidz sie centralnie pokaże... moja ginka chociaz ma wprawę w określaniu plci zawsze daje sobie panel bezpieczeństwa... nigdy nie mówi na 100% chyba, ze jak przytknie glowicę i widać siutraka którego i ja widzę :-D

Amy musialabys porozmawiać z lekarzem... mnie mówili o maściach... miałam tak, ale po porodzie więc mogłam stosować...,
ja biore dupka i leje się ze mnie niesamowicie... niestety w ciaży jest tej wydzieliny dużo wiecej... dopoki nie ma innego niż biały koloru i nie pachnie dziwnie tzn np rybką nie trzeba sie martwić...
ja mam taki śluz typowo płodny ( w ciaży powinna ta wydzielina być biala i kleista) ja mam glutowatą czasami mega lejącą się ciągnącą i lekarka zawsze bada mnie na koźle i sprawdza, czy szyjka jest ok...

reklama
CZeśc dziewczyny. do mnie zgaga powróciła po kilku dniach spokoju i nie sadziłam , że to kiedyś napiszę ale cieszę sie bo nas tym etapie to edyny objaw ciązy :-) no i wydzielina ale o to sie trochę martwie, na szczescie w srode ide do lekarza i sie dowiem czy wszystko w porzadku.
Zyczę wam spokojnego wieczoru i miłej leniwej niedzieli, a za Monalize trzymam kciuki jutro.

hej :)

no to ja tu na mącę :) wygladam dobrze, czuje się dobrze, a ma być dziewucha :) cera super, włosy itd ... we wtorek mam usg ,,,,, może jej coś urośnie ?:-D hehe

siemka babeczki!Wczorajszy wieczor z babkami spedzony rewelacyjnie! poszlysmy do indyjskiej restauracji, pojadlam sobie super cuda-kurczak zapiekany w sosie z mlekiem kokosowym z migdalami i pistacjami a do tego ryz zapiekany z warzywkami . Mniam!!!!Jeszcze bardziej smakowalo przez fakt, ze to mi to przygotowano a nie ja sama musialam to robic :-D:-D:-D:-D
Film tez calkiem spoko- that means war- nie wiem jak Polska tym razem ten tytul przetlumaczy, powinno byc to oznacza wojne.taki typowy babski film, troche sie posmiac, troche akcji, w sam raz dla lejdis.Zrelaksowalam sie wiec ale dzis juz pol nocy nie przespane, 1000 razy ubikacja bo siusiu, koszmary jakies straszne:baffled::baffled::baffled::baffled:. Musze doczekac do tej 14. Wyjezdzam kolo12.30 bo az 80km musze sie tarabanic do mojego ginka. bedzie dobrze, bedzie, dobrze, bedzie dobrze...

siemka babeczki!Wczorajszy wieczor z babkami spedzony rewelacyjnie! poszlysmy do indyjskiej restauracji, pojadlam sobie super cuda-kurczak zapiekany w sosie z mlekiem kokosowym z migdalami i pistacjami a do tego ryz zapiekany z warzywkami . Mniam!!!!Jeszcze bardziej smakowalo przez fakt, ze to mi to przygotowano a nie ja sama musialam to robic :-D:-D:-D:-D
Film tez calkiem spoko- that means war- nie wiem jak Polska tym razem ten tytul przetlumaczy, powinno byc to oznacza wojne.taki typowy babski film, troche sie posmiac, troche akcji, w sam raz dla lejdis.Zrelaksowalam sie wiec ale dzis juz pol nocy nie przespane, 1000 razy ubikacja bo siusiu, koszmary jakies straszne:baffled::baffled::baffled::baffled:. Musze doczekac do tej 14. Wyjezdzam kolo12.30 bo az 80km musze sie tarabanic do mojego ginka. bedzie dobrze, bedzie, dobrze, bedzie dobrze...
no pewnie ze musi byc dobrze ;-)
w polsce zrobili "a wiec wojna" A więc wojna (2012) - Filmweb

ale u nas pieknie dzis... slonko mocno swieci, pora wypic kawe i gdzies powedrowac :-)

hej :)

no to ja tu na mącę :) wygladam dobrze, czuje się dobrze, a ma być dziewucha :) cera super, włosy itd ... we wtorek mam usg ,,,,, może jej coś urośnie ?:-D hehe
U mnie to samo,z synkiem miałam problemy z cera a z córcią kwitłam teraz tez cera gładka pazurki długie i sie nie łamią:szok: a meni to u mnie pomieszane ale ze wskazaniem na dziewczynke przy synku nic mogło dla mnie nie istniec poza słodyczami:zawstydzona/y:.A teraz raz na jakis czas mnie weznie troszke na słodkie ,ze słodyzy teraz miesko;-).I przy synku nie było zabnych wymiotów przy dziewuszkach zawsze:confused: pozyjemy zobaczymy.

Monaliza &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

witam sie i zycze milego dnia

monaliza&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

my dzis siedzimy w domku i sie lenimy, chociaz jeden dzien w tygodniu sie taki przyda, m w domu, teraz ogladamy bajki, ja nadrabiam forum, a potem bede nadrabiac zaleglosci w prasie

reklama
Do góry