reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

WITAM;)

Pogoda do bani buu a wczoraj tak łądnie było ciepło słonecznie...

Dzisiaj krócej pracuję to się pyszczolek cieszy :p

Wczoraj objadłam się zupka koperkowa (mniam mniam)polecam zdrowo i smacznie ;)

Pozdrawiam!;)

reklama
Witam sobotnio.

Ja wczoraj byłam u teściowej i załapałam się na barszyk czerwony i rybkę z ziemniakami. Mniam mniam...

Dagson witaj na forum.

Gorgusia - współczuje.

Palemko - ja też mam zatwardzenia i zaparcia, a wizyty w ubikacji zapisuje w kalendarzu takie to wielkie wydarzenie jest.

A ja juz sie martwiłam,że cos za rzadko chodze do wc :p ale czytajac Was chociaz troszke czlowiekowi lzej:) kiedys wystarczylo,że zjadlam kostke czekolady albo wipilam kawke a teraz... dużoo pije, jem jogurty,płatki itd i nic jeszcze nie probowalam jesc sliwek suszonych...bo nie lubie :p

witajcie,
ja od rana znowu troszkę przestraszona... Delikatne brązowe coś zauważyłam na papierze... Ta nadżerka doprowadzi mnie do choroby psychicznej... Nic nie boli,a tej wydzieliny było bardzo malutko. Wizyta za tydzień...

Witam babiniec! Wczoraj sie nie odzywalam bo jakas okropna migrena sie do mnie przyplatala, a jak migrena to i mdlosci i caly nastroj do dupci. Obylo sie bez tej migrenowej aury wiec zadnych flaszow nie mialam ale jak juz zaczelo mnie lupac pod czaszka to do konca nocy przestac nie chcialo.
Gorgusia tymi lekkimi plamieniami sie tak nie przejmuj, bo to naprawde normalne przy nadzerce, to cholerstwo strasznie upierdliwe niestety, ale taki nasz urok kobiet. Nie jestem pewna czy przy nadzerce mozna sobie pozwalac na przytulanki, zeby nie rozprzestrzeniac infekcji, ale skoro lekarz ci nic nie wspomnial, to znaczy, ze powinno byc oki.
Z zaparciami mialam jazdy na samym poczatku, nawet 4 dni mnie trzymalo, ale teraz jakos lepiej. Rano chlupne sobie kawcie i w niedlugim czasie kibelek juz na mnie czeka z otwartymi ramionami.
Dzis musze troszke odreagowac przed jutrzejsza wizyta wiec robimy babski festyn i wybieramy sie z babkami najpierw do restauracji na mega wyzere a potem do kina. Na szczescie wszystkie sie ze mna zintegrowaly i zadna nie zaproponowala wyjscia do pubu- :no::no::no::no::no::no::no:No bo co ja bym biedna tam przy soczku pomaranczowym robila??
Jutro wizyta na 14-prenatalne, obledu idzie dostac. Na szczescie wczoraj znow wynalazlam tetno bejbisia wiec serduszko wali jak dzwon.

Monaliza- najpierw był zakaz przytulanek, a teraz delikatnie, ale możemy...
Ale i tak fuck...bo za każdym razem jak się coś takiego pojawia to w sumie skąd mam wiedzieć czy to nadżerka czy coś innego się dzieje...
Do szpitala u mnie nie ma sensu jechać, bo muszą mnie na trzy doby zostawić żeby w ogóle mogli zrobić mi usg, a mój lekarz dziś nie przyjmuje. Zresztą- u nas w sobotę mało gdzie przyjmują. Będę obserwować. Póki co nic nie ma,więc nie ma co panikować.
Ale za to z nerwów odwiedziłam kibelek ;)

Monaliza- trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę! Będzie ok!

witajcie,
ja od rana znowu troszkę przestraszona... Delikatne brązowe coś zauważyłam na papierze... Ta nadżerka doprowadzi mnie do choroby psychicznej... Nic nie boli,a tej wydzieliny było bardzo malutko. Wizyta za tydzień...

Bidna ty... <przytul> najwazniejsze, co bys pozostala przy zdrowych zmyslach.
No a tak poza tym to witam ranne ptaszki ! No juz nie takie ranne ... ;D
sluchajcie, dorwalam wczoraj rabarbar i bede dzis piec ciasto z rabarbarem :) rabarbar kwasno-slodki w sam raz na moje smaki ;D

Milego dnia lejdis, ide szukac kotaaaa

Dagson Witam kolejna mamusie na forum :)

Ja dzisiaj sama, bo mój na jakieś szkolenie pojechał i wróci po 16:/ Chyba za porządki się wezmę po nie wysiedzę.
Może jakiś pyszny obiadek ugotuje bo przecież dzisiaj Dzień Mężczyzny to mu się należy...:-D:-D:-D

Miłego dnia kobitki.

Bidna ty... <przytul> najwazniejsze, co bys pozostala przy zdrowych zmyslach.
No a tak poza tym to witam ranne ptaszki ! No juz nie takie ranne ... ;D
sluchajcie, dorwalam wczoraj rabarbar i bede dzis piec ciasto z rabarbarem :) rabarbar kwasno-slodki w sam raz na moje smaki ;D

Milego dnia lejdis, ide szukac kotaaaa

Ja sie juz pisze na ciasto ,uwielbiam z rabarbarem:-D

reklama
Fasolka, jakby mozna bylo w zalacznikach posilki przesylac, ach, jak tak czasem sie czyta co tam gotujecie, czas rowniez sie zmobilizowac do dzialania. Ale oczywiscie, maz mial blache przyniesc, nasz znajomy ma sklep i od cholery blaszek roznego rodzaju, no ale pojechal z kolega kupic samochod, normalnie wcielo go ,tak juz bym miala gotowe, dostanie dzis po uszach, akurat cos sie dzis we mnie gotowalo od rana ..

A co u Ciebie Fasolinko ? Co Ci dzis dolega/nie dolega ? (*niepotrzebne skreslic)

Do góry