reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

czesc błoniasta - jak się czujesz ? ale Ci dobrze, babcia Ci gotuje, niami :) ja to całe życie sama :) już mi się pomysły kończą :)

Dziewczęta mam pytanie : czy wy tez macie mega zatwardzenia plus zaparcie, ja juz 3 dni nie byłam tam gdzie król pieszo chodzi i chyba mi .... dupa pęknie :szok::-D:-D

reklama
palemko ja to juz nie pamietam kiedy bylam ale z tydzien bedzie:szok: jak ide to emek mowi ooo w kalendarz wpisz:))) jedyne co na mnei dziala to ...kawa i buraczki:) :szok: noo fajnie jak ktos gotuje a si eswojej mamy nie moge doczekac jak przyjedzie i bedzie gotowala pyyyszne obiadki :) Palemko a Ty nie przesadzasz oby z tymi smakami nam tutaj?? qrcze sernik ,krupnik i jeszcze drugie danie????!!!! rany kochana toć ja jeszcze takeigo ślinotoku to nie miałam!!!:)

no czasem mam zaszczyt stolowania sie u babci :D jak do rodzicow jade na 3 dni :p bo emek np nocki robi i w dzien spi to co ja bede sama siedziec :p babcia z rodzicami mieszka i oni do pracy a babcia w kuchni sie krzata :)

a ja dobrze sie czuje, strasznie pozno ruchy mnie dopadly.. dopiero teraz czasem czuje takie cos w srodku niezidentyfikowanego... :)

a zaparcia.. ja tez mialam, sprobuj sliwek suszonych i pij duzo wody no i jogurty :) mnie juz opuscily na szczescie ale ciezko bylo :p

Palma- powiem więcej. Tobie prawie pękł tyłek,a mi pękł... masakra jakas. Mam delikatnego hemoroida,a do tego to pęknięcie i tak spanikowalam jak krew (duzo krwi) w kiblu zobaczyłam. Myślałam,że to z cip-cipa i panika od razu. A tu mi du** pękła ;) sorry za szczerość:cool2:

oujesssu gorgusia trzymaj się tam z tą du*ą! ;) ja mam problemy ze szczęśliwym trawieniem też, ale nawet przed ciążą bywały, na szczęście jeszcze nic mi nie pękło! polecam otręby i łyżkę oliwy z oliwek...

Palma- powiem więcej. Tobie prawie pękł tyłek,a mi pękł... masakra jakas. Mam delikatnego hemoroida,a do tego to pęknięcie i tak spanikowalam jak krew (duzo krwi) w kiblu zobaczyłam. Myślałam,że to z cip-cipa i panika od razu. A tu mi du** pękła ;) sorry za szczerość:cool2:
ojojojojjj... ;/ wspolczuje i "łataj się" tam...

Gorgusia współczuje niestety po porodzie mozesz miec ich wiecej bo przy takim wysilku wyskakują... np ja po porodzie mialam taką traumę, ze nie wiem albo mi sie tam wsio poprzestawialo, ale zalatwiac sie nie umialam... taki ból był... ale synek przez 3 h zgniatał mi jelita ... mam nadzieje, ze teraz nie bede miala tego problemu...

Palemko mnie na zaparcia to śliwki , jablka, jogurty i duzo wody...

reklama
Do góry