reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Hej Kasieq - jesteśmy w tym samy tygodniu :) miło :) Obecnie ciąża dobrze się rozwija i mam nadzieję, że tak już będzie do końca :) Popatrzę optymistycznie w przyszłość i zaplanuję te wakacje :)

reklama
Ansure dokładnie taki sam suwaczek:-) hehehe. Tylko mi gin datę na 11.09 ustalił a z USG 10.09.

Fajnie byłoby urodzić w swoje urodziny 25.09, ale to byłoby aż 2 tygodnie po terminie.

fasolka - ty też z Katowic jesteś ? No my raczej nad może się nie wybierzemy, bo mamy 500 km , a nie wyobrazam sobie jechac 10h autem w zaawansowanje ciązy, myślałam, o Bieszczadach w tym roku, a dokładnie o Solinie :) Albo Karpacz :) Międzybrodzie tez w miare fajne i blisko :)

no dobra gotuje krupnik, której posłać michę ????:-D:happy2:
Dokładniej z Rybnika :-) a na krupniczek to ja chetnie:-D

Ja tez wszedzie daleko ,Katowice te rejony i blisko to góry Wisła albo Ustroń do morza daleko mazury tez ale co tam jak w tym roku nie pojade to nic sie nie stanie.A ja to wogóle cały czas jak mysle o dzidzi i o porodzie to jakos o sierpniu mysle:confused: czyzby przeczucie jakies.

no proszę :) to moje okolice:)

Kto wie..kto wie. Ja mam termin na 06.09. Wydaje mi się on jeszcze odległy.
Jak myślicie - można podróżować samolotem? Nie myślę o locie powyżej 5 godzin. Raczej lot taki 3-4 godzinny.

zależy w którym tc:)

fasolka - ty też z Katowic jesteś ? No my raczej nad może się nie wybierzemy, bo mamy 500 km , a nie wyobrazam sobie jechac 10h autem w zaawansowanje ciązy, myślałam, o Bieszczadach w tym roku, a dokładnie o Solinie :) Albo Karpacz :) Międzybrodzie tez w miare fajne i blisko :)

no dobra gotuje krupnik, której posłać michę ????:-D:happy2:

ja w Dabrowie Górniczej:) zobacz sobie trasę na Międzyzdroje rewelacyjnie sie jedzie - jechalismy 7,5 h :):) mam zamiar jechać tam w maju:)
Ansure dokładnie taki sam suwaczek:-) hehehe. Tylko mi gin datę na 11.09 ustalił a z USG 10.09.

Fajnie byłoby urodzić w swoje urodziny 25.09, ale to byłoby aż 2 tygodnie po terminie.

wiesz wszystko jest mozliwe:)

dziewuszki kochane ledwo Was nadrobiłam tyle napisałyćsie:))) i ...zapomniam zaś co miałam komu napisać:)
Bubuś ja mam tak samo spac nei moge bo nei wiem jak gdzie na czym pod czym w czym normalnie tragedia jedna wielka !!! na prawym nie moge bo strasznei drentwieje mi reka , na plecach reka i noga ,a na lewym ciagle spie wiec boli mnie strasznei bark a na bruchu odpada calkowicie:(
co do urlopu ...hmm mieliśmy taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakie plany:) mielismy jechac w podroz poślubna w rok po slubie bo wczesnej nie bylo juz urlopow no i co??!! GUZIK:(
21 lipca mamy wesele emka brata ja niepolece bo jest w Pl a to bedzie juz 33tc wiec nie da rady zebym leciala , w w połowie sierpnia wesele mojej świadkowej tez odpadło no i we wrzesniu na poczatku naszych przyjaciol tez odpadlo! a na urlop nigdzie nei pojedziemy bo emek nie ma urlopu tzn bedzie mial 2tyg ale chce je wziac jak sie dzidzius urodzi zeby nam pomoc :) no a najgorsze dla mnie to ze ja zawsze co 3miesiace latałam do PL na tydz a teraz ?? zostaje mi deszczowa irlandia :(((( ehhhh jak pomysle ze wszytskie chwile te wesela i urlop z delfinami przejda mo kolo nosa to az smutno ale jak pomysle ze za to mamy dzidzie w brzuszku to meeega banan na buzi i juz sie geba smieje i nei żałuje ze spedze w domku:)
Palemka podeślij ten sernik pleeease:)

Pajka woła no i jestem :D
nagapalma ja krupniczku bym zjadla :)
maja ale odbijesz sobie :) na pewno a dzidzia zaraz zacznie kopac to Ci wszystko wynagrodzi!!

u mnie bez zmian, 15 marca ide na kolejne prenatalne.. moze sie dowiem czy na 100% bedzie synek :)

Błonka heheh wiecie co cosik mnie nie wiem czy tam wczoraj maluch nie kopnął jakies takei dziwne uczucie było nie jak jelitka tylko jak by do mnie ktos zapukał od środka :))) wiec mam dzis swietny humor choc nei wiem czy to napewno byl dzidzius:) ale lekarz mowil na genetycznym ze moze byc ze po 13 tyg poczuje bo waga w dół leci i moze maluszek dać znać wczesneij :) ale czy to był kopniak przekonam sie jak mnei skopie tak naprawde:))) to juz tylko 6dni i masz prenatalne kolejne:) suuuper no i napewno powiedzą potwierdza badz zaprzecza że będzie synuś:) suuper że wpadłś do naS:)

Maja ja z synkiem nie czułam kopniaków bo byl ułożony tak, ze notorycznie wypinal pupe:)jaki to był ból... zawsze klepalam go delikatnie zeby znikal :Dale kopal mnie w kręgosłup i pęcherz moczowy... jak jechałam na zakupy obowiązkowo musial byc kibelek po drodze:) maskra także ja nie znam uczucia jak nózka wystaje czy rączka u mnie zawszze pupa była:)

Błonka no masz Ty szczescie:):) proszę sie odzywać tutaj!

błonka, fasolka - ktupniczek posłany :) za chwilke powiniec być :)
zrobiłam jeszcze schaba i buraczki z kartofelkami , pożarłam po krupniku i ........... jest mi niedobrze :baffled:

reklama
oooo schaboszczak! ziemniaczki i buraczki!!! jenyyy ale mi sie chceee a ja dzis pomidorowa... ale nie moja tylko babci a babcia duzo smietany daje.. ;/ i nie jest taka kwaskowa tylko mdla... no ale babci sie nie odmawia :)

Do góry