reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Hallo Kobitki!
U nas też piękne słoneczko:-D Pakujemy się i jedziemy z Kackiem do teściów na obiadek, rewelacja, nie będę musiała gotować:-p
Odezwę się po powrocie, miłego, słonecznego dnia Wam zyczę, bez mdłości!!!!

reklama
Liljana, na mam sklonnosci przegryzajace w czasie filmow, normalnie jadlam czipsy, ale popcorn chyba lepszy niz 3psy ;D poza tym to amerykanska aplikacja, wiec mnie wcale nie dziwi, ze tak napisali :D

Aj kradlo sie , kradlo hahaha dzieci kukurydzy :D

Aj kradlo sie , kradlo hahaha dzieci kukurydzy :D
Ale ja tak mam do dziś, ja muszę powiedzieć kradnie się, kradnie, co roku :-p

Ayni - ja to z tych co konkrety - czyli zamiast ciastka to kotlet :-p Co do chipsów, w zeszły weekend mnie naszło, że aż A. MUSIAŁ do sklepu pojechać tak mu marudziłam i całą paczkę zjadłam sama, nie podzieliłam się :zawstydzona/y:

Axarai - przyjemnej wizyty, jak teście ok, to i wizyta będzie miła, a jak jeszcze pod dziób podane to już w ogóle bosko ;-)

Jeszcze 2h do wizyty, ciekawość mnie zżera normalnie ;-)

Mnie tez wysypalo... Czolo, broda, ramiona, dekolt, plecy... Od kiedy przestalam brac anty kilka lat temu gladziudka nigdy nie bylam ale teraz koszmarnie. Nas juz 16 stopni, mozna by sie troche rozebrac ale fuj!

A popcorn tlusty? Lyzka oliwy na paczke wystarczy, gdzie tu tluszcz? Soli ja nie uzywam do niczego, wiec jak troche popcorn posypie to bedzie ok. Sol zdrowa ale nie w nadmiarze. Wszystko z glowa :)

demetrios mnie m rano namówił ;-)

co do basenu to jak kocham aqua parki, mimo, ze plywac nie umiem heh, ale tam gdzie trzeba umiec plywac m mnie trzyma zebym tez mogla sobie np. zjechac rwaca rzeka i ratownik wtedy na nas co chwile gwizdze heh, ale w ciazy to jedynie na plytkie bym poszla

Lilijanna- to masz tak jak ja kocham mieso i chipsy, a w ciazy z Oliwka mialam odwrotnie zarlam slodycze kg, wydzielalam sobie po 50 krowek dziennie i jeszcze bylo mi malo :szok:

ja mam posprzatane mieszkanie, m w domku, jutro go tylko nie bedzie, robi wlasnie gyrosa w kuchni eh cos uwielbiam miesko w tej ciazy
a i wkoncu sukces mala w koncu spala cala noc w swoim nowym lozeczku bo do tej pory odkad ma nowe lozeczko strasznie przezywala i wedrowala nam po mieszkaniu po nocy to do salonu to do nas, plakala po nocach itd a dzis w koncu sukces

A ja mam dziś doła jakiegoś. Może przez to, że teraz w ciąży w zasadzie nie ruszam się z domu poza szybkim wyjściem do sklepu. Mój synuś non stop przeziębiony. Teraz musiał już wziąć kolejny w swoim króciutkim życiu antybiotyk bo osłuchowo już było nie najlepiej. Do tego mąż też przeziębiony a przez to nie do zniesienia. jeszcze tylko brakuje, żeby mnie złapało choróbsko.

witam sie

czuje sie gorzej niz w popezedniej ciazy... wtedy wszystkie mdłosci minęly do 10 tc a teraz muli mnie nieziemsko:/

dziewuszki a ja mam taaakiego stracha ze maskara!!!:wściekła/y: boję sie o dzidziusia i ryczeć mi się chce od wczoraj :( ehhhh do czwartku musze wytrzymac ale boje sie jak nigdy mam zle przeczucia:wściekła/y:

reklama
Maja ja tez mialam złeprzeczucia i co?? bedzie dobrze glowa do góry:)

a ja Wam musze powiedzieć, ze czuje fasolka :D:D synka poczulam w 16 tc a teraz czuje i na pewno nie są to jelita :-D

Do góry