R
RiSiA
Gość
Bubus ja ćwiczyłam a i tak nacięcia nie uniknęłam... a nie wiem czy jak juz raz nie bylaś nacinana to Cie drugi raz nie natną, zeby pęknięcia nie było... sama ciekawa jestem...
Weronka nie ma się czym stresować ja np nacięcia krocza w ogóle nie czułam...dopiero po urodzeniu synka zapytałam się polożnej czy nacinała rodziłam też bez znieczulenia i drugi raz też tak bede rodziła
Melkaa no jeszcze woda z cytryną najlepsza na bakterie w moczu
Patrysia , POK mój organizm w ogóle się nie dopominal o napoje... moglam cały dzień pić 1 herbatę... i nikt mi nie wmówi, ze jak organizm b,ędzie potrzebował to się upomni... ale każdy ma swój rozum i robi jak uważa... ja już się nacięłam, mam nauczkę i nikomu tego nie życzę a mimo, ze miałam zastoje w nerkach, bakterie w moczu ect. mój organizm odrzucał wodę...
tutaj jest fajny artykuł nt picia wody - zalecają 6-8 szklanek wody...
Pij wodę w ciąży - Kuchnia dla dwojga - Będę mamą - Magazyny - BabyOnline.pl
zwiększyć ilość w ostatni m okresie ciaży
tutaj jeszcze jaką wodę powinno się pić w ciaży i ile...
Woda w ciąży - eMaluszki.pl
mimo wszystko każda z nas zrobi jak uważa :-)
Weronka nie ma się czym stresować ja np nacięcia krocza w ogóle nie czułam...dopiero po urodzeniu synka zapytałam się polożnej czy nacinała rodziłam też bez znieczulenia i drugi raz też tak bede rodziła
Melkaa no jeszcze woda z cytryną najlepsza na bakterie w moczu
Patrysia , POK mój organizm w ogóle się nie dopominal o napoje... moglam cały dzień pić 1 herbatę... i nikt mi nie wmówi, ze jak organizm b,ędzie potrzebował to się upomni... ale każdy ma swój rozum i robi jak uważa... ja już się nacięłam, mam nauczkę i nikomu tego nie życzę a mimo, ze miałam zastoje w nerkach, bakterie w moczu ect. mój organizm odrzucał wodę...
tutaj jest fajny artykuł nt picia wody - zalecają 6-8 szklanek wody...
Pij wodę w ciąży - Kuchnia dla dwojga - Będę mamą - Magazyny - BabyOnline.pl
zwiększyć ilość w ostatni m okresie ciaży
tutaj jeszcze jaką wodę powinno się pić w ciaży i ile...
Woda w ciąży - eMaluszki.pl
mimo wszystko każda z nas zrobi jak uważa :-)