animka ja Ci powiem tak moze teraz nei bedzie super kontaktu miedzy dziecmi bo Starszak juz starszak ale na miom przykladzie mam siostre starsza o 13lat i mamy swietny kontakt , z bratem eoznica 2lata 0kontaktu wiec to moze nie do konca z tym wiekiem tak jest , a ze sie boisz to naturalne , my teaz balismy sie ze nie bedzie nam dane miec tego maluszka baliśmy się i biomy kązdego dnia i pewno zostanei tak do porodu aż Go nie utulimy ,ale to chyba naturalne dla kogoś kto stracił już Maluszka czy dacei rade dacie napewno z jednym daliscie to teraz i z drugim poradzicie sobie
my tez sie boimy jak bedzie czy bedziemy mieli pieniadze na wszystko tym bardziej ze ja nie moge juz pracowac ale wiem ze damy bo dziecku najbardziej potrzebna jest milosc ,jasne ze pieniadze sa bardzo potrzebne bo bez nich nie da rady ale ja mysle ze wtedy na siebie nie wydajemy tyle ile teraz a za to dzidzi wiecej ich dajemy
wiem ze my na jednym nie poprzestaniemy ,chcemy 2 napewno a jak życie da to i 4
my tez sie boimy jak bedzie czy bedziemy mieli pieniadze na wszystko tym bardziej ze ja nie moge juz pracowac ale wiem ze damy bo dziecku najbardziej potrzebna jest milosc ,jasne ze pieniadze sa bardzo potrzebne bo bez nich nie da rady ale ja mysle ze wtedy na siebie nie wydajemy tyle ile teraz a za to dzidzi wiecej ich dajemy
wiem ze my na jednym nie poprzestaniemy ,chcemy 2 napewno a jak życie da to i 4