reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Ależ macie jedzeniowe tematy :D Ja jem właściwie bez ograniczeń ale zapach smażenia mnie dobija i potem wszystko śmierdzi i mam wrażenie że się lepię od tłuszczu, więc unikam jak ognia... Ale za to narobiłyście mi smaka na gołąbki!!!!!!!!
Relacja z wizyty i zdjęcia na odpowiednim wątku :)

hej Dziewczyny! ja mam fazy, raz nie mogę znieść zapachów z kuchni a innym razem wcinam teraz np. zjadłam pączka z makiem, banana i szykuję się do malin z bitą śmietaną. Dzisiaj rano myślałam że "wykituję", tak mnie łepetyna bolała i w ogóle złe samopoczucie, teraz jest trochę lepiej.
jutro mam usg to genete. i się na zapas już od 2 dni przejmuję, czy chociaż Dzidzia rośnie, czy jest zdrowa i czy da się dokładnie zmierzyć. Tłumaczę sobie, żeby przestać o tym myśleć, ale to kurka wodna niemożliwe..
Trzymajcie za mnie jutro kciuki, please!! :tak:

wsciekla!!! relacja od gin na odpowiednim watku

co do jedzenia to ja kocham ostatnio chipsy lays, chyba najmniej syfiaste sa,
a co do jajek to ja jutro sobie zrobie paste z jajek wiejskich, majonezu i szczypiorku

Lenka będzie dobrze:) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ehhh dziewuszki znowu kuchenne rewolucje :) a temat gołąbki mmmmmmmmmmmmmmm pychotka!!! zjadłabym i tez si enie moge doczekac przyajazdu mamy ktora bedzie rozpieszczac swoimi daniami:)))))))))))) mmmmmmmmmmmm aż ślinka cieknie!!! a ja mam ochote na łazanki też:) a przez cały dizęń zjadłam 2bułki z masłem i paczke biszkoptów a teraz lece na żurek:)

Ja wcinam wszystko,a nadal jestem 4kg na minusie. Co wizyta to ja ciut lżejsza,ale niedługo zacznę przybierać. Teraz oglądamy mecz. Wcinam prazynki,zapijam koktailem,a w piekarniku siedzą zapiekanki z wędliną i serkiem. Wypasik :)

Hej kochane,

Mam nadzieje, ze wszystko u was dobrze, dzidzie zdrowe i samopoczucie coraz lepsze.
u mnie niestety samopoczucie coraz gorsze zamiast lepsze. Nie moge nic pic, z jedzeniem tez bardzo ciezko. Jak sie napije to od razu wymiotuje. Jedynie mocno gazowana cola malymi lyczkami daje rade. Ide jutro do lekarza, bo 2 szklanki plynow dziennie to stanowczo za malo, siusiam bardzo rzadko i zaczynamnie meczyc suchosc w ustach...
czy ktoras z was borykala sie z takim problemem?

Z gory dzieki!
buziaki

reklama
Mnie męczy uczucie suchości w ustach tylko w nocy, staram się mało pić wieczorem bo inaczej to potrafię 4 razy w nocy do toalety na siusiu latać.
Jedzenie, hmmm ogólnie mogę jeść wszystko ale od smażonego mnie żołądek boli.
Od dwóch dni chodzi za mną fasolka po bretońsku... mmm
a waga na razie w miejscu.

Do góry