reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Część dziewczyny , a ja leżę i obsługę mam 24h na dobę, a wstaję tylko do wc. Chyba się już przyzwyczaiłam do tego lenistwa :), będzie mi bardzo ciężko po porodzie jak to ja będę 24/dobę na pełnych obrotach ;)

A co do jedzenia to ja mam na zmianę , chleb z dżemem , potem ogórek kiszony i kanapka z nutellą , więc trudno zgadnąć na co Ola będzie dziś miała ochotę hehehhe moja mama mi sprząta i gotuje, ale szału już dostaje , bo nie wie co ma gotować , bo mnie odrzuciło od jedzenia i jem te moje mixy , ale w bardzo ograniczonych ilościach , od pierwszej wizyty u gin schudłam 5kg

reklama
Część dziewczyny , a ja leżę i obsługę mam 24h na dobę, a wstaję tylko do wc. Chyba się już przyzwyczaiłam do tego lenistwa :), będzie mi bardzo ciężko po porodzie jak to ja będę 24/dobę na pełnych obrotach ;)

A co do jedzenia to ja mam na zmianę , chleb z dżemem , potem ogórek kiszony i kanapka z nutellą , więc trudno zgadnąć na co Ola będzie dziś miała ochotę hehehhe moja mama mi sprząta i gotuje, ale szału już dostaje , bo nie wie co ma gotować , bo mnie odrzuciło od jedzenia i jem te moje mixy , ale w bardzo ograniczonych ilościach , od pierwszej wizyty u gin schudłam 5kg

miałam tak samo w pierwszej ciazy schudłam 5 kg na dzien dobry :) moja mama znowu szalu dostaje bo jak słyszy na co mam ochote to rece opadają ostatnio były gołąbki :D wcięłam 7:)

A ja dziś nie wiem sama czego mi się chce... Bułkę słodką zjadałam i tyle. Bym zjadła to o czym Wy piszecie. O! Golabka na przekład!

Witam
Widzę, że brak apetytu nie tylko mnie męczy i jeszcze ten leń da gotowanie. U mnie jak narazie bez mdłości, ale od wczoraj już wiem że dzidzia nie lubi fast foodów:/ Skończyło się na całowaniu porcelany.

no to ja dołoże do ognia :)):-D

po obiedzie zjadłam : loda, pączka, ciasteczka, banana, mandarynke, jabłuszko, kanapkę z szynka i ogórkiem kiszonym, całą mozarelle i pół opakowania pomidorków truskawkowych ( wyśmienite ) aha zapomniałam jeszcze o żelkach ... wpieprzam tak non stop, a potem się dziwie, że mnie wiecznie żołądek boli :baffled: ale tylko jak wpieprzam, to mnie nie boli ... hellp !!! żebym jeszcze utyła choć trochę, a waga prawie wcale nie drgnie :confused: dobra wystarczy tego gadania ide zjesc cukierka :-D:-D

reklama
Oj dziewuchy, zeby mnie tak od jedzenia odrzucalo...ja to moge teraz wszystko i we wszystkich ilosciach. Wlasnie zjadlam zurek razy 2 i paczusie z budyniem razy dwa i niestety w przeciwienstwie do ciebie Nagapalmo moja waga nie stoi w miejscu-niestety juz mam 3kg do przodu@!!!!@!!!!!@#@!!!@@@!!@!!@!@

Do góry