reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

:-D
no to ja dołoże do ognia :)):-D

po obiedzie zjadłam : loda, pączka, ciasteczka, banana, mandarynke, jabłuszko, kanapkę z szynka i ogórkiem kiszonym, całą mozarelle i pół opakowania pomidorków truskawkowych ( wyśmienite ) aha zapomniałam jeszcze o żelkach ... wpieprzam tak non stop, a potem się dziwie, że mnie wiecznie żołądek boli :baffled: ale tylko jak wpieprzam, to mnie nie boli ... hellp !!! żebym jeszcze utyła choć trochę, a waga prawie wcale nie drgnie :confused: dobra wystarczy tego gadania ide zjesc cukierka :-D:-D
:-D:-Dno ja zjadlam fasolke, popchalam pierogami z serem i truskawkami, teraz mcdonalds przejedzony pączkiem :-D

reklama
Mi na razie udaje się utrzymać wagę tylko dlatego, że mnie otrzuca od jedzenia. Ciekawa jestem jak długo? Jedyne co mogę jeść w nie ograniczonych ilościach to owoce.

Witam Monaliza:) Powiem szczerze, że nie byłam przygotowana na takie wydatki (już pisałam na innym wątku o tym). Niestety jestem zmuszona do prywatnych wizyt u gina.

Mnie też odrzuca od jedzenia, to znaczy jem, nawet mam zachcianki późno wieczorne, ale tak na serio na nic nie mam ochoty, mogłabym tylko żyć na soku pomarańczowym i żółtym serze haha :) a reszta to dzisiaj mi smakuje a jutro już nie mogę patrzeć :)
gołąbki wydają mi się na tę chwilę czaderskim pomysłem.

A w ogóle, ja dzisiaj ledwo żyje, ja jem spore śniadanie i staram się jeść siłą, ale dzisiaj mimo jedzenia nie mam siły, spię i spię, nie wiem czy to po emocjach z wczoraj haha, ale dzisiaj totalnie nie mam siły, aż się zaczęłam martwić. Nie wiecie co zjeść by dostać troszkę powera?

Ja chce gołabki.........:-)Mnie ostatnio wzieło na kanapki sałata ser zółty ewentualnie jajko pomidor ogórek i na takich kanapeczkach dwa dni jade:-D

FASOLKA ja chce jajka ja chce jajka hehe nooo teraz na prawde bym zjadła kanapki z jajkiem mmm a kurka hmm w lodówce ni ma trzeba jutro zapas wypełnić bo braki sa ech...

Nagapalma haha :) ja kawy nigdy nie piłam, nie lubię, teraz chyba bałabym się napić, że naprawdę w kosmos polecę :D dlatego szukam czegoś mniej radykalnego haha :D

ooo moj ulubiony temat hehehehe przed chwila zjadlam ananasa swiezego i doprawilam własnoreczną pizzą z salami... mniaaammmm ;-) no a od poczatku ciazy mam jakies 2-3 kg na minusie... wiec sobie dogadzam ;-)

reklama
W zeszłym tygodniu na śniadanie i kolacje jadłam przez 4 dni kanapki z serkiem almette z ziołami na to ser żółty i ogórek kiszony:) a w tym tygodniu naleśniki z serem. Na obiad o 2 dni tylko gołąbki, z tego co widzę nie jestem jedyna :p

Do góry