reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

oj mam :D Cudowny jest-szczególnie teraz. Za jakieś pół godzinki napcham się fast foodem po całym dniu grzecznego rybnego postu :)
dobranoc Kochane Laseczki.

reklama
:) jak się dzisiaj macie?
Witam nowe wrześniówki i przepraszam, że nie odpowiem każdemu z osobna, ale jestem chyba zbyt roztrzepana :) badanie genetyczne wyszło fajowo, odpisałam na drugim wątku, w każdym razie, raaaany, ale Fasolka szybko rośnie! :D

WITAM;)

Wziełam sie za śniadanko;))

Wchodzi mi tylko kanapka z pasztetem i serkiem topionym kremowym nic innego nie przełkne no chyba ze pasta rybna no ale wiadomo...tzn.nie chodzi o mdłośic bo ich tak juz nie mam do końca ale o to że nie kręci mnie ani mieso ani kiełbasa totalny odwró gdyż przed ciązą zajadałam się ile wlazło :D

Witam.
Pełny sukces - wczorajszy cały dzień bez wymiotów i dzisiejszy ranek też bez wymiotów :) Oby to była poprawa już na dłużej :)

Patrysia chyba zaraz pobiegnę do sklepu i też zjem na śniadanko bułeczkę z pasztecikiem. :)

Witam dziewczynki. U mnie dzis masakra pekł mi wezyk pod wanna od bateri i łazienke mi zalało:wściekła/y:.Nie moze byc spokoju wiecznie cos:crazy:. az sie poryczałam ze złosci . M naprawia ja ide polegiwac bo mi jakos z tych nerw brzuch napina sie.

Ha! Mówię do Męża- ale bym wieśmaca zjadła, a on wsiadł w samochód i po niego pojechał! :-D

mój tak lata po pączusie :D

WITAM;)

Wziełam sie za śniadanko;))

Wchodzi mi tylko kanapka z pasztetem i serkiem topionym kremowym nic innego nie przełkne no chyba ze pasta rybna no ale wiadomo...tzn.nie chodzi o mdłośic bo ich tak juz nie mam do końca ale o to że nie kręci mnie ani mieso ani kiełbasa totalny odwró gdyż przed ciązą zajadałam się ile wlazło :D

ja jak byłam z Sebkiem w ciazy a nie jadałam miesa to w ciazy M gubiła sie kiełbasa :-Da on sie dziwił, ze nie pamietal, ze zjadł :-D

Witam.

Pełny sukces - wczorajszy cały dzień bez wymiotów i dzisiejszy ranek też bez wymiotów :) Oby to była poprawa już na dłużej :)

Patrysia chyba zaraz pobiegnę do sklepu i też zjem na śniadanko bułeczkę z pasztecikiem. :)

super oby tak dalej:)

Witam dziewczynki. U mnie dzis masakra pekł mi wezyk pod wanna od bateri i łazienke mi zalało:wściekła/y:.Nie moze byc spokoju wiecznie cos:crazy:. az sie poryczałam ze złosci . M naprawia ja ide polegiwac bo mi jakos z tych nerw brzuch napina sie.

współczuje:/

Czesc dziewczyny, ja dopiero zwlekam sie z lozka, mialam straszna noc i jeszcze gorszy poranek. Ide na sniadanko , mnie dzis nosi na koreczki sledziowe, wiec sobie zapodam :)) milego dnia lejdis!

reklama
Do góry