demetrios
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za wszytskie wizyty
Rybko witaj
A ja dziś dość dobrze się czuję. Obym nie zapeszyła...
Rybko witaj
A ja dziś dość dobrze się czuję. Obym nie zapeszyła...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hejka witam się w ten pochmurny dzionek
Rybko ja 1 lutego trafiłam do szpitala z krwawieniem też myślałam że już po wszystkim ale się okazało że mam krwiaka musiałam leżeć jedynie mogłam iść do toalety byłam wczoraj na usg i okazało się że tego krwiaka już prawie nie ma a dzidzia pieknie rośnie,troszke plamie ale musi dokońca ten krwiaczek "wydostać" więc stosuj się do zaleceń lekarza dużo leż,brzuch też mnei pobolewał ale lekarz mi powiedział tak że rozciągają się więzadła i dopóki nie ma świeżej krwi to wszystko ok,kochana bądz dobrej myśli.
Mi się wczoraj okazało że mam nisko łożysko ale narazie mam się oszczędzać i dużo leżeć ale przy dziecku nie da się za bardzo.