reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
hejka witam się w ten pochmurny dzionek
Rybko ja 1 lutego trafiłam do szpitala z krwawieniem też myślałam że już po wszystkim ale się okazało że mam krwiaka musiałam leżeć jedynie mogłam iść do toalety byłam wczoraj na usg i okazało się że tego krwiaka już prawie nie ma a dzidzia pieknie rośnie,troszke plamie ale musi dokońca ten krwiaczek "wydostać" więc stosuj się do zaleceń lekarza dużo leż,brzuch też mnei pobolewał ale lekarz mi powiedział tak że rozciągają się więzadła i dopóki nie ma świeżej krwi to wszystko ok,kochana bądz dobrej myśli.
Mi się wczoraj okazało że mam nisko łożysko ale narazie mam się oszczędzać i dużo leżeć ale przy dziecku nie da się za bardzo.

Demetrios to super że lepiej i oby tak zostało:)
Bubuś ehhh no niestety tak jest z tymi lekarzami że mają miejsce jak my już ich nie potrzebujemy:(
Martusia Ty to dzielnie to znosisz :) ja fasolke widziałam już 3 razy ,a i tak czekam na dzien kobiet z takim utęsknieniem żeby Ją zobaczyć:)
Marudka napewno pozwoli emkowi zostać :) mega kciukasy!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Rybka najgorszy był pierwszy tydzień , drugi lepszy a po 3jak wstawałam to bolał ale w łózeczku już super się czułam:) pamiętaj żeby nie trzymać laptopa na brzuchu:)
Patrysia ,Bubuś za Was równiez mega kciukasy zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&& na cztery rączki więc będzie dobrze:)))

Witajcie!
Kilka dni mnie nie bylo, tzn tylko na szybko podczytywalam, byl u mnie brat, z ktorym sie rzadko widujemy i jakos nie mialam czasu na neta ;-)
Zaraz dodam fotki z poniedzialkowego badania, szczeg beda na odpowiednim watku. :-)

Nowe mamy, prosze o podeslanie mi detali do listy, zaraz sie zajme uzupelnianiem :-)

hejka witam się w ten pochmurny dzionek
Rybko ja 1 lutego trafiłam do szpitala z krwawieniem też myślałam że już po wszystkim ale się okazało że mam krwiaka musiałam leżeć jedynie mogłam iść do toalety byłam wczoraj na usg i okazało się że tego krwiaka już prawie nie ma a dzidzia pieknie rośnie,troszke plamie ale musi dokońca ten krwiaczek "wydostać" więc stosuj się do zaleceń lekarza dużo leż,brzuch też mnei pobolewał ale lekarz mi powiedział tak że rozciągają się więzadła i dopóki nie ma świeżej krwi to wszystko ok,kochana bądz dobrej myśli.
Mi się wczoraj okazało że mam nisko łożysko ale narazie mam się oszczędzać i dużo leżeć ale przy dziecku nie da się za bardzo.

Bardzo Ci dziękuje za podbudowanie mnie :) Mam nadzieję, że u mnie też to paskudztwo zniknie i wszystko będzie dobrze. A mogę wiedzieć pojakim czasie byłaś na pierwszej kontroli po wizycie w szpitalu? Ja mam planowaną wizytę u mojego lekarza na 29.02 bo teraz jest na urlopie i nie wiem czy to nie za późno, będzie to tydzień i 2 dni po wizycie w szpitalu. Może powinnam wcześniej się gdzieś wybrać? Poza tym duphastonu wystarczy mi do poniedziałku, czy lekarz rodzinny może wypisać na niego receptę?

Rybko mnie wypisali po 3 dniach ze szpitala i 5 dni pozniej mialam kontorlne usg co do duphastona ja sobie załatwiłam recepte od pani ginekolog w szpitalu którym leżałam hmm nie wiem może Ci lekarz rodzinny wypisze recepte

Misiaczek ja nie zostałam w szpitalu, pani dr pusciła mnie do domu po badaniu. Spróbuje się umówić na kontrolę na poniedziałek, zawsze to dwa dni wcześniej. Widzę że jesteśmy na tym samym etapie ciąży :-) U mnie dzisiaj 10 tyg i 2 dni mijają.

reklama
Do góry