my mamy wyniki przedszkola na koniec maja. mam nadzieje ze sie dostanie...Żyjemy,
Lotka - na kiedy masz termin?
Dostały się Wasze dzieciaczki do przedszkola? My od września zaczynamy. Jupiii.
termin mam na 20 listopad
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my mamy wyniki przedszkola na koniec maja. mam nadzieje ze sie dostanie...Żyjemy,
Lotka - na kiedy masz termin?
Dostały się Wasze dzieciaczki do przedszkola? My od września zaczynamy. Jupiii.
dziekiWITAM!
Żyjemy
Jak tam Nasze ciążówki ?
Lotka Gratulacje!! :-)
Cieplutko się zrobiło! Teraz spacery to sama przyjemność !
no no, gratulacje! piękny suwaczek ;-)u mnie tez sie zmienia
mam nadzieje ze Oli pojdzie do przedszkola, jezeli nie zostanie w 3 grupie zlobkowej... dobre i to.
poza tym jest ok, nigdy nie bylo lepiej
na kiedy Ci termin wychodzi? chyba juz styczeń?dziękuję Lotko
a pamiętam jak się zarzekałam że Olo będzie jedynakiem a tu proszę plan się nieco zmienił
na kiedy Ci termin wychodzi? chyba juz styczeń?
a dziekuję Lili, dobrze, wcale nie czuje sie jak bym była w ciazy. jedyne co mnie zdziwilo to jak szybko juz mi widac ta ciaze, no ale chyba tak jest przy trzeciejMartusia - gratulacje.
Muszkietery - spacer z taką słodką hołotą to chyba bardziej wyzwanie niż przyjemność. Ja już sobie czasem współczuję, a co to będzie jak trzecie dojdzie.
Lotka - jak samopoczucie?