reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
WITAM!

Żyjemy :-D
Jak tam Nasze ciążówki ?
Lotka Gratulacje!! :-)
Cieplutko się zrobiło! Teraz spacery to sama przyjemność !
:tak:

u mnie tez sie zmienia ;)

mam nadzieje ze Oli pojdzie do przedszkola, jezeli nie zostanie w 3 grupie zlobkowej... dobre i to.

poza tym jest ok, nigdy nie bylo lepiej :)

na kiedy Ci termin wychodzi? chyba juz styczeń? :)

tak, w okolicach połowy stycznia - tak sobie szybko policzyłam. w poniedziałek myknę na USG, bo byłam już u gina ale nie miał usg a z badania powiedział że coś jest ale jeśli ciąża to wczesna. ten tydzień z suwaczka to od OM.

Martusia - gratulacje. :tak:
Muszkietery - spacer z taką słodką hołotą to chyba bardziej wyzwanie niż przyjemność. :-p Ja już sobie czasem współczuję, a co to będzie jak trzecie dojdzie. :laugh2:
Lotka - jak samopoczucie? :tak:

Martusia - gratulacje. :tak:
Muszkietery - spacer z taką słodką hołotą to chyba bardziej wyzwanie niż przyjemność. :-p Ja już sobie czasem współczuję, a co to będzie jak trzecie dojdzie. :laugh2:
Lotka - jak samopoczucie? :tak:
a dziekuję Lili, dobrze, wcale nie czuje sie jak bym była w ciazy. jedyne co mnie zdziwilo to jak szybko juz mi widac ta ciaze, no ale chyba tak jest przy trzeciej :D
no i spoza ciazowych dolegliwosci, to kregoslup mi nawala, nie wiem co bedzie pozniej. mam kilka przepuklin i teraz juz mam nasilone objawy... ale co sie nie robi dla dizeci :D

a Ty jak tam? spakowana juz? jejuuuu jak ten czas leci :) chyba juz masz niedlugo termin? :)

reklama
No termin dokładnie za 5 tygodni. :laugh2: Tak już spakowana, dzisiaj właśnie jestem w trakcie prasowania i układania w szafach ciuchów zarówno naszych, ale głównie Jeremiasza. Torba spakowana, brakuje mi laczków, nie wiem gdzie je wsadziłam, szukam już tydzień. :confused2:

Co do widoczności ciąży, moja się publicznie wydała dopiero w kwietniu, generalnie mam bardzo zgrabny brzusio i ludzie nie chcą mi wierzyć, że rodzę za miesiąc. Także również wierzyłam w zasadę, że każda kolejna ciąża jest szybciej widoczna, a tu akurat wyjątek od normy. ;-)

Jestem ciekawa co u Ciebie w brzuszku się zagnieździło. :laugh2:

Do góry