reklama
mój juz je wszystko, mo moze oprocz takich tłustych rzeczy czy mocno smazonych. zurek to wogole jadl juz podczas Swiat(tylko tamto bardziej na wodzie) i wszystko ok, a kwasne smaki bardzo mu pasuja.Dziewczyny, mam pytanie czy dajecie dzieciom na obiad żurek? Nie chodzi mi o probowanie, ale jako samodzielny posiłek bo jakoś nie mam do końca przekonaiania czy to już pora
mój juz je wszystko, mo moze oprocz takich tłustych rzeczy czy mocno smazonych. zurek to wogole jadl juz podczas Swiat(tylko tamto bardziej na wodzie) i wszystko ok, a kwasne smaki bardzo mu pasuja.
My tak samo :-)
*martusia*
Fanka BB :)
Dziewczyny, mam pytanie czy dajecie dzieciom na obiad żurek? Nie chodzi mi o probowanie, ale jako samodzielny posiłek bo jakoś nie mam do końca przekonaiania czy to już pora
jeszcze nie dawałam żurka ani barszczu białego.
to u mnie na odwrot....zup mogło by nie być, najwazniejsze duuzo ziemniakow, mięsko a jeszcze lepiej dac to tego korniszonki, musze go powstrzymywac, bo by mi wyjadł cały słoik, a jaka by potem była rewolucja...strach pomyślećMy tez dajemy żurek. Nawet kapuśniak zje. W zasadzie z zup daje wszystko. Z drugich dan tez dam ale juz tak chętnie nie je
reklama
He, he, ja też zaglądam i widzę, że cisza to też siedzę cicho. No to jak już jestem to coś napiszę. Przyjechałyśmy dziś do babci na wieś. Będziemy robić piaskownicę na lato i ogólnie miejsce do zabawy. Ma być od jutra ciepło i wiosennie więc bierzemy się za robotę. W Gdyni chodziłam na plac zabaw jak było ciepło i stwierdzam, że pod względem ruchowym Gosi nic nie brakuje. Gania za starszymi i zabiera im zabawki a jak ktoś jej zabierze to się wykłóca więc aspekt socjalny też w porządku. Cieszę się, ze już wiosna i od razu nabieram chęci do życia. Ćwiczę brzuszki, stosuję dietę NŻ, niestety w weekendy pasuję i nadrabiam. Ale i tak jestem zadowolona.
Gosia rośnie ok 1 cm na miesiąc, waży 12 kg i ma etap mamuśkowy. Nie mogę na krok się ruszyć bo leci za mną z rykiem Mamaaaaaa!
Pozdrawiam wszystkie Mamusie i napiszcie jak u Was!!
Gosia rośnie ok 1 cm na miesiąc, waży 12 kg i ma etap mamuśkowy. Nie mogę na krok się ruszyć bo leci za mną z rykiem Mamaaaaaa!
Pozdrawiam wszystkie Mamusie i napiszcie jak u Was!!