reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

ja tez jak chodze na zajecia i mala cos rusz to nie reaguje skoo nie zabezpieczyly tzn ze dziecko moze sie tym bawic a jesli nie moze to niech one sie rusza i jej to wezma i dadza tak zeby juz nie ruszyla. Tylko tutaj jest bestresowe wychowania i nikt nie spojrzy na nas zle bo sie obrazimy :-D:tak:

reklama
No my po wizycie ,no coz wiadomosci :dry: torbiel praktycznie sie wchłoneła ale te komory powiekszone nieciekawie Patka zdaniem neurolog jest nadpobudliwa jej problemy ze spaniem moga tez byc tym spowodowane ,ma za duzy obwod głowy w stosunku do klatki .No i te zmiany komorowe moga miec konsekwencje takie jak słaba koncentracja ,adchd i inne cuda ...No to na tyle .Kontrola jak skonczy 2 lata ,ale chyba jeszcze sie skonsultuje w miedzy czasie z innym neurologiem...

reklama
Faktycznie cisza! Ja urzęduję u mamy na wsi. Nawet ładna pogoda chociaż szału nie ma. Za to Gosia po 1,5 godz. ganiania po podwórku spała 3 godz. Aż zaglądałam do niej czy chora czy co:confused:.
U mnie w sumie nic się nie dzieje, nie ma o czym pisać. Dziecko się rozwija ale żadnych spektakularnych osiągnięć nie ma. Gada po swojemu, rozrabia i pokazuje różki, potrafi być zawzięta i złośliwa jak diabli. Rośnie i wzdłuż i wszerz :-D, nie choruje i ogólnie jest ok!

Do góry