reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Polisia - brawo i ogromne gratulacje. Jak daliście synkowi na imię. No i jak brat reaguje na brata?

Ja jestem utopiona w papierach do końca kwietnia. :dry:

Witam wszystkie Mamusie i Nasze Pociechy, straszna tu cisza... Ale co sie dziwić, cześć Mam pewnie wróciła do pracy, niepracujące korzystają z wiosny :) a ja mam prośbę do Mam, których dzieci chodzą do żłobka o kilka słów jak dzieci sobie radzą. Za 2 tyg dowiem sie czy Jula dostała sie do żłobka, na ta chwile nie wiem czy trzymać kciuki żeby sie dostała czy trzymać żeby jednak miejsca nie było. :)

a poza róża tym napiszcie wszystkie jak Dzieciaki

Jula mierzy 86 cm i wazy 11,3 kg

pozdrawiamy

Jaka wysoka Jula moja waży 11,5 okolo i mierzy 78 cm.
Do zlobka nie chodzi ale na zabawy chodzimy i co któryś raz zalapie katar

hej Izuś :)

mój Oli chodzi do żłobka, ale tymczasowo prywatnie, do państwowego jesteśmy zapisani, jest na 408 miejscu - ja wracam do pracy i tylko dostaję umowę i biegnę z nią do żłobka. w pozostałych 2 żłobkach taka sama sytuacja.

na początku Oli bardzo płakał, teraz z dnia na dzień już jest dużo lepiej, właściwie nie płacze, super się bawi, zjada wszystko, mają tam różne zajęcia i angielski także. do dzieci wciąż nieśmiały. zaliczyliśmy także półtoratygodniową nieobecność z powodu infekcji i ząbkowania, ale dzielnie chodzimy od środy. mały jest tam od ok 9 do 15, jak dostanę pracę to będzie dłużej. póki co cieszę się że i w prywatnym dostaliśmy miejsce bo też jest trudno, ale z drugiej strony kwestia finansowa - 1200zł...

nie wiem ile Oli waży, ale nosi ubranka między 86 a 92. ostatnio z powodu infekcji troszkę zgubił wagi ale już nadrabia. potrafi wypić 10.5 miarki mleka przed spankiem, żarłok. poza tym dużo owoców je, warzyw nie wszystkie. brakuje nam tylko jednej przebitej czwórki no i wszystkich trójek. tyle u nas ;)

pozdrawiamy :)

Martusia my na 92 miejscu i ja myślałam, ze to daleko!!
Fajnie, że Oli tak wcina warzywa i owoce, bo u nas z tym słabo. Jula ogólnie raczej z niejadków.
pozrawiamy

reklama
Do góry