reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
witam się :)

Lili ja miałam wycinanego kaszaka pod narkozą jak miałam 5lat. Wszystko będzie dobrze!

Co do szczepień, zatrzymałam się przed mmr i na to napewno nie zaszczepię, o reszcie pomyślę później.

My sanek nie kupiliśmy, dziś miałam iść do ciotki po sanki liczące 30 lat ale trochę się boję ile ta karoca będzie ważyć :)

perell - ale na pewno jest solidniejsza niż te teraz w sklepie.

Weronika dziś do 7 pospała, całą godzinę dłużej, wow, normalnie szok.

witam się :)

Maja heeeeeeeeej :) wieki Cie nie bylo. ja rowniez juz nie szczepie. a gdybym miala drugie male to tylko wzw b, nic wiecej.

idziemy jutro z Olim na adaptacje do zlobka, dostalismy oboje z M prace, zlobek 3 ulice stad. jedno co mi sie nie podoba to to ze trzeba wlasne posilki wozic... no i cena 1200+500 wpisowe. ale innego wyjscia nie mamy.

moj Oli juz tyle ogarnia ze to szok, jak znajde czas napisze co potrafi ;)

tymczasem sie zegnam bo bestyjka sie budzi.
milego dnia :)

no to bylim dzisiaj 2 godzinki na adaptacji, Oli zostal chwilke sam, bawil sie ladnie, to wyszlam po cichutku ale zdazylam tylko sie napic lyka i slysze ze placze... byl juz spiacy to wrocilismy do domu. jutro znowu idziemy tym razem zostaje na obiad i drzemke, juz wiecej sam. ogolnie bylo niezle.

ale ziiiiiiiiiiiiimno :(

witajcie ! Mam ten zly dzien. W koncu dzis Blue Monday :wściekła/y: nie dosc ze od rana wstalam z zlym nastroju, to jeszcze pada caly dzien, nie ma jak nosa wyszczubic. Okazalo sie, ze nie ma juz super promocji na pampersy, wiec zamowilam bez promo, poszlam do WC i co? Karta z bankomatu polamana w raczkach mojego urwiska. :wściekła/y: juz lekko byla peknieta z jednej strony i ja dobil. Poza tym dzis wszedzie wlazi, zreszta jak co dzien, marudny, wszystko co zakazane mu w glowie siedzi. To sobie ponarzekalam...

Maja16 ja tez z tych co nie szczepia, Adas dostal pierwsza dawke DKTP kiedy mial 2 miesiace i od tamtej pory zaniechalismy.

Polisia zycze wam owocnych postepow, niebawem bedzie biegal i skakal :tak:

powiedzcie mi, czy to tylko ja mam dzis taki okropny dzien?

O ludzie ja też dziś nie w humorze. Od rana coś z ciśnieniem mam wkurzam się ma wszystko i wszystkich dre się i sama nie wiem czego chce. A mala juz pare razy chciala z kanapy spaść o zatrzymuje się w ostatnim momencie. Zaraz moj wróci i będzie nudził żeby szafę odróżniać i wystawić ma sprzedaż bo nowa kupiliśmy i jutro ma przyjsc. A ja nie mam sily ani ochoty ma nic :-(

reklama
A ja jestem śpiąca, a muszę dziś posiedzieć nad papierami i nie wiem jak oczy zmusić do otwarcia, chyba lodowaty prysznic sobie zaserwuję.

Idę kłaść dzieciaki.

Do góry