reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

hej ej psutki cisza tu jak makiem zasia!!!
problem u nas byl taki ze wieczorem w piatek zobaczylismy 3kropeczki u Adaska a wszystkie przychodnie zamkniete sob niedz nasza pediatra nie przyjmowala ale wczoraj byismy i jednak OSPA!!! makabra nikt w otoczeniu niema musiall zlapac na placu zabaw!
bo uwielbia tam chodzic:))) a nadodatek zabkujemy strasznie ciezko przy 1dyneczkach zapalenie oskrzeli ,2ki miesieczna biegunka zakonczona szpitalem, 4ki i 3jki ospa az strach sie bac co sie przyplacze na kolejne:p
no i biegunka powrocila
dziewczyny jest tu jakas mama co nieszczepi maluszka??

reklama
my konczyma Adaskowy pokoj ale ciagle cos i cos i niemamy czasu na nic:)mimo ze we dwojke w domku bo emek stracil prace ale niemozemy sie zmobiizowac zeby wkoncu pokonczyc ,myslalam ze duzo szybciej skonczymy malowanko a zchodzi sie juz kilka tygodni:(((

Maja hej długo cię nie było :) i ja na trochę zniknęłam...nie wiem czy pamiętasz ale jestem z Dublina :) pytałaś czy ktoś nie szczepiący to się zgłaszam :) zdrówka dla Adasia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maja16 - sporo mam co nie szczepi, sporo co odwleka szczepienia w czasie.

Dziewczyny w wannie, a ja na chwilę do Was, nawyk normalnie. :-p

Maja jest pare co nie szczepi, ja skonczylam w 5 miesiacu malej i teraz sie migam , musze isc do przychodni zglosic zeby mi nie przysyalali zaproszen a teraz corka ktora sie urodzi nie bedzie na nic szczepiona. Syn ostatnie szczpeienie na 9 czy 10 lat.
Liljana wspolczuje malej niby nic ale jak narkoze trzeba zrobic to sie powazne robi, jestes pewna ze nie mozna bez ?tylko przy znieczuleniu miejscowym, nie wysiedzi?

o rany nawet niemysllama ze az tyle nas nie szczepi!!!!
my zaszczepilismy na bcg i pierwsza dawke innych ale w 3cim miesiacu zycia , trafil pod opieke neurologa i od tamtej pory powiedzialamze szczepic nie bede:)tyle ze tu nie jest to tak obowiazkowe jak w pl!
Adasko bidulek taki zsypany placze cally czas wstal dzis bidulek o 1.40w nocy i usnal dopiero o12w poludnie!!!ehhh mam nadziejeze szybko minie nam ta ospa!!

Maja! Zdrówka dla Adasia! A Tobie wytrwałości. Ja z tych co szczepią.
Dopiero co położyłam Gosię. Nie chciała spać a potem przyszedł znajomy żeby mu pomóc napisać pismo i tak zeszło. Mam nadzieję, że jutro pośpi chociaż do 8:laugh2:. Ale jak znam ją to o 6,30 popuka mnie w ramię:-D. W Tesco przeceny i kupiłam 5 body za 27 zł. Aż mi się humor poprawił. Dobrej nocki wszystkim!

Verita - nie ma szans my wysiedziała, a lepiej żeby była nieruchoma skoro grzebią przy głowie. Niestety. Ma to trwać chwilę, ale fakt narkoza to narkoza, mimo wszystko. Ja byłam już pod nią 4 razy i zawsze obawy.

reklama
Dzięki za odpowiedź, u nas nic z tego. Zazdroszczę już tym chodzącym, taaaak bardzo by mi się to przydało by chodził, tak to za rączkę po domu, bo nosić nie mogę, ale to nie jest chodzenie samodzielne i wcale nie próbuje :( pewnie czeka nas rehabilitacja ehhh
A suwaczek faktycznie zasuwa, ciązy mi już trochę hehe

a sanki macie takie zwykłe? :) musze kupic!

Do góry