reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam wieczorowo:-)

Pati witaj :-) nie to ze Ty straszna:-p:-D tylko tu juz nie ma takiego ruchu jak kiedys :cool2:

Dzemag moze nie gotowa jak bardzo płacz to bym nie zabierała jeszcze a ograniczała do spania a w dzien zeby go nie widziała ,moja miała takie dni ze jak go tylko zobaczyła to do dzioba pchała :-p wiec chowałam zeby nie widziała i przestała :-)

Verita no kurcze ani sie obejzymy a Ty juz malenstwo tulic bedziesz:-)

U nas pogoda masakra ok 0 stopni i leje dwa dni:cool: ale jutro juz ma byc -4 i snieg padac i ja sie ciesze :-p wole mroz niz takie cos jak ostatnio :tak:poza tym u nas ferje i tez by sie sniegu dzieciaka przydało :-D no i sanki na Patke czekaja :-pco prawda po rodzenstwie ale co tam wazne ze fajne i solidne:-)

reklama
Pati witaj :-) nie to ze Ty straszna:-p:-D tylko tu juz nie ma takiego ruchu jak kiedys :cool2:
Właśnie. A po drugie tego rodzaju słowne "zaczepki" nauczyły się już wrześniówki ignorować, po wielu aferach. :tak:

U nas nasypało i jest biało, zaliczymy sanki. Ale najpierw musimy zaliczyć lekarza, bo Adrianna kicha i prycha i do przedszkola jej puścić takiej nie mogę. :sorry2:

martusia - kciuku za adaptację, a jak wyszło z tym jedzeniem? Ile tych posiłków wtedy musisz szykować? I pytałaś jak oni to tam odgrzewają? Mam na myśli obiadki?

A ze spraw przyziemnych, mam zmywarkę, właśnie została zamontowana. Dzierżę instrukcję w ręce i zapoznaję się z mechanizmem i jestem chora, bo nie lubię tego typu lektury. :-p Ale i tak rozbroiła mnie Adrianna, która z lekkością otworzyła sobie zmywarkę i mi mówi co gdzie i jak, a ja w takim oto szoku - - - > :surprised::oo2: Skąd to to wie, skoro nie miało do czynienia ze zmywarkami? Reklamy?

A nasz kolejny zakup to urządzenie do wyciskania soków będzie, tak się napaliłam, a wszystko wina Perell i Ayni :)cool2:), dwie stówki już uzbierałam. :-p Po stówce zakoszę dziewczynkom i będę już miała 1/4 ceny prawie. :-p

Weronika śpi, Adrianna koloruje, ja piję kawkę i za chwilę obiadek wstawimy, dzisiaj gulasz z żołądków z kasza gryczaną i zieloną fasolką. :tak:

U nas niby 5 stopni, ale czuc, ze robi sie coraz zimniej, z rana bylo piekne slonce, ale juz sie zmylo.
Adas byl na podwojnej randce, mial 3-latke i 9-miesieczna dziewczynke do zabawy i nie mogl sie zdecydowac, ostatecznie postawil na mlodsza :-D jutro przyjezdzaja do nas blizniaczki pare miesiecy starsze od naszych szkrabow, wiec tez bedzie wesolo, a w piatek w koncu przyjedzie ukochana babcia. Musze jej torta upiec na urodziny, bo dzis swietuje :cool2: bedzie czekoladowy z wisniami i bita smietana mmm.

Ja obiadku nadal nie mam, maly spi, a ja sie obijam na fejsie, dobrze mi tak, a co :) no i jakby nie patrzec pol dnia zlecialo.

dziewczyny, czy wam tez marzna stopy i dlonie zima?

reklama
oj lili dopiero teraz zmywarke kupiłaś :-D ja mam od chyba 2 lat i to jest moje ulubione urządzenie w kuchni :-):-D

marta powodzenia dla urwisa, żeby byl odważny ;-)

ayni, mi tez tak marzną....

Do góry