reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Palemko ja chcę rosołku, ja !!!!

Gargusia trzymam kciuki za USG prenatalne. Liczę po cichu, że mi chociaż te mdłości i wymioty przejdą wraz z 12 tygodniem.

Mi na razie hormony nie dokuczają. Zresztą nie miałabym się nawet sił złościć - taka jestem zmęczona tymi wymiotami.

reklama
NagaPalmo ! Zainspirowalas mnie! Tez se dzis usmaze nalesniki, a co! Jest ser bialy z polski, mozna dzialac! Ja odkad zaszlam w ogole nie mam juz zmyslu do samodzielnego gotowania, w ogole nie jestem kreatywna, nic mi na mysl nie przychodzi.
:baffled:

heloł :)
ja miałam wyjątkowe pragnienie na kwaśnice, no mniaaaam, mniam że hohoh :)
ale gorgusiu, te truskawki to teraz nie dają mi spokoju i jeszcze z jogurtem, oooj zaraz dzwonię do B., żeby mi kupił :D

Ayni, mnie też dopadła niechęć do gotowania- to przykre, bo jeść się chce a gotować ni cholery ...

Ostatnia edycja:
Ależ mnie też stresik dopada, w środę usg prenatalne i zaczynam się stresować :zawstydzona/y:

rosołek ooo jaaaa, truskawki oooooooo

nie stresuj się Kochana . Wiem, wiem łatwo powiedzieć. sama przed 1-ym zwykłym usg mało nie khm khm przed gabinetem a co dopiero prenatalne. Ale spoko luz, niunia, przecieżw iesz, że ten Twój stres odczuwa Twoje maleństwo i nie jest dla niego dobre, zapomnij o tym badaniu, rozluźnij się, zjedz truskaweczki z jogurcikiem a potem mąż niech pomasuje stópki i słuchaj pozytywnej muzy i oglądaj i czytaj komedie i bedzie dobzie :) 3mam kciuki za Ciebie żeby było b\dobrze, no i oczywiście nieodłącznie modlę się ! :tak:

Mówię Wam- są pyszne! A później robię jeszcze koktail z truskawek, bananów, malin i pomarańczy z jogurtem i śmietanką :D

polisia- o której masz usg? My jedziemy na 10.45,więc w sumie wcześnie będę po stresie. Oby tylko było ok...

Piersi mnie słabo bolą i już się nakręcam....

melka przeslodka ta Twoja Coreczka dzieki za minke heh
bubus wspolczuje piatek
a co do truskawek to o tej porze roku to chyba tylko jakies sztuczne sa czy skad Wy je bierzecie?

reklama
Do góry