reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam się i ja... Kurcze myslałam, ze jak mam już jedną ciążę za sobą to będę ekspertką w tej dziedzinie, a tu taka wtopa... Wczoraj na stycznióweczkach wspomniałam, że tak dziwnie bąbelkuje mi brzuch i zastanawiam się czy to może nie są już ruchy...hahahaha o ja głupia i naiwna...od rana latam tam gdzie król piechotą chodzi i mam tylko nadzieję,że to nie jest żadna grypa żołądkowa...

Wszystkim mamusiom, które dzisiaj mają wizyty życzę powodzenia i tylko dobrych wiadomości:-)

reklama
Oj dziewczyny wy tak piszecie o tych truskawkach i malinach a mi od samego czytania język się zapada :/
Martusia oj dziś jest wyjątkowo przesłodka właśnie mnie liże i mówi piesek jestem a ja się pytam a jak piesek ma na imię a ona Zosia chyba :-) normalnie to niezły z niej wywijas i urwis :-)
Gdynianka ja też myslałam, że jako doświadczona ciężarówka wszystko przejdę bez stresów i szukania odpowiedzi w necie a tu... chyba bez tego się nie obejdzie choć przyznam szczerze, że jakoś tak mniej czytam o tym co się aktualnie dzieje z maluszkiem, a czasem jak mnie mdłości nie męczą to nawet zapominam, że jestem w ciąży :-D

Magdba dzięki za miłe słowa, o tak truskaweczki!!! no staram się, ale przeżywam to :D i martwię się i w ogóle :)) oczywiście staram się myśleć pozytywnie, ale mniej się stresowałam przed egzaminami, rozmowami itd. :)))

Gorgusia ja na 12, aaaaaaa, musi być ok, no nie? :) ale stresik jest

Oj jest...jak dobrze,że mój B. od jutra ma urlop i będzie mnie wyciszał.
Musi być w porządku. Zobaczymy piękne fikające Maleństwa :)
Piersi mnie swędzą... rosną? :D

polisia - no ba !!! :-) Będzie si :tak:;-)

gorgusia - niech swędza :)):-D

Palma głupia sie po rosole objadła racuchów z jablkami ( zamiast nalesników ) :eek: i pęęęęęękaaaa , mdłości ją męczą ... buuuuuuuuuuuuu jak ja kocham jak mnie męczą :-D:-D:-D

Polisia i Gorgusia - na pewno będzie dobrze, musi być. :)))

Palemko widzę, że masz prze pozytywne nastawienie do mdłości :)))

A powiedzcie mi dziewczyny do którego tygodnia można zrobić to USG genetyczne?

WITAM;)

Mało mnie bo jestem taka sennnaaaa że tylko bym leżała na kanapie...dzisiaj byłam na badaniach gdzie za toxo pomimo NFZ i tak musiałam zapłacić ;/

Wizyta tuż tuz;)

Demetrios do 13t6d:)
ehhhh czytam wasze pysznościowe zachcianki i sama je mam:) truuuskawki i arbuuuzik mniam mniammmm aż ślinka cieknie:) lacuchy hmm pychotka :) wraca ochota na słodycze u mnei więc chyba jest dobrze :) ja ma wizyte dopiero 8marca i musze jakoś dac rade a dziś dopiero 20 !!! dobrze ze to luty i tylko 29dni:) zawsze 2mniej:) ehhh nei moge sie doczekac jak zobaczymy Kropke bo dziś emek mnie przekonal ze to jednak dziewczynka:) hihhhiii:) i si esmeijemy ze szkoda ze On nie ma na imie cosik na S bo bysmy byli rodzinką MM&s on zielony ja niebieski Maja czerwony ememens:)

ja dzisiaj na obiadek wcięlam buraczki z kurczakiem i frytkami :D na kolacje mam juz przygotowane pierogi z truskawkami i ze śmietana 30 % :D istny miód:)

Demmetrios tak jak Maja napisala ale najlepiej zrobic koło 12 tc:)

reklama
Kurde, byłam w tesco i nie kupiłam truskawek. Cem truskawek! i malinek z jogurtem... A już rosół i racuchy z jabłkami doprowadziły mnie do depresji :szok: Palma, ty skąd mówiłaś że jesteś?

Do góry