no to ja sie dolaczam obzarta po sama szyje.To chyba z tego spadku stresu tak mnie na jedzenie wzielo. Poszlam po pracy do lekarza spytac sie co z tym cisnieniem i z tymi swiatelkami w tunelu, ktore widze. Tak wiec cisnienie niskie u kobiet w ciazy poczatkowej jest calkowicie normalne, a te wygwizdy w moich oczach, a potem bol glowy to faktycznie migrena z aura i mozliwe, ze zupelnie zniknie po ciazy. Moze ja powodowac zwiekszony progesteron. Jak juz sie dowiedzialam, co mi jest to sie w koncu zluzowalam. Zdazylam sie tylko na mojego wkurzyc bo wrocilam od lekarza a on znow tepy wzrok i w playstacje gra. stanelam przed nim, stoje a on nie odrywajac oczu od gry pyta co jest. Stalam tak z minute potem juz nie wytrzymalam i powiedzialam mu tylko, ze nie bede mu zawracac glowy zadnymi niewaznymi sprawami lekarskimi skoro ma tak wazna gre do wykonania i jak pier...lam drzwiami to sie do tej pory dziwie, ze z zawiasow nie pospadaly.Oj bede ja dzisiaj gryzc!!!! Potem poszlam sie objezc zupka z mlodej kapusty i tak leze sama w pokoju z wielkim bebzolem i gotujacym wodoglowiem...
Ostatnia edycja: