Hej dziewczynki .Ja to dzis chodząca furia.Juz dzis dwa razy ryczałam bez powodu .Wsciekła jestem nie wiadomo o co najchetniej to bym komus tyłek skopała.Wzdecia górą a słaba jestem ze normalnie mieszkanie odkurzałam na trzy podejscia a musze bo siersci z naszego labka wszędzie. Jednym słowem masakra.....hormony góra.
reklama
Fasolka no to możemy podać sobie ręce. Też się dziś obudziłam wściekła na wszystkich i na wszystko w dodatku po ciężkiej nocy, bo Młodemu piątki wychodzą. Teraz juz jestem po zakupach na zaproszenia urodzinkowe więc humor lekko skoczył w górę
P
polisia
Gość
Fasolka haha ja tak miałam wczoraj, normalnie gryzłam, a dzisiaj luzik, tylko muli mnie trzymaj się, nie jesteś sama
zapraszam wszystkie mamy-ciężarówki ! Zwłaszcza te z trójmiasta i okolic do klubu mamy ciężarówki.
Klub Mamy Ciężarówki
i do zajrzenia na facebookowego funpage'a ! https://www.facebook.com/pages/Klub-Mamy-Ciężarówki/189546107818303
Pozdrawiam Was serdecznie !!!
Klub Mamy Ciężarówki
i do zajrzenia na facebookowego funpage'a ! https://www.facebook.com/pages/Klub-Mamy-Ciężarówki/189546107818303
Pozdrawiam Was serdecznie !!!
weronkazzz
tulęTolę
no to mniej więcej tak jak u mnie, tylko ja dziś ryczę jak bóbr. moja szwagierka, która wynajeła od nas nasze poprzednie klimatyczne mieszkanie radośnie donosi na fb że już je kocha, a ja wybucham łzami na samo wspomnienie. jakże ja je kochałam, w nowym sobie w ogóle nie mogę znaleźć miejsca, niby miało być lepiej dla nas i dziobaka, a się w nim odbijam od ścian, myślę tylko o widoku z okna i o terenach spacerowych z tamtego. może to głupie, ale czuje się jakby mnie ktoś z gniazda wykopał, mimo że jeszcze 3 miesiące temu byłam przekonana że zmiana mieszkania to świetna decyzja... a dziś chodzę i łzy same lecą mi z oczu, już mi niedobrze z tych nerwów.... :---(
Dziewczyny- współczuję złych nastrojów. Ach te nasze hormony... Ja wczoraj tak miała. Najpierw śmiech, zaraz łzy w oczach i czepialstwo o wszystko. Aż mi momentami ręce dygotały ze złości. A złośc taka nie wiadomo o co...bez sensu.
weronkazzzz- daj sobie czas. Teraz buzują w Tobie hormony, do tego sama przeprowadzka na nerwy dobrze nie działa. Wiem o tym sama, bo już mam za sobą 4... Mieszkanie Wami przesiąknie, poukładasz sobie wszystko po swojemu, niedługo pojawi się małe Szczęście w Waszym nowym domu i już będzie pełny i radosny. Nie zasmucaj się niepotrzebnie.Wszystko się ułoży!
Ja dziś byłam na badaniach... Najpierw w kolejce do labka stałam 40min, jakiś stary facet prawie na mnie leżał, bo bez kolejki oczywiście musiał się tam dostać. Później pobieranie i się zaciągała strzykawka. Babka się z nią szarpała, a ja pierwszy raz myslałam,ze się popłaczę podczas pobierania krwi... Teraz ręka mnie boli...
I zostawiłam 120zł. O.
no to mniej więcej tak jak u mnie, tylko ja dziś ryczę jak bóbr. moja szwagierka, która wynajeła od nas nasze poprzednie klimatyczne mieszkanie radośnie donosi na fb że już je kocha, a ja wybucham łzami na samo wspomnienie. jakże ja je kochałam, w nowym sobie w ogóle nie mogę znaleźć miejsca, niby miało być lepiej dla nas i dziobaka, a się w nim odbijam od ścian, myślę tylko o widoku z okna i o terenach spacerowych z tamtego. może to głupie, ale czuje się jakby mnie ktoś z gniazda wykopał, mimo że jeszcze 3 miesiące temu byłam przekonana że zmiana mieszkania to świetna decyzja... a dziś chodzę i łzy same lecą mi z oczu, już mi niedobrze z tych nerwów.... :---(
weronkazzzz- daj sobie czas. Teraz buzują w Tobie hormony, do tego sama przeprowadzka na nerwy dobrze nie działa. Wiem o tym sama, bo już mam za sobą 4... Mieszkanie Wami przesiąknie, poukładasz sobie wszystko po swojemu, niedługo pojawi się małe Szczęście w Waszym nowym domu i już będzie pełny i radosny. Nie zasmucaj się niepotrzebnie.Wszystko się ułoży!
Ja dziś byłam na badaniach... Najpierw w kolejce do labka stałam 40min, jakiś stary facet prawie na mnie leżał, bo bez kolejki oczywiście musiał się tam dostać. Później pobieranie i się zaciągała strzykawka. Babka się z nią szarpała, a ja pierwszy raz myslałam,ze się popłaczę podczas pobierania krwi... Teraz ręka mnie boli...
I zostawiłam 120zł. O.
Ostatnia edycja:
Palma sie wita porannie , no popołudniowo :-)
Komu rosolku komu ???????? Bo ide do domu ????
Kasiek - wypisz wymaluj moje odczucia heheh witam w klubie Już prawie 12 tydzien, wchodze czytam sbie i pisze w tym tyg mdłości i inne przykre objawy zaczną ustępować - hahahha a to dobre , ja mam wrażenie , ze się nasilają,a le wiesz co to chyba tez dupek i luteina robią swoje
A co do objawów, kurcze mdłości miały się skończyć w 12 tygodniu i co? guzik, w nocy i rano mdli nadal, czasem też w ciągu dnia i wieczorem. Wzdęcia też okrutne są... biust powiększony o 1 rozmiar, w nocy wstaję siku co 2 godziny, to ja nie wiem co będzie później. Niby jeszcze nie bardzo widać, ale czuję że macica mi rośnie, że coś tam się dzieje. Jakoś po weekendzie mniej panikuję. Zaczynam czuć, że będzie dobrze
Kasiek - wypisz wymaluj moje odczucia heheh witam w klubie Już prawie 12 tydzien, wchodze czytam sbie i pisze w tym tyg mdłości i inne przykre objawy zaczną ustępować - hahahha a to dobre , ja mam wrażenie , ze się nasilają,a le wiesz co to chyba tez dupek i luteina robią swoje
Palma sie wita porannie , no popołudniowo :-)
To ja faktycznie widzę słabsze objawy u siebie. Nie szarpie mnie na wymioty przy myciu zębów Mam straszne uderzenia gorąca ciągle, piersi bolą, ale jakby mniej. Faktycznie czuję się teraz nieco lepiej. W środę usg prenatalne i już zaczynam panikować... Ale bedzie dobrze... prawda?
reklama
bubus - ja też, pycha nie ??? hehehehe ) i wiesz co ? Nie mam zamiaru poprzestac na tym, za chwilke robię naleśniki :-):-) z serkiem homo nie wiadomo ;-)
gorgusia - prawda prawda , zobaczysz pięknego szkraba :-)i się nam pochwalisz zdjęciem jak Ci dobrze, że w środę, ja musze czekac do przyszłego wtorku, już mnie skręca
gorgusia - prawda prawda , zobaczysz pięknego szkraba :-)i się nam pochwalisz zdjęciem jak Ci dobrze, że w środę, ja musze czekac do przyszłego wtorku, już mnie skręca