mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
A ja mam wrażenie że cały czas jestem jakas taka wzdeta :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam taka oponke wkolo jak w rowerze na dole i brzuch mi sie powiekszyl ale to raczej tluszcz
czesc babeczki!ja mam dzisiaj faze strasznego zamartwiania sie. Wczoraj mialam mega niskie cisnienie 90/58, rano po raz kolejny zrobila mi sie swiecaca plama przed oczami (jakbym sie dlugo w slonce patrzyla), natychmiast zaczela mnie bolec glowa i zdretwiala mi reka. Caly dzien pozniej cmilo mnie w tej glowiznie. I to nie sa objawy ciazy bo zaczelo mi sie tak dziac juz jakies 4 miesiace temu- to taki 5 atak. Chyba bede musiala isc do neurologa jak przylece na swieta do Polski. A do tego wszysskiego po tym smutnym poscie naszej kolezanki zaczelam sie zastanawiac czy i z moim dzidzkiem wszystko gra. Od jakiegos tygodnia nawet mnie nie mdli, mimo ze wczesniej tez nie wymiotowalam to jednak rano musialam cos wrzucic na ruszt zeby nie czuc lekkich mdlosci. Poza tym brzuch mi jakos sflaczal a ja schudlam prawie kilo mimo, ze przeciez nie wymiotuje. Kurcze tak bardzo sie teraz martwie....
Ayni u mnie brzuszek czasem jest a czasem mam wrażenie, że w ogóle nic nie ma, dzisiaj robiłam fotki jak co tydzień i myślałam, że coś fajnie wyjdzie, ale guzik, porównałam z tymi sprzed tygodnia i wcale nie widać różnicy, więc mam jakieś urojenia chyba. A dzisiaj mam okropny humor!
Ja sie tak zaczelam zastanawiac, bo wpisalam w Google 9 tydzien ciazy i wybralam obrazy i tam wiekszosc kobiet ma brzuch juz jakis, a u mnie to sama nie wiem... Maz powiedzial,ze mi piersi urosly... No brawo! To akurat wiem, ledwo sie mieszcza w staniku..