reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

3 poprzednie doby szłam spać razem z dziewczynami, od łóżka mnie już gnaty bolały. Za każdym razem miałam wstać i się nie udawało. :-p Więc wczoraj musiałam nadrobić nic-nie-robienie z poprzednich wieczorów. :tak:

No ja muszę też bez cukru spróbować ten koktajl, ale to wtedy z takich mega dojrzałych bananów, a takich u nas ostatnio brak, praktycznie zielone w sklepie sprzedają, a schodzą jak świeże bułeczki. Jak kupię to w domu też nie dojdą do siebie, bo ile nie kupię, tyle zejdzie. :cool2:

reklama
Dzisiaj Krystianek zasiadł ze mną by zobaczyć co ta mama pisze, dostał mleko i herbatnika i tak grzecznie na kolankach siedzi.. no jak nie moje dziecko ;-) Dwa pranka już zrobione, zakupy zrobione- sobie beret zakupiłam, Krystianowi rajstopki ;-) za chwilę znowu z nim wyjdę tym razem by pobiegał. Lilijanna to cyborg, wchodzi na laptopa wieczorem by się podładować ;-) Snu nie potrzebuje!

Witam Mamusie wieczornie i oczywiście mam pytanko czy macie Swoje sposoby na przemycanie lekarstw? Bo ja już nie mam pomysłu jak mam Julce dawać a musze podawać smectę i enterol, mamy jakiegoś wirusa jelitowego. Mała jak mnie widzi z tą strzykawką do leków to się drze, łyżeczką też już nie da rady. A męczy się bida tylko nie rozumie, że tylko tak mogę jej pomóc.

Miłego weekendu życzę i dużo słońca :)

witam sie

bylam u lekarki, jakis wirus, ale temp mam caly czas 38 i ani reka ani noga a tu dziecko tulic sie przychodzi :baffled:

w koncu do kardiologa mi sie udalo z malym dostac juz na poniedzialek :)

Izus a sprobuj do kaszki lub mleka lub picia dac enterol i smecte. ja tak dawalam. enterol Wam pomogl? nam nie...
Lili pozycz troszke energii :) dzieki za zyczenia zdrowka przyda sie :)
Perell mojego Oliwka bajki troche zajmuja. laptop nie ma szans, klawisze powyrywane :/

Ostatnia edycja:
Martusia dopiero pierwszy dzień enterol dałam - tzn wcisnęłam wymieszany z owocami, rano dam z mlekiem może, oby pomógł.

Powiedz czy kardiolog prywatnie czy państwowo? My prywatnie idziemy 19 a państwowo w środę - dziś zapisałam, jak chcesz to dam CI namiar prywatna przychodnia ma podpisaną umowę z NFZ.

reklama
fasolka
gratki kolejnego zębola

izuś
z lekami to też bym chciała znać jakiś patent
w żaden sposób nie potrafię Tośce podać czegoś, co jest w płynie
żadne triki nie działają
nawet jak już na siłę uda się podać (trzeba trzymać ręce i nogi i na siłę podać)
to Młoda wszystko wypluwa
Problem miałam ogromny z tym ostatnio, bo Młoda miała zapalenie krtani
Nie mogłam jej wyleczyć, bo syropu nie wypiła odpowiedniej dawki
Wyleczyła się dopiero jak jej leki zmieniono na wziewne - do inhalacji

Do góry