reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Awersja dokładnie a ja sie zastanawiałam o co chodzi mała była to spała a teraz takie cyrki w dzien raczki marudzenie a do dzioba nie chciała dac sobie luknac ,od razu leciałam po Camile krople i zel bo sie pokonczyły nawet gryzaki sie chłodza choc nie wiem czy bedzie je chciala bidulka moja :baffled:

dzień dobry przyszłam grzecznie się przywitać :-D
dziękujemy za życzenia, impreza udana pomimo,iż prezent od chrzestnych zaginął w drodze ze Szkocji do Polski:-( a autko,które zamówiłam w sklepie internetowym nie dotarło wcale :wściekła/y: sklep okazał się jednym wielkim oszustwem działającym w ten sam sposób od 5 lat...
jedyny plus,że jak ich postraszyłam policją,prokuratorem, pozwem zbiorowym i tv to mi oddali kasę z odsetkami :tak:
wystawiłam również negatywne opinie ku przestrodze dla innych a dla Was dziewczyny mam radę: czytajcie wszystkie komentarze przy sklepie :tak:nawet jakby było tego kilka stron bo potem się okazuje,że te pozytywy sa pisane przez samych pracowników sklepu :tak:

fasolka
Pati to w ogóle ma już sporo zębów, tak że w kompleksy można wpaść hehe.
Jak jej jeszcze wyjdą te trzonowce, co się teraz pchają, to już uśmiech jej się zrobi taki bardziej dorosły :-D
Tośka tylko 4 ma.

edit
stokrotka
a co to za sklep?
dasz linka ku przestrodze?

Ostatnia edycja:
U mnie wszyscy śpią, a ja relaks przed TV z czymś bananowym. Polecam

2 banany
250 ml mleka
150g jogurtu naturalnego
50g cukru.

Zmiksować, przelać do fajowskiej szklanki i wypić. :tak: Mniami.

A Weronika śpi w łóżeczku tarararara-tam, zaraz po cycowaniu bach do łóżeczka, przebudziła się ok. 1, dostała to swoje "mniam" i bach ponownie do łóżeczka i śpi. Ja też lecę, będę mieć dziś duuuużo miejsca. :-p

reklama
Do góry