Witam :-) no ja dzis na szkoleniu w UP nawet ciekawe było okazało sie ze znajoma je prowadzi pół dnia babcia młoda pilnowała przyszłam obie zadowolone choc widziałam po mojej mamie ze zmeczona bardzo jak bym miała jakies watpiliwosci jeszcze czy mogła bym mała z babcia zostawic i wrocic do pracy to teraz na 100 % wiem ze nie ,juz nie to zdrowie i siły . Patusia juz dzis lepiej troszke, w miare juz je wiec gardełko mniej dokucza nos jeszcze zasmarkny ...Po domu lata jak pedziwiatr taranuje wszystko i jak chce spac to bierze swoj kocyk- tulaczek włazi na tapczan i pokazuje mi paluszkiem tv zebym jej baje właczyła i juz trzeci dzien tak w ciagu dnia zasypia
reklama
Proszę bardzo, ankieta gotowa.
Moja mama też szybko wymięka z Małgosią a niby taka żwawa kobieta. W ogrodzie cały dzień może robić a z dzieckiem po godzinie pada. Słabe jakieś te babcie, albo teraz dzieci takie męczące.
Moja mama też szybko wymięka z Małgosią a niby taka żwawa kobieta. W ogrodzie cały dzień może robić a z dzieckiem po godzinie pada. Słabe jakieś te babcie, albo teraz dzieci takie męczące.
stokrotka.af
Fanka BB :)
a junior od jakiegoś tygodnia sypia tylko 1 dziennie od 15 do 16
no fakt teraz babcie bez sił,ale u mnie akurat kwestia wieku (obie mają 66 lat)
ankiety nie wypełniam bo się już w kryteriach nie mieszczę ;-)
dziewczyny mam prosbe, jak znow cos sie pojawia n/t ankiet, allegro itp, prosze o olewanie takich postów. do ogłoszen i tego typu próśb sa odpowiednie dzialy, a nie spamowanie gdzie popadnie. stad te posty usuwam.
dziekuje za uwage i milego wieczoru zycze :-)
dziekuje za uwage i milego wieczoru zycze :-)
*martusia*
Fanka BB :)
dobry, pojawiam sie i znikam, mam chwile, bo Adas spi, zabki dzis znalezlismy nowe, jeden nawet przebity, a ladnie nam spal, nawet sie nie zorientowalam. dwojka lewa gorna i dolna lewa... z prawej strony cisza.
no i wybryki, wlaczanie timera w piekarniku, satelity, co chwile go cos innego interesuje, nie wiem co bedzie zima kiedy juz bedzie chlodno na maksa, chyba oszalejemy w domu. Przydal by sie drugi dzieciak co by go zabawial
zdrowka dla wszystkich 'smarkaczy' i chorowitkow, oby szybko przeszlo i wzmocnilo organizm, u nas kataru nie ma, dziadek chartuje spacerami 3 razy dziennie po godzince, mimo, ze u nas 11 stopni i pogoda nie rozpieszcza, czasem kropi, ale nie przeszkadza to dziadkowi ani malemu.
zabieram sie za szperanie w internecie , chcialabym w razie wu byc przygotowana na ewentualny katar i szukam cos o olejkach eterycznych. moze cos polecicie?
olbas.
a junior od jakiegoś tygodnia sypia tylko 1 dziennie od 15 do 16
Oli tez spi raz dziennie. ale tak porzadnie po 2 lub 3h.
jak katar odpuscil to chrypa teraz. od alergologa z wizyty dowiedzielismy sie ze Oli ma nietolerancje laktozy. w razie wu dac delicol. no nie wiem z ta nietolerancja...
Proszę bardzo, ankieta gotowa.
Moja mama juz dobrze po 60 wiec wiek swoje robi no i ona schorowana troche , zreszta nasze dzieciaczki zywczyki wiec nie ma co sie dziwic ;-). U nas niby słonce ale jakies czarne chmurska nadciagaja choc w sumie to bez roznicy siedzimy dzis w domu jurtro do kontroli idziemy
u nas dzis slonecznie, Adas juz na spacerze z dziadkiem... dzis od rana w zlym humorze, chyba przez te wychodzace zabki, bo jeden sie przebil i teraz nastepny wychodzi. Szybko sie denerwuje, na wszystko reaguje placzem, posmarowalam i wyslalam na dwor, dobrze mu zrobi.
biedactwo :-(
biedactwo :-(
reklama
Lilijanna u nas tez własnie leje ja siedze z kubkiem goracej herbaty z cytrynka bom tez chora młoda z gardłem juz ok ale jakos ten katar uparty
Tak sobie teraz pomyslałam ze jesien nadciagła i trzeba uzupełnic zapasy herbatek przeroznych smakowych;-) na ciemne wieczory przy ksiazce jakie wy lubicie najbardziej
W domu zimno i wilgotno bo pranie rozwiesiłam na suszarce wrrrrrr
Tak sobie teraz pomyslałam ze jesien nadciagła i trzeba uzupełnic zapasy herbatek przeroznych smakowych;-) na ciemne wieczory przy ksiazce jakie wy lubicie najbardziej
W domu zimno i wilgotno bo pranie rozwiesiłam na suszarce wrrrrrr
Ostatnia edycja: