Awersja u nas bez szalenstw bo tylko my i moi rodzice , wiec tort mufinki bo młoda lubi ;-) galaretki a potem sałatki ze dwie i jakies miesko z piekarnika,jakies koreczki, pomidorki z mozarella i bazylia tylko musze sie zastanowic dokładnie co i lste zakupow zrobic dla m na rano powiem Ci ze jakas nie ogarnieta jestem normalnie to od tygodnia bym miała meni spisane zakupy zrobione itp
reklama
fasolka
ja też nieogarnięta jestem
a do tego jeszcze leniwa
No nie chce mi się obiadu pitrasić dla gości
liliana
ja to takich rzeczy nie mogę oglądać
wystarczy mi samo twoje streszczenie tego filmy, żeby wiedzieć, że to nie dla mnie do oglądania
ja też nieogarnięta jestem
a do tego jeszcze leniwa
No nie chce mi się obiadu pitrasić dla gości
liliana
ja to takich rzeczy nie mogę oglądać
wystarczy mi samo twoje streszczenie tego filmy, żeby wiedzieć, że to nie dla mnie do oglądania
*martusia*
Fanka BB :)
Awersja, Strokroć mam takie same mysli
my dalej z katarem, ale mlody zaczyna strasznie charczec takze ide do doktorki, moje zabiegi nie skutkuja
a ta choroba mamusiek to zastepczy syndrom munchhausena lub zespol munchhausena per procuram; mam o tym ksiazke "ostre przedmioty".
my dalej z katarem, ale mlody zaczyna strasznie charczec takze ide do doktorki, moje zabiegi nie skutkuja
a ta choroba mamusiek to zastepczy syndrom munchhausena lub zespol munchhausena per procuram; mam o tym ksiazke "ostre przedmioty".
stokrotka.af
Lilka obejrzałam,zryczałam się jak bóbr i powiem tylko jedno....ja na ich miejscu nie dałabym rady z taka sytuacją.....
Witajcie! Dzisiaj dołączyłam do forum. Jestem z Gdyni, mam roczną córkę. Urodziła się 1 września, więc Roczek już za mną:-). Siedzę w domu na urlopie wychowawczym i troszeczkę się czuję jakbym wypadła z obiegu. Miło będzie z kimś pogadać. Życzę wszystkim miłego weekendu!
Witajcie! Dzisiaj dołączyłam do forum. Jestem z Gdyni, mam roczną córkę. Urodziła się 1 września, więc Roczek już za mną:-). Siedzę w domu na urlopie wychowawczym i troszeczkę się czuję jakbym wypadła z obiegu. Miło będzie z kimś pogadać. Życzę wszystkim miłego weekendu!
witaj kolejna mamusia z trojmiasta
liliana musze obejrzec , mnie interesuja takie filmy ....
ja polecam ksiazke niebo istnieje naprawde
Dzięki za miłe przyjęcie. O mnie... Pracowałam w księgarni, teraz zajmuję się dzieckiem. Mój połówek jest kierowcą i w domu jest co najwyżej na weekend a i to nie zawsze. W wolnym czasie idę na basen, czytam, klikam na laptopku. Moja córcia jest dość żywiołowa i absorbująca. Chyba jak każdy roczniak. Cały dzień mnie okupuje więc wiele czasu na inne rzeczy nie mam. Zapisałyśmy się na basen na zajęcia dla bobasków i po pierwszych rozchorowało się dziecko. Mam nadzieję, że to jednorazowy wybryk bo cieszyłam się na te zajęcia jak głupia. Fajnie, że są tu dziewczyny z Trójmiasta. Może będzie kiedyś okazja do spotkania
WitajWitajcie! Dzisiaj dołączyłam do forum. Jestem z Gdyni, mam roczną córkę. Urodziła się 1 września, więc Roczek już za mną:-). Siedzę w domu na urlopie wychowawczym i troszeczkę się czuję jakbym wypadła z obiegu. Miło będzie z kimś pogadać. Życzę wszystkim miłego weekendu!
My czekamy na znajomych z Londynu beda do jutra wiec troche roboty bylo i szczerze bola mnie znow placy a tak dobrze juz mialam :-(. Mala dzis po raz pierwszy przspala cala noc tzn butla po 21 i obudzila sie przed 6 rano na am. potem juz normalnie 7.30 pieska szukac. Ale szok, ja i tak se budzilam co chwila bo nie wiedzialam czy dawac jej jesc czy nie
reklama
stokrotka.af
witamy nowa mamuśkę wrześniową :-) w Gdyni mam rodzinkę ;-)