reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

witam
u nas to samo cala noc lazi budzi sie kopie cos chce jesc nie nad ranem ja sciagnelam z lozka o 8 jak ona taka madra zeby w nocy markowac to pobudka jak zwykle moze sie odwidzi, cos strasznego. Najgrzej ze podejrzewam wine tatusia ktory dal jej przed snem tylko 16 winigronow :szok::eek: jak on to okreslil wiec moze ciezko strawne . Ja nieprzytomna :crazy:

reklama
Verita - winogrona dla dzieci są pędzące/przeczyszczające (choć pewnie są dzieci, które nie reagują), ja daję winogrona jak mają problemu z kupą, słychać jak jelita pracują. Może to być faktyczny powód, bo u takich dzieciaczków układ pokarmowy krótki jeszcze.

My w nocy spokój cisza, dzieć przesypia całą noc, ale przestawiliśmy się na 1 drzemkę w ciągu dnia, idzie o 10 i śpi 2-3h. Potem już szaleństwo, ale o 19 musi już iść spać, ba sama się domaga tego.

gratki dla Patrycji :-D
u nas kolejna noc nie dospana, mala budzi sie o 5 a moj zaczyna do niej gadac i z pretensjami do mnie ze to ja gadam bo kazalam mu sie nie odzywac, a ona skacze po lozku, po 8 polecial po mleko i chcial jej wciasnac a mala go wysmiala wiec mowie od kiedy ona mleko je o 8 rano ? przeciez na sniadanie kaszke i chleb dostaje a nie mleczko a on nie wiedzialem:baffled:,

Patrycja dzis zaliczyła swoje pierwsze samodzielne cztery kroczki :-D :-D :-D
Brawo.

Goście pojechali, Adrianna jutro do przedszkola, jestem podekscytowana tym faktem, że aż nie mogę się sobie nadziwić.

Troszkę się teraz ogarnę, jutro wpadnę na dłużej, zapodam przepisy na torty i w ogóle mam potrzebę poopowiadania. :-p

krótko i na temat nie lubię siebie i C&A, zakupiłam ciuchy jak była darmowa wysyłka, ale myślę sobie poczekaj poczekaj, na banka będzie przecena na 1 września, no ale się nie posłuchałam, bach następnego dnia przeceny i to 20%, jestem w plecy, zła na siebie. :dry:
Żeby wyrównać sobie ciśnienie zrobiłam zakupy w czibo jeszcze. :sorry2:

Ja dziś do h&m poszłam bo przecież 20% zniżki.. ale ja skromnie kupiłam tylko body i spodenki ;-)
Product Detail | H&M PL

Product Detail | H&M PL

mam całą szafe ubrań dla Krystiana po synku mojej koleżanki. Mam tego tyle że dwa wory są w piwnicy. Ale to mnie nie powstrzymuje i dalej łażę do tych sklepów.. i po co?

w c&a też mu kupiłam spodnie
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Niemowlęta//Kolekcja/Spodnie i dżinsy/105712/4

Dziś mój kruszyn spał pięknie! Tylko dwie pobudki.. a ja nie spałam jak na złość. Może dziś mi szczęście dopisze.

Noi wrześniówki wyłazić z krzaczorów! Nie ma takiego podczytywania jedynie! Co słychać u Lotki, Martusi, Awersji, Tayci? Napewno zapomniałam jeszcze o kimś ale proszę się nie złościć, to skleroza moja ;-)

nie jest źle w krzaczorach perell ;)
ja u tesciow, net marny, czytanie jeszcze jeszcze, ale pisac, to mnie skreca i brzuch boli ;) w piatek mini urodzinki Maciulka, nic mi sie nie chce, pogoda do bani, zapomnialam juz co to slonce, pada i dzis w nocy ma byc +5... nie wiem czy to jesien, czy juz zima powoli.......

jestem spoko loko ;)

ja troche malo czasu mam, tylko wtedy jak babel spi. a spi pieknie np dzis do 10 :) ale marudny bo 2 lewa chce wyjsc i nie moze :(.

juz powoli szykujemy sie do urodzin Oliwierka. jejku tak ten rok szybko zlecial. pewnie nastepne jeszcze szybciej...

Perell :*

Witam mamuski:-) no i po wakacjach :-p U nas jakos leci ;-) Patulinda coraz pewniej sobie radzi ale jak szybko chce cos to na kolana i zasowa na czworaka :-D Madrala i cwaniaczek sie z niej robi ze szok :-p

Lilijanna jak tam po pierwszym dniu w przedszkolu ?

Polisia wyłaz z krzakow i pisz jak tam sie czujesz :-)

Awersja jak Antosa ona teraz zaczyna złobek czy mi sie pozajaczkowało cos ;-)

Miłego dzionka :-)

reklama
Adrianna w przedszkolu póki co jeszcze, Weronika śpi, a matka szaleje od ciszy i spokoju. :-) Normalnie tykanie zegara słyszę. :-)

Awersja - tak tak Antosia do żłobka - trzymamy mocno kciuki i za Antosię i przede wszystkim za mamę.

Powiem Wam, że jak odprowadzałam Adriannę to w przedszkolu jeden chłopiec płakał i uciekał do mamy, mimo że nie moje dziecko to łzy w oczach mi stanęły. :-(

Do góry