reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Kasieczek u mnie to na Szymona działało z pielucha w rece chodził ale na Patrycje nie ale ma czas ,Szymon jak miał jakos rok bez dwoch -trzech tyg ,a Dorota jakos przed samym roczkiem zaczeła chodzic.

reklama
witam mamusie
u nas chodzenie na drugim miejscu, owszem pojdie sama ale najwyzej 3 kroczki i tylko jak widzi mnie albo tate kolo siebie a jak chcemy ja puscic jedno do drugiego to zaczyna sie cieszyc i skacze na nas czyli na podloge.smieszna jest.syn w jej wieku juz biegal po dworze a ona woli raczkowac , co dziecko to inne

Ojechałyśmy się z Tośką daleko, ale od wczoraj w nocy jestem u rodziców.
Dobrze że Młoda zawsze w samochodzie śpi.
Rany jak cudnie - dziadek i dwie babcie skaczą koło Młodej a ja mogłam się dziś rano na spokojnie umyć, wysuszyć włosy, UMALOWAĆ SIĘ!!! No i kawę w spokoju wypić.
Szaleństwo, czysta rozpusta!
Jutro wieczorem wracam do Krakowa.

Ojechałyśmy się z Tośką daleko, ale od wczoraj w nocy jestem u rodziców.
Dobrze że Młoda zawsze w samochodzie śpi.
Rany jak cudnie - dziadek i dwie babcie skaczą koło Młodej a ja mogłam się dziś rano na spokojnie umyć, wysuszyć włosy, UMALOWAĆ SIĘ!!! No i kawę w spokoju wypić.
Szaleństwo, czysta rozpusta!
Jutro wieczorem wracam do Krakowa.
szkoda że tak krótko ta rozpusta ale odpoczywaj ile wlezie :-D

Miłego dnia Mamuśki :*

Awersja korzystaj ile wlezie :)

czy mamusie maja pomysl na prezent na roczek? a moze juz cos kupilyscie?

ja sie dzis kiepsko czuje, kregoslup dokucza :( wykorzystalam meza i wyslalam z dzieciem na spacer niech sie dotlenia :)

martusia ja też się zastanawiam nad prezentem, myślę o:

FISHER PRICE WESOLY SAMOLOT LITTLE PEOPLE J0895 (3479142463) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

FISHER PRICE LITTLE PEOPLE SZKOLNY AUTOBUS J0894 ! (3469637477) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Fisher Price Little People - Garaż z myjnią w8687 (3481377642) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

i nie wiem co wybrać... ;-)

Mi dziecko już śpi, dziś sam jadł arbuza i gruszkę. Jestem zaskoczona jak dobrze sobie poradził, nawet się specjalnie nie wybrudził.. ;-)

reklama
Do góry