reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
hej :) u nas ostatnio było dużo nerwów, ale chyba jest już OK i wyszliśmy na prostą :) Moje dziecko kończy rok, cuuuuuudownie. Czas szybko zleciał, pamiętam cały czas jaka była pogoda, co robiłam i co czułam i jestem szczęśliwa :)
Mały jest całkiem bystry, naśladuje zwierzaki, nie chodzi, ale za rącki bardzo chętnie, schodzi z kanapy, tańczy, umie kilka słów (niestety nie mama). Fajnie jest choć bywa trudno :)
podczytuję Was i dziękuę za pamięć :) i ściskam wszystkie wrześniowe dzieciaczki :)

Młoda w żłobie w ogóle nie płakała.
Może bym pomyślała, że kobita nie chciała mnie denerwować, więc skłamała, że płaczu nie było
ale przede mną i po mnie inni rodzice dzieci odbierali i im mówiła, że ich dzieci płakały.
Czyli gdyby Młoda płakała, to by mi powiedziała.
Obserwowała inne dzieci, trochę się pobawiła.
Trochę zgaszona była jak ją mi opiekunka przyniosła, ale zaraz zaczęła się śmiać.
Śniadanie zjadła.
Obiadu nie chciała.
Pewnie po części dlatego, że było karmienie łyżeczką a tak to my się już od dawna nie karmimy.
Jestem dobrej myśli.
Myślę, że będzie lepiej, jak już reszta dzieci z grupy przestanie buczeć.
Kobitka mówiła, że w tym roku wyjątkowo płaczliwa grupa jest.

jak ja dobrze zajeli to nie plakala przeciez to raczej normalne tylo niektore dzieci placza albo czasami ciesz sie ze dobrze.
polisia fakt fajny ten suwaczek
u nas pierwsza noc bez cyca czyli dziecko odstawione :tak:, poradzi sobie w koncu po to wymyslili te mm :-D

Polisia
dołączam się do życzeń :-)

Axa
a gdzieś Ty była tyle czasu?

Dziś Młoda trochę płakała :no:
Kurde, myślałam, że jak pierwszego dnia było OK, to i dziś tak będzie

perell
a to nie wiedziałam że axa na fb
nie mam fb i jakoś mnie nie ciągnie do tego

W grupie Antosi jest 16 dzieci i 4 opiekunki.

Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.

reklama
Awersja szkoda! Ale może jeszcze zmienisz zdanie ;-) Ja sama byłam w szoku ile tam jest naszych wrześniówek i ile postów codziennie ;-)

Napewno będzie lepiej, z każdym dniem będzie sie pewniej czuła ;-)

Do góry