reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Verita moj Oli tez ma spora przerwe ale zabki sie zejda jak wyrosna nowe ;)
Jasminum moj synek zaczal chodzic jak mial 9m3t teraz juz prawie biega za raczke nie chce wszystko sam. w domu na boso lub w antyslizgach na dwor jeszcze ma sandalki takie ze trzymaja kostke i piete ale zdecydowanie woli bez ;) teraz bede mu kupowala jakies adidasy zakryte bo juz chlodno sie robi. a jaki rozmiar butkow kupujesz malej? my juz 20 na styk. dzieki za odp co do alergii - ja nadal nie wiem, chyba zrobie pare dni bez mleka zobaczymy czy to cos da.

u nas ida wszystkie dwojki naraz :(

Hania ma rozmiar 20-21 w zależności jaka firma. I dość szeroką stópkę ma.

Jasminum - skoro masz problem z bucikami to raczej nie ma co kupować w ciemno w necie, daichmanie są też fajne buty.

Wiem, w necie nawet nie mam zamiaru. Wszędzie z nią jeździmy i przymierzamy ale ona nam robi po prostu straszną rzeźnię w sklepach, nie daje sobie nic na nogę włożyć, lata w skarpetkach po sklepie, kładzie się na podłogę i się drze a jak jest spokojna to znaczy że jakiegoś buta z półki żre. Sama sobie z półek wybiera buty z różnymi obrazkami i je obrabia. A założyć sobie nie da :baffled:

reklama
jak jest spokojna to znaczy że jakiegoś buta z półki żre.

Hehehe!!! :-D
Ale mnie rozbawiłaś :-D
Wiem, że Tobie nie do śmiechu, ale no nie mogę... hahaha

edit:
Kasieq
Wszystkiego najlepszego dla Lenki, bo dziś jej święto :)
Niestety nie umiem wklejać takich ładnych obrazków jak to dziewczyny niektóre na bb robią :-(

Ostatnia edycja:
Ja na wiosnę/zimę w miarę przygotowana.. dostałam ok 20par swetrów/bluz i z 10 par spodni.. kurtkę też dostał ale ona będzie za duża, buty też dostał ale ja używek nie zakładam.. Więc buty i jakiś kombinezon.
Tylko zastanawiam się co lepsze, kurtka czy kombinezon??

Jasminum niestety z butami nie pomogę, ja kupuję w h&m bo ich buty mnie poprostu urzekają ;-)

Awersja Antosia wczoraj 11 miesięcy kończyła? STO LAT !!!!!!! ;-)
Co u malutkiej słychać? Już tupta?

No ja napewno buty na jesien i potem na zime ,kurtki ma ale takie przejscowki i kombinezony dwa jedno czesciowe ale takie cienkawe dostałam one tak na zimna jesien lub cieplutka zime wiec kombinezon zakupimy gruby jakis ale dwu- czesciowy zeby miał spodnie na szelkach zabudowane taki chyba bedzie najwygodniej i praktycznie .Spodni bluz swetrow ma od zawalenia bo juz wczesniej kupowałam :-p:-D.

STO LAT DLA ANTOSI AWERSJI I LENKI KASIEQ imagesCAXNOXPJ.jpg

Załączniki

• imagesCAXNOXPJ.jpg
    imagesCAXNOXPJ.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 32
dzięki za życzenia :-)

perell
Młoda tupta ale przy meblach, przy kocie hehe, przy taborecie etc.
Sama bez trzymanki nie.
Wstaje bez trzymanki, kuca, ale nie chodzi.
Raczkuje z prędkością światła.
Wybebesza mi szuflady.

O rany, rany!
Wyszedł wczoraj czwarty ząb.
Myślałam, że będzie chwila spokoju ale nie.
Jest MASAKRA.
Noce są koszmarne.
Co chwilę się budzi z rykiem.
W dzień jest drażliwa przeokrutnie.
Jedynie na spacerach humor jej dopisuje, więc chodzimy prawie cały dzień.
Wracamy do domu na papu, kompanie po jedzeniu i za chwilę znów w drogę, bo inaczej nie wyrabiam z nią.
Ciekawe, który tym razem ząb się wykluje.
Czytałam gdzieś, że przy ząbkowaniu mocz intensywniej "pachnie".
U Antosi się to sprawdza.
W dzień nie, ale w nocy - za przeproszeniem - po prostu wali.
Wcześniej tak nie było, dopiero wczoraj w nocy śpiąc z nią miałam takie atrakcje hehe.

Awersja Buziaczki i wszystkiego Najlepszego dla Tosi :*

u nas 3 miesiące po dolnych jedynkach szły w odstępie tygodnia -górne jedynki, potem dwójki górne i dolne a mocz i kupki to masakra podczas ząbkowania :szok::-D

Dziękuje za życzenia :*

Awersja Patulina identycznie jak Tosia kuca wstaje siada stoi sama bez podtrzwmywania chodzi przy wszystkim łacznie z psem :-p za jednego palucha sie trzyma i leci ale sama nie raczkuje z predkoscia swiatła :cool2:Szuflad nie wybebesza bo sa tak ciezkie ze ruszyc ich nie umie ale szafki masakra co chwile wszystko leci ostatnio do kuchennych sie dobrała i musiałam poprzenosic płyny proszki itp wyzej :dry: No i ze spacerami sie cyrk robi dopuki siedzi w wozku i chodzimy ok ,kiedy mijemy plac zabaw to mało z wozka nie wyskoczy bo tak sie wyrywa no i jak ja wyciagne do piaskownicy czy na huśtawke to cyrk zeby ja wsadzic spowrotem i generalnie ryk bo matka od dzieci zabiera :nerd: strach sie bac jak chodzic zacznie :-D

reklama
Maluchom co się boją same chodzić można do rączki dać np misia to często wystarczy żeby potrzeba trzymania się była zaspokojona. Ada na początku jak nie miała nic pod ręką to trzymała się swojego brzuszka jedną rączką - wyglądała komicznie:D

Do góry