Ja to ostatnie usg miałam przez brzuch a nie dowcipnie. Ale mój mąż nie chce chodzić ze mną na usg bo stwierdził, ze on chce zobaczyć maleństwo dopiero jak sie urodzi. Boi się chyba zapeszyć czy co. Z resztą jego brat też nie chodził z żoną na usg.
reklama
P
polisia
Gość
ale to genetyczne to często przez brzuszek jest, chyba, że maluszek jest jednak malutki lub źle się ułozy to dopochwowo, ja tam M zabieram, w końcu wie, jak się dzieci robi ))
R
RiSiA
Gość
Polisia moja robi dowciapnie bo lepiej widac
no ja za badania
morfologia 9 zł
odczyn Wassermanna 8 zl
HBS Ag 17 zł
Toksoplazmoza IgG i IgM 46 zł
Alat 5 zł
Aspat 5 z l
Bilirubina 5 z l
fosfataza 5 zł
czyli razem 100 żł
w posiewie wyszlo e-coli...
no ja za badania
morfologia 9 zł
odczyn Wassermanna 8 zl
HBS Ag 17 zł
Toksoplazmoza IgG i IgM 46 zł
Alat 5 zł
Aspat 5 z l
Bilirubina 5 z l
fosfataza 5 zł
czyli razem 100 żł
w posiewie wyszlo e-coli...
Widze kobietki ze nie tylko ja ma wizyte 8 marca ,pan doktor z M (choc on mało chętny dziwny ten mój chłop)mnie zaprosił na usg bo to 12/13 tydz bedzie.Co do rozstepów to zgadzam się ze jak mają być to i tak bedą a mazidełka dobre bo jednak łagodzą troche skóre .
no to więcej naż idzie w dzień kobiet na najfajniejszy prezent jaki można sobie wymarzyć podgląd naszych Wielkich Małych Serduszek czymś tam się smarować będę ale nie będe wydawała na jakieś super drogie kremy bo wiem że u mnie nic nie pomoże poprostu mam genetyczne narzucone posiadanie ich i koniec kropka ,ale nawilżać będę co by może bedzie mniej albo choc mniej dokuczajace
Melduję sie że żyję. Jakoś nie mam dziś nastroju. Umówiłam się na USG na czwartek, 200zł pójdzie w czorta... uwielbiam naszą służbę zdrowia dobrze, że choć wizyty i badania mam za darmo bo chyba bym osiwiała... Nie stać nas na prywatną opiekę lekarską niestety.
Jeśli chodzi o rozstępy to też uważam że jak mają być to będą. Smarowanie pomaga chyba tylko na swędzenie. Ja się nie smarowałam wcale i rozstępów na brzuchu nie mam. Spękały mi cycki ale dopiero w czasie karmienia jak wróciłam na studia i cycki się przepełniały.
Mój M. też specjalnie się nie garnie na USG. Nie wiem czy pójdzie ze mną. Ostatnio byliśmy razem z synkiem, który później namiętnie oglądał zdjęcie Dzidziusia Tym razem może też się uda we trójkę, choć mąż będzie po nocce więc nie wiem.
Maju ja na dzień kobiet w prezencie dwa lata temu dostałam synusia Nie chciał poczekać do 9.03 jak miałam termin wyznaczony hahaha Mąż był przy mnie od samego początku do końca, choć zrobił sobie 3 godzinną przerwę na sen, bo do szpitala przyjechaliśmy koło północy 07.03 a 08.03 o 6 rano pojechał do domu się przespać bo nie było postępów. Wrócił po 3 godzinach z kwiatami, bo przecież dzień kobiet Byłam wniebowzięta i na chwilę zapomniałam gdzie i po co jestem! A wieczorkiem tuż przed 22 urodził się synuś
Jeśli chodzi o rozstępy to też uważam że jak mają być to będą. Smarowanie pomaga chyba tylko na swędzenie. Ja się nie smarowałam wcale i rozstępów na brzuchu nie mam. Spękały mi cycki ale dopiero w czasie karmienia jak wróciłam na studia i cycki się przepełniały.
Mój M. też specjalnie się nie garnie na USG. Nie wiem czy pójdzie ze mną. Ostatnio byliśmy razem z synkiem, który później namiętnie oglądał zdjęcie Dzidziusia Tym razem może też się uda we trójkę, choć mąż będzie po nocce więc nie wiem.
Maju ja na dzień kobiet w prezencie dwa lata temu dostałam synusia Nie chciał poczekać do 9.03 jak miałam termin wyznaczony hahaha Mąż był przy mnie od samego początku do końca, choć zrobił sobie 3 godzinną przerwę na sen, bo do szpitala przyjechaliśmy koło północy 07.03 a 08.03 o 6 rano pojechał do domu się przespać bo nie było postępów. Wrócił po 3 godzinach z kwiatami, bo przecież dzień kobiet Byłam wniebowzięta i na chwilę zapomniałam gdzie i po co jestem! A wieczorkiem tuż przed 22 urodził się synuś
Ostatnia edycja:
reklama