Mi czasem się kręci w głowie jak np wstaje z łóżka. Raz zdarzyło mi się zasłabnąć i to tak dość "widowiskowo". Byłam w odwiedzinach u szwagierki, która też jest w ciąży tylko 4 tyg. starszej. Bolał mnie brzuch więc sobie wstałam, żeby go nie gnieść za bardzo i pech stał że stałam koło drzwi, jak zemdlałam to rozwaliłam głową szybę w drzwiach... Wszyscy się zerwali, żeby mnie podnieść i położyć na łóżka a ja dopiero po paru minutach zorientowałam się że szyby już nie ma. Na szczęście skończyło się na paru godzinnym bólu głowy i siniakach na kolanach.Dziewczyny powiedzcie mi czy zdarza się Wam zasłabnąć lub zemdleć?
reklama
pajka - cmv IgG IgM, toxo IgG IgM, hbs,usr, morfologia ogólna, alloprzeciwciała,
Ja z tego co wymieniłaś nie miałam tylko cmv, za to zrobiłam jeszcze hcv, hiv i cukier - wszystko na nfz. Zaoszczędzone pieniążki pójdą na ciuszki i inne rzeczy dla dzidziusia
P
patrysia*
Gość
Tak ja też zaoszczędze tym razem)tylko pytanie toxo płatne??bo mam to wypisane jako dodatkowe i w pierwszej ciaży akurat tylko to miałam płatne a te podstawowe za darmo...i nie wiem czy to się czasem nie zmieniło?
P
patrysia*
Gość
Aha to super
weronkazzz
tulęTolę
cześć babeczki! jakie to szczęście, że już piątek! ściskam Was piątkowo, jestem o wiele lepiej do świata nastawiona po wczorajszym usg, z dzieciem wszystko w porządku, ma już skubaniutki ponad 6 cm długości! a dumny tata był niesamowicie przejęty, że astronauta do niego pomachał
Marudka ja mysle, ze i tak cokolwiek sie tu napisze, Ty sama powinnas zdecydowac, co robic. Na forach, owszem, mozna sobie pomagac we wszelaki sposob, ale wciaz twierdze, ze lekarze spedzili troche tych lat w szkolach, by wiedziec najlepiej, co powinno byc zrobione. Kazda z nas moze miec rozne doswiadczenia, ale napewno nie jet na Twoim miejscu i nie zmaga sie z tym, z czym Ty sie zmagasz. My jestesmy tu przede wszystkim, zeby Cie wspierac, a nasze porady i tak przede wszystkim konsultuj z lekarzami.
Polisia brzuszek Cie pewnie swedzi bo dzidzka rosnie wiec coraz wiecej miejscowy potrzebuje. Ja wczoraj tez sie czulam, jakby mi kto balona w brzuchu dmuchal. Wczoraj to juz byl brzuchol na co najmniej 4 miesiac ale coz, przez noc powietrze zeszlo i dzis znow sie skurczyl buuu. Czas zaczac smarowac sie kremisiami..
Polisia brzuszek Cie pewnie swedzi bo dzidzka rosnie wiec coraz wiecej miejscowy potrzebuje. Ja wczoraj tez sie czulam, jakby mi kto balona w brzuchu dmuchal. Wczoraj to juz byl brzuchol na co najmniej 4 miesiac ale coz, przez noc powietrze zeszlo i dzis znow sie skurczyl buuu. Czas zaczac smarowac sie kremisiami..
Ja smaruję się mocno nawilżającymi balsamami. Grunt to systematyczność. Później- jak może kasa jakaś będzie- to kupię sobie Mustela 9msc przeciw rozstępom. Oliwka odpada, bo najpierw tłusto, a później mam jeszcze bardziej wysuszoną skórę.
Aż się boję ile ja zapłacę za te poniedziałkowe badania.... Tylko morfologia, mocz i tsh udało się od rodzinnego wybłagać...
Aż się boję ile ja zapłacę za te poniedziałkowe badania.... Tylko morfologia, mocz i tsh udało się od rodzinnego wybłagać...
reklama
kasiaczku - aha to fajnie , mi pani dzis na krewie powiedziała, że to wszytsko płatne, niezależnie czy lekarz prywtanie czy nie, ja chodze prywtanie, więc i tak musia lo byc prywatnie. A chciałam tylko jeszcze powiedziec, że prywatnie chodzę, bo po pierwsze 3 lata leczyłam się prywatnie ( bo inaczej w tym karju nie ma ) na bezpłodność , okazało się, że jednak płodna jestem, tylko sowje odczekac musiałam, no i dlatego , że straciłam poprzedniego bobaska i teraz na nfz nie miała bym odwagi, no wiec chodzę prywatnie nie dlatego, że chce , tylko, że muszę ;-) sie nagadałam ...
;-) weronkazz - gratulejszyn, supcio widok musiał być , mowisz, że gigant juz 6 centów ma jacie, ja mam prenatalne za tydzień, babka kazała mi przyjsc z męzem, ale to dopochwowe usg , więc napewno starego nie wpuszczę do gabinetu, o nie .... ;-)
A teraz alarm !!! MAm takie pieczenie i ból żoładka, że zdechne zaraz - pytanie, żarła która w ciąży, gasec, contix, helicid albo innego dziada - bo ja zaraz zeświruję , boli i piecze .... już chodzę koło tych moich bomb protonowych, ale niby w ciaży nie można ??? Więc pytam Was ????
;-) weronkazz - gratulejszyn, supcio widok musiał być , mowisz, że gigant juz 6 centów ma jacie, ja mam prenatalne za tydzień, babka kazała mi przyjsc z męzem, ale to dopochwowe usg , więc napewno starego nie wpuszczę do gabinetu, o nie .... ;-)
A teraz alarm !!! MAm takie pieczenie i ból żoładka, że zdechne zaraz - pytanie, żarła która w ciąży, gasec, contix, helicid albo innego dziada - bo ja zaraz zeświruję , boli i piecze .... już chodzę koło tych moich bomb protonowych, ale niby w ciaży nie można ??? Więc pytam Was ????