reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

A chwaliłam się że wczoraj moje dziecko wyłączyło kase w biedronce? On uwielbia zielone światełko a że akurat się paliło to pyk i kasa wyłączona ;-)

Taycia ja też mam problem ostatnio z moim małym, nie chce sam spać.. a ja przeziębiona jestem noi nie chciałabym go zarazić... Zasnął o 20.30 obudził się o 1 ( i tak 5 razy wstawałam, brałam go, lulałam, kładłam, znowu brałam...) potem obudził się o 3 (wtedy odkładałam go do łóżka 3 razy) noi o 6. Dziś widzę że mu też lecą smarki z nosa więc chyba jednak się zaraził ;/

Kasieq to widzę że tak jak Verita wracasz na troszkę do kraju ;-) Jest ciepło, jest duszno.. Mam nadzieję że spadnie deszcz.

Fasolka no to sprawa się wyjaśniła- zabiegana od rana jesteś, ja już pranie zrobiłam, obiad zrobiony, dla małego kupiłam- zmieniam mu pieluchę 20 razy dziennie więc należy mi się małe lenistwo ;-)

reklama
Perell - to u Nas jest identycznie.... czasami wystarczy,ze przeloze go na boczek i spi,ale od tygodnia to jest niemozliwe... widze,ze chyba naraz pojda mu dwie dolne jedynki,bo sa strasznie nabrzmiale,ale co sie chlopak nacierpi to szok!!!a co mama nie wyspi to juz w ogole historia. Duzo zdrowka dla Krystka! hahaha... rozsmieszylas mnie z ta Biedronka :-D a raczej guziczkiem :tak:

Kasieq - u mnie dzis masakrycznie wietrznie no i zachod Irlandii do najcieplejszych na pewno nie nalezy niestety. UDanego pobytu w Pl! P.S czesto tam latasz nie?

Slodziaki poszly spac,wiec mam chwile dla siebie... powinnam sie polozyc,ale wtedy co mialabym od zycia?? ;-)

Taycia tak średnio raz na 2-3 miesiące, teraz lecę na 9 dni i następny już we wrześniu na 2-3 tyg bo wesele znajomych, roczek Lenki, może chrzciny też zrobimy i jakiś weekend w górach mi się marzy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasieq - no to plany sa! :-D bedzie sie dzialo :tak::tak: ja mialam okres,ze latalam do Polski czesto,ale mi juz to minelo. Teraz nastawiam sie na poznawanie Europy i poki co oszczedzam na rodzinne wakacje za rok.... :-D

ja latam do rodziców żeby z wnusią się mogli zobaczyć a jak podrośnie to będziemy zwiedzać Europę bo u nas też taki plan jest ;)

a ja mam dosc pogody w PL same upaly a ja sie zle czuje zaraz mi slabo leb peka itp :/

mlodziez dalej zielone rzadkie kupy ale widze ze 2 jedynki na wierzchu prawie. moze to? a nawet jak nie to jutro bilans mamy sie dowiemy.

Perel zdrowka dla Was :)
Taycia a moze lepiej w syropie nurofen moze? od 6-12msc dajesz tyle samo czyli 2.5mla. jest u Was?

Oliwier dzis szukał balona wiele razy az mi go zal bylo ze wypuscilam mu tego balona no ale szybko zapomnial :)

perell niezły gagatek ten twój syn. kase wyłączyć ha ha.
ja okres na zwiedzanie europy juz mialam i teraz marzy nam sie na następne albo jeszcze pozniejsze wakacje nad Śródziemnym. Zależy jak będzie z dwójką małych dzieci.

reklama
anmika tylko nie zdradź nas dla fejsa! ;-)

martusia to chyba przez te ząbki, mój dalej robi często kupcie.. pocieszam się że już coraz mniej no ale zawsze...

Fasolka ja miałam dwie pobudki w nocy ale już przy pierwszej złamałam się i wzięłam małego do łóżka więc potem tylko na momencik się przebudził i spał grzecznie.. Kiedy on będzie spać we własnym łóżku...

U mnie pogoda pochmurna, wczoraj byłam z Krystianem na plaży i ledwo zdążyliśmy wrócić przed burzą... Ta pogoda taka zmienna.

Do góry