reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Awersja słyszałam że takie cuś pojawia się w zabawkach kąpielowych ale w macie to bym nie pomyślała..
kuriera nie ma wrrr...

To czarne coś to grzyb i będzie rosło jeśli się maty nie będzie pielęgnować, czyli po każdej kąpieli trzeba opłukać i wysuszyć. Jeśli się tego nie zrobi na banka urośnie.

Weronika w dużej wannie, w dużej, bo mamy ponadwymiarową i bez maty jest i sobie radzi.

U mnie kurier dzisiaj o czasie, zresztą jak zawsze praktycznie. :tak: Przyszło 1000 zdjęć, które wywołałam z dziewczynami. Trzymać kciuki, mam plan wieczorem się z tym zmierzyć. :laugh2:

Jutro sobota, mam plan na targowisku zakupić owoców troszke i dżemów na zimę porobić. :-)

lili
powodzenia ze zdjęciami
czeka Cię ogrom roboty z tym hehe

a z tą matą masz rację
dlatego ja sobie odpuszczę ten zakup
kolejny obowiązek
może to i robi się raz dwa ale jak jestem jeden na jeden z Tośką to staram się nie dokładać sobie kolejnych zadań

Kurier przyszedł o 17.40..
Krystian uważa że to karton jest prezentem a nie pchacz.. ZNOWU. W takich momentach przestaje wierzyć w sens kupowania mu czegokolwiek ;-)

Lecę do biedronki, pieluchy huggies są w promocji (w rozm.4 wychodzi 49gr za szt) więc skuszę się i je wypróbuję.

Ojczulek wziął dzieciaki na spacer krótki, w sensie poszli zakupić chleb, bom nie upiekła. :cool2: Bosze jaka cisza w domu. I spokój. Jak błogo. Jak miło. Częściej proszę. :-p

Hej :)
Lili chwilo trwaj
Fasolka bo gorąco,nie ma czym oddychac,ja też bez życia i werwy
Awersja gratulacje dla zębuszki :)
Perell to Cię kurier zrobił w bambuko,naczekałas się :crazy:

U nas przebił się dzis 3 zębol,jak nie było to nie było a tak w ciągu tygodnia 3 :)
Dzieciaki wypluskały się w basenie chyba teraz ja tam walne nura na ochłodzenie:-D to nic że płytko:-pNie no nie chce mi się;-)wiatrak bym załączyła ale Marcel zrobi na niego polowanie.Jednak jak był nie mobilny to był spokój :)

reklama
dostalismy cudowny lek na srake ale sprobujemy najpierw natura czyli banan w lape i jemy :)
Perell a moze Ty tez sprobuj banana albo ryzu?

doktorka mowila ze gorna zabki sa duzo gorsze w sensie wychodzenia niz dolne. a nasze gorne juz na wylocie. ta, od miesiaca... :p

Oliwier dzis wpadl w szczebelki akrobata jeden wstaje na prostych nozkach tak jak piesek no i masz. ale nic powaznego sie nie stalo tylko lekki skrzyw.

a poza tym noc ciezka bo jakis zasrany c**j obudzil mi dziecko po polnocy domofonem. swoja droga zeszlam to nikogo nie bylo. no chyba nie przeslyszalo mi sie... :/

to sobie marudzilam.

buziam Was

Do góry