reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Lili a wiesz ze tak? jak ma swoje kielki to jakby mu lepiej idzie i z checia taka prawdziwa je, gryzie, odrywa. komicznie to czasem wyglada ;) jak nieraz dam chrupa czy cos twardszego to samo gryzienie jest przyjemnoscia. teraz juz sie nie boje tak bardzo o zakrztuszenie.
Perell dziekuje w imieniu Oliwka :) a balon dogorywa pod sufitem. teraz Oli sie nauczyl nowego triku ;) pytam sie go 'Oli a gdzie jest balon?' a Oli zadziera lebek do gory i patrzy tam gdzie balon i sie smieje. madre dziecko :)

gdyby nie to ze szlag mnie trafia jak sie zaczyna wyginac przy usypianiu (od urodzenia tak ma) albo jak zaczyna pluc mi w twarz jedzeniem to bym mogla powiedziec ze mam zlote dziecko :p w sumie troche na niego wiecej znajde minusow ale po co czasem sie pocieszam ze inni maja gorzej :p

boze mam 31 'C na termometrze w cieniu help! :szok::no::shocked2:

a co tam u Palmy? a czy moze Cloudynka sie odzywala? Megan? zaginely nam mamuski :(

reklama
My juz po relaksiku na działce mamusia słonko łapała a młoda spała pod drzewkiem :cool2: wracajac zachaczyłysmy o sklep z zabawkami ;-)no i kupiłysmy co nieco ;-):-D

Martusia mój też pluje we mnie jedzeniem więc jestem z Tobą! Z balonem to malutki spryciarz, Krystian miał taki na kijku i go rozszarpał... Śmiejemy się że mamy małego tygryska ;-)

Fasolka pokaż co kupiłaś ;-) Ja dziś zamówiłam pchacza dla małego bo tego pożyczonego oddałam koleżance.

No a Krystian dalej kupki tworzy... ciągle tworzy... lekarstw nie chce pić. Dodałam mu więc do herbatki a on chyba wyczuł i butelki odmawia. Teraz spróbuję mu do kaszki dodać..

Mamy 9 zęba wykluł sie to przez niego te nocki do bani :-p:-)

Perell jak mała usnie to foty porobie i wkleje chyba ze na necie znajde :-pto na łatwizne pojde :cool2:

a u nas sraka totalna zielona... nie wiem, zabki czy ki diabel? nic nowego nie jadl Oli...

Perell moge Ci zareczyc ze Oli to samo by zrobil z balonikiem na kijku ;)

Witam z rana! Byłam pewna że fasolka mnie uprzedzi a tu cisza!

Martusia na temat kupek się nie wypowiem, mój robi dalej po 10 dziennie.. jak nie lepiej. Właśnie zauważyłam że coś mu przeciekło bokiem :no::no: więc uciekam..

perell, miło mi, zawsze jak sie komus podoba moje szycie ;)
chcesz, to jeden taki "gryzak" mam na zbyciu ;-) bo uszyłam od razu dwa ;-)

Witam :-)

Perell bo ja z ranca do posredniaka leciałam z młoda (bo babci nie ma )potem ksiegowa zakupy i własnie dotarłysmy do domu :-p No dzisiejsza nocka przespana cała zebus sie wybił to Patuska odrazu spokojniejsza :-D

U nas upału ciag dalszy :-) ja sie biore za sprzatanie i pranie bo jutro znow na cały dzien na działke wybywamy :cool2:

Czesc Mamusie!!

Ja dzisiaj ledwo co na oczy widze. Polozylam Mikusia o 18.30,o 19 placz, zasnal na 10 placz, dalam czopka ( swoja droga BABY IBUFEN od 3 miesiaca jest tylko do 12 kg,a Mikula ma 12,7 - czyli defakto powinien dostac tego od 2 lat??!! :szok:), po 20 min znowu placz i usypianie przez nastepne 15 min. Zasnal w koncu ok 20.15 i spal do 24. Potem wrzask,placz ( nie wiem o co mu chodzi,ale jak sie budzi to siada, kladzie sie na brzuch,wierci itp). no i wzielam go do lozka!!! to juz 7 noc ze mna w nocy!! :wściekła/y::wściekła/y: i spal do 6, potem znowu sie wiercil,ze wiedzialam,ze ze snu nic.

Jak ten zab nie wyjdzie niedlugo to ocipieje... myslalam,ze Starszak to byla tragedia... jakze sie mylilam.... :baffled::baffled:

Fasolka - gratuluje kolejnego zabka i zazdroszcze pogody...

U Nas od soboty niby ocieplenie...zobaczymy

reklama
Taycia u mnie już jest od wczoraj pięknie, cieplutko tylko wieje, ale ja i tak uciekam we wtorek do Pl :-) tam na pewno cieplej będzie:tak:

Miłego Babeczki :*

Do góry