reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

hello co tam u Was? zwłaszcza u tych które na fb nie wchodzą?

ja w pon zostałam słomianą wdowa...

a tak to nic nowego, jaś zabkow nie ma, posadzony siedzi, postawiony stoi i nic poza tym, ale jest za to bardzo mądry i wesoly, mowi dosc sporo, od wt w koncu "mama" tez :)

Oliwka ma wakacje, a od września idzie do przyszkolnej zerówki

aaa i dzisiaj bedzie u mnie w domu perfekcyjna pani domu z kamera w celu przeprowadzenia ostatniego etapu elimacji kandydatow do programu

Ostatnia edycja:
reklama
a mi słońće wczoraj na łeb padło. :confused2:

Dałam Weronice przed samą kąpielą jabłko tarte - zjadła 1,5 sztuki. Efekt? Milion pobudek w nocy, bo w brzuszku jej tam jeździło. Nie zmienia to faktu, że o 5 pobudka, tzn, 30 minut kochane dziecię zabawiło się samo, dało jeszcze mamie oko zmrużyć, kiedy jednak owe oko się otworzyło, zobaczyłam, że dziecię się nie bawi a broi. :cool2:

Wystawione zostało na podłogę, gdyż mimo wczesnej pory zaświtał plan - - - > pójdzie się pobawić do salonu, a ja dokimam. I wszystko szło zgodnie z planem, ręka, ręka, noga, noga po czworakach słyszę jak po dechach zmierza ku celowi i nagle pomimo nadal wczesnej pory dnia olśniło mnie, że wczoraj zdychałam, zatoki, nic nie zrobiłam i w salonie na ławie jest wszystko, szklanki, papiery itp. itd. Podniosłam szanowne dupsko z łóżka, intruza już zdążył tatuś przechwycić, posprzątałam, patrzę na zegarek 5:40. Jakoś po tych pobudkach byłam ledwo żywa. A tatuś nie wiadomo dlaczego i czemu szczebiocze jak skowronek do intruza i szczerzy kły. :oo2:

KAWA! Tak to jest myśl, kawa mnie obudzi. Prysznic też pomoże. Szczególnie zimny. Ok, prawie jak nowo narodzona.

W tej chwili jest prawie godzina 12. Środek dnia. - - - - - - - > SPAĆ! :confused2:

EDIT: Marta daj potem znać co i jak po wizycie PPP. :-)

Ostatnia edycja:
Witam ja zakrecona jakas od rana jestem :-p

Z dobrych nowin to Dorota sie dostała do tego gimnazjum co chciała do klasy europejskiej z poszerzonym angielskim ;-) zdolniacha moja :cool2:
Młoda nocke przespała pieknie od 20 do 6.15 :-D matka troche mniej wyspana ale to z innego powodu :-p:-D
,młoda mi dzis zjadła rogokładki ksiazki :cool: ja tylko siku poszłam :szok:.Teraz spi a matka zamiast obiadu sie chycic to na kompie siedzi :-p

fasolka
gratki dla Dorotki
Na tych zdjęciach z wanienką, to Młoda ma na dnie jakąś matę antypoślizgową, czy to dno wanienki masz takie ładne?
Młoda mi się ślizga w wanience, a w basenie nie chce siedzieć i się drze.
Nie wiem czy czegoś antypoślizgowego do wanienki nie kupić hmmm...

Awersja dzieki :-) a to nalepki rybki takie sa od nowosci :-).Antosia sie pewnie boi baseniku moja Dorota tak miała w waniennce uwielbiała sie pluskac na roczek od kumpeli dostała basenik z bajerami dla maluchow i co i darła sie jak opetana :cool: dopiero na nastepne wakacje jak miała 2 latka to dała sie w basen wsadzic bez płaczu:cool2:

Tygrysek Co Cię podkusiło by do domu sprowadzać Perfekcyjną Panią Domu?? Ta jej biała rękawiczka :-D:-D:-D

Fasolka Gratki dla Dorotki ;-)

Awersja w ikei są takie nakładki do wanny
PATRULL Mata do wanny - IKEA za 20zł lub 15 jak masz karte

ja mam taką wanienkę z antypoślizgowymi zabezpieczeniami
LÄTTSAM Wanienka - IKEA

Jak ja nie znoszę czekać na kuriera.. miał być między 11 a 13, a jest 14 i dalej ani widu ani słychu... ;/

fasolka
No tak właśnie myślę, że się boi.
A szkoda, bo wanienkę mam z tych małych (nie taki wypasiony rozmiar jak Twój hehe) i ciasno w niej już.
Poczekam, może się oswoi.
Zacznę chyba wstawiać wanienkę do basenu.

perell
ta mata to na przyssawki jest no nie?
jak Ci się to sprawdza?
chodzi mi o to czy w tych przyssawkach nie rośnie po jakimś czasie takie czarne coś (grzyb to czy inna choler a ?)

Mamy drugiego zęba:-D

Awersja ja mam wanienkę a nie tą matę ;-) Ją dopiero kupię gdy przeniesiemy się do dużej wanny. Hmmm nie wiem czy rośnie.. nie zastanawiałam się nad tym.. mam nadzieję że nie bo to popsuje mój misterny plan ;-)
Gratuluję zębusia! My też mamy dwa, Antosia już Cię ugryzła? ;-)

Zdarza się jej mnie ugryźć, jak bardzo głodna rzuca się na cyca.
A o tą matę to pytałam, bo coś podobnego miałam kiedyś pod prysznicem i to po pewnym czasie wyglądało obrzydliwie mimo odklejania tej maty od brodzika po kąpieli, żeby wyschło.

Kurier raczył przybyć hehe???

reklama
Do góry