reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Verita - pociesz się, że JESZCZE tylko tak matrixowo będzie przez 34tc. :-p

Ayni - a ja trzymam kciuki na "+", skoro sama nie możesz się zdecydować. :-p

Weronika śpi w piwnicy, bo tam najzimniej, Adrianna pływa normalnie, co jej buźkę schłodzę, to ona zaraz cieknąca jest, zresztą po mnie też leci.
Czekamy na a., dostanie żarelko i jedziemy nad jezioro się wykąpać, axarai - cały dzień przez Ciebie jezioro widzę jak oczy przymknę. :-p

reklama
fasolka gratuluję fasolki :D i gratuluję wszystkim innym które są w ciąży lub będą w najbliższym czasie.
ja za 10 dni wracam do pracy, młody do żłobka, więc teraz to już czasem na fejsie się zgadamy, na bb już czasu brak, buziaki dla Was wszystkich i dla kochanych wrześniowych dzieciaczków, no i całuję wszystkie nowe brzuszki i trzymam kciuki :)

Dzięki za rady w sprawie mrożenia truskawek. U nas też masakra. Nic nie padało, słońca już nie ma więc nie grzeje, ale wiatr też gdzieś zniknął, więc jest istna sauna. Ale nie narzekajmy, chciałyśmy lato. Chłopaki dziś pluskali w basenie na balkonie. Przynajmniej się ochłodzili. Mały poci się strasznie, włosy ma mokre, potówki mu wyszły na karku. Oj biedaczek, a w chacie też mamy gorąco. Masakra, nie ma się gdzie schować.

Oszczędzam się ile potrafię ale nosi mnie. Zazdroszczę wam tej pogody ale jak dzis włączyłam pl tv to nie pogoda to upały. A u mojej mamy w wieżowcu to ciężko wytrzymać. Zobaczymy jak będzie.
To mnie po cieszyłas ze jeszcze tyle tyg tego matrix. Zakręcona jestem ze szok. Mój najlepiej dziś mówi. E to ty juz prawie połowę ciąży masz za sobą. Bo to już 2 miesiące zaraz bedzie następne 2 i już. A ja oczy na niego. Toz to jeszcze 7 i pół miesiąca. Prawie tyle co twoja córka ma. A on a no tak. Faceci

Verita haha faceci! Chciałoby się 4 miesiące być w ciąży ;-) Przynajmniej ja! Bo jak przypomnę sobie ostatnie miesiące... ciepło, ja z wielkim brzuchem i Krystian który wcale nie chciał opuścić brzucha ;-)

Fasolka mi też się wydaje że cień to już kreska. Moja koleżanka tak miała. Ale pogratuluję jak już będziesz pewna! Z Veritą będziecie od początku przeżywać pierwszy uśmiech, przewrót na brzuszek, pępuszek i inne piękne chwile! Zazdroszczę ;-)

A ja mam problem.. Krystian okropnie trze swoje oczka, wcześniej to tarł jak był zmęczony a dziś to już tak że ma całe czerwone oczęta. Nie wiem od czego, może to być uczulenie na coś?? Trochę dziwne że dopiero teraz... jak już wiosna prawie za nami.

perell - trawy pylą jak porąbane, wiem bo cierpię, wszystko się poprzesuwało, ja miałam zazwyczaj problem koniec maja, poczatek czerwca, a teraz 2 tygodnie później.

Witam z rana :-)

Perell w tym roku wszystko pozniej i naraz moj Szmon ma alergie i jak krolik wyglada czerwone oczy kichol :cool:

Awersja Tosieńka śliczna a czy ta laska na zdjeciu to ty :cool2:

Miłego dzionka :-)

reklama
Do góry