reklama
Witm z rana :-)
Co do mrozenia truskawek to ja robie tak ze w zamrazalniku mam szufladke taka niziutka i tam układam luzem truskawki i dopiero jak sie zmrozą to je pakuje do woreczkow :-) są fajne nie pogniecione i niepozlepiane :-)
cien cienia nie kreska i nie wiem co myslec
Co do mrozenia truskawek to ja robie tak ze w zamrazalniku mam szufladke taka niziutka i tam układam luzem truskawki i dopiero jak sie zmrozą to je pakuje do woreczkow :-) są fajne nie pogniecione i niepozlepiane :-)
fajny patent z tymi truskawkami fasolka
powiedziałabym, że wprost genialny w swej prostocie
czemu ja na to nie wpadłam???
spróbuję tak
może jeszcze liliana coś doradzi innego,
to sobie połączę porady dwóch perfekcyjnych pań domu
i będę mieć perfekcyjne truskawki
powiedziałabym, że wprost genialny w swej prostocie
czemu ja na to nie wpadłam???
spróbuję tak
może jeszcze liliana coś doradzi innego,
to sobie połączę porady dwóch perfekcyjnych pań domu
i będę mieć perfekcyjne truskawki
Ale o co chodzi, bo strasznie tajemniczo to napisane...cien cienia nie kreska i nie wiem co myslec
Zrobiłaś test i jest wynik niewyraźny czy o coś innego chodzi?
edit
sorki za post pod postem
Verita bardzo prawdopodobne:-) ok to juz normalnie napisze juz troche czasu sie statramy (maz mnie przekonał )tylko ze mam znowu nieregularne miesiaczki no a teraz juz dosc troche po terminie i zrobiłam test wyszły niby dwie kreski ale bardzo bardzo słaba ta druga wiec sama nie wiem w poniedziałek zrobie nastepny i zobaczymy;-)
Witm z rana :-)
Fasolka a jakie są te truskawki po rozmrożeniu? Bo moje tak jak pisałam, robi się z nich taka glajda. JAk są zamrożone to są ładne, niepogniecione, tylko po rozmrożeniu wychodzą nie fajne i niezbyt dobre.
Trzymam kciuki &&&
reklama
fasolka
gratulacje!!!
Pierwszy test miałam jak Ty - druga kreska prawie niewidoczna, byłam prawie pewna, że jest negatywny
jak zrobiłam test po 2 dniach, to już kreska była lepiej widoczna
czyli myślę, że można już gratulować
gratulacje!!!
Pierwszy test miałam jak Ty - druga kreska prawie niewidoczna, byłam prawie pewna, że jest negatywny
jak zrobiłam test po 2 dniach, to już kreska była lepiej widoczna
czyli myślę, że można już gratulować