reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Podpinam sie pod pytanie anmiki
Perfekcyjną panią domu to ja nie jestem hehe
Ale Ty liliana to moim zdaniem jak najbadziej jestes

Ostatnia edycja:
reklama
Witm z rana :-)
Co do mrozenia truskawek to ja robie tak ze w zamrazalniku mam szufladke taka niziutka i tam układam luzem truskawki i dopiero jak sie zmrozą to je pakuje do woreczkow :-) są fajne nie pogniecione i niepozlepiane :-p:-)

cien cienia nie kreska i nie wiem co myslec:zawstydzona/y::cool2:

fajny patent z tymi truskawkami fasolka
powiedziałabym, że wprost genialny w swej prostocie
czemu ja na to nie wpadłam???
spróbuję tak

może jeszcze liliana coś doradzi innego,
to sobie połączę porady dwóch perfekcyjnych pań domu
i będę mieć perfekcyjne truskawki

Verita bardzo prawdopodobne:-) ok to juz normalnie napisze :-p juz troche czasu sie statramy (maz mnie przekonał :-p)tylko ze mam znowu nieregularne miesiaczki :dry:no a teraz juz dosc troche po terminie i zrobiłam test wyszły niby dwie kreski ale bardzo bardzo słaba ta druga wiec sama nie wiem w poniedziałek zrobie nastepny i zobaczymy;-)

Witm z rana :-)
Co do mrozenia truskawek to ja robie tak ze w zamrazalniku mam szufladke taka niziutka i tam układam luzem truskawki i dopiero jak sie zmrozą to je pakuje do woreczkow :-) są fajne nie pogniecione i niepozlepiane :-p:-)

cien cienia nie kreska i nie wiem co myslec:zawstydzona/y::cool2:

Fasolka a jakie są te truskawki po rozmrożeniu? Bo moje tak jak pisałam, robi się z nich taka glajda. JAk są zamrożone to są ładne, niepogniecione, tylko po rozmrożeniu wychodzą nie fajne i niezbyt dobre.

Trzymam kciuki &&&

reklama
fasolka
gratulacje!!!
Pierwszy test miałam jak Ty - druga kreska prawie niewidoczna, byłam prawie pewna, że jest negatywny
jak zrobiłam test po 2 dniach, to już kreska była lepiej widoczna
czyli myślę, że można już gratulować

Do góry