reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Dzieciaczki to małe rozrabiaczki ;-) Mój wiecznie coś kombinuje, by sobie chociaż poleżał chwile to nie... wiecznie gdzieś pędzi, wstaje, podnosi, przesuwa...
Pogoda dalej jest piękna a ja na plaże nie chodzę bo jak w piekarniku tam jest... Nie wiem co robią inne mamy że wytrzymują na plaży i to jeszcze z małymi dziećmi. Ja mam plan by któregoś dnia tak po 17 pójść i sobie posiedzieć, odpocząć ;-)

reklama
Witam
Co tu tak pusto? Dziewczyny gdzie jesteście? U nas dziś chłodniej, upały podobno na razie dadzą sobie spokój. Niby dobrze, ale jak patrzyłam na pogodę to u nas pokazuje 19 a nawet 15 stopni :szok:. Ze skrajności w skrajność :happy2:.
Poza tym weekend szybko nam minął, byliśmy w Poznaniu u mojej siostry. W niedzielę wybraliśmy się na termy. Było super, Starszak uwielbia wodę, więc pływał, nurkował, zjeżdżał na zjeżdżalni, itp. Maluch był pierwszy raz w tak dużej wodzie i szalał jak nie wiem co. Kładł się na wodę (oczywiście podtrzymywany przeze mnie) raz na brzuch, raz na plecy, machał rękami, nogami, pluskał i piszczał z radości. Po powrocie do domu padł i spał 2,5 godziny.

Fasolka trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze i brzuch przestał boleć &&&&&&. Daj znać po wizycie, bo sama się stresuję.

Idę chałupkę ogarnąć..... pa

moj komputer sie zawiesil ale z zmina :wściekła/y:, wczoraj musielismy ogrzewanie wlaczyc, nie dosc ze chmury , pada to jeszcze sliny wiatr, zyc nie umierac.:no:
fasolka boli cie jak na okres? bo mnie tez tak pobolewa ale nie ciagle , tak dziwnie jakos.ciewaka jestem co lekarz powie.

fasolka
kciuki za wizytę

perell
dzięki za inspirację
też młodą władowałam do wanienki na balkonie i było super
a wcześniej w basenie dmuchanym było darcie
nie wiem czemu
woli się gnieść w wanience

Witam się po pięknym weekendzie w pochmurny poniedziałek :-(
Mam najbardziej uparte dziecko świata!!! ,maż mówi ze po mamusi :zawstydzona/y:
tydzień temu bylismy na konsultacji u lekarza bo mala nie raczkowała tylko pełzała i ciągła się tylko jedna strona ciała wiec spanikowani rodzice wywalili kasę na prywatna wizytę aby usłyszeć ze cytuje "córka rozwija się świetnie ruchowo bez zarzutu wszystko przyjdzie z czasem nie panikować" i co zrobiła moja córka dzień po wizycie zaczęła raczkować a od wczoraj staje przy wszytki na czym może się podciągnąć:szok: już liczę siwe włosy
Wiec mam pytanie co ubieracie dzieciaka na stopy bo moja strasznie ślizga się na skarpetkach ????
A żeby mamie niebyła za nudno idą nam trojki i trzonowce :szok:
Kciuki dla potrzebujących

Hallo Kobitki!!!
Fasolka trzymam kciuki! Verita mnie z Adi brzuch, i to mocno bolał do 4 miesiąca.
Mell ja używam takich z H&M H&M BUTY SKARPETKI MOKASYNY HELLO KITTY 22/23 (3328413923) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., i zadowolonam bardzo:-)
Awersja pięknie wyglądacie!!! Ostatnio Antosie pokazałaś jak miała chyba ze 3 miesiące! Niedobra TY;-)
U nas były upały, teraz jest zimno. Obecna wersja jest o wiele przyjemniejsza w nocy
Adi od piątku raczkuje :) tak sobie na czworakach stała, stała i nagle poszła:szok: Matka się poryczała, a co tam.

mell
ja nic Antosi nie zakładam na stopy.
Wyrodna jestem i ciągle chodzi boso.

axa
gratki raczkowania

fasolka
mnie 2 pierwsze trymestry non stop brzuch bolał
takie jakby skurcze były
całą ciążę na nospie przechodziłam
ja tam wierzę, że będzie u Ciebie wszystko dobrze

Ostatnia edycja:
Hej :)

O a co tu taka cisza kompy Wam popadały z upałow :-p;-) U mnie nieciekawie jutro mam wizyte ale brzuch mnie boli dosc mocno zobaczymy :cool:

&&&&&&& za wizytę

Witam się po pięknym weekendzie w pochmurny poniedziałek :-(
Mam najbardziej uparte dziecko świata!!! ,maż mówi ze po mamusi :zawstydzona/y:
tydzień temu bylismy na konsultacji u lekarza bo mala nie raczkowała tylko pełzała i ciągła się tylko jedna strona ciała wiec spanikowani rodzice wywalili kasę na prywatna wizytę aby usłyszeć ze cytuje "córka rozwija się świetnie ruchowo bez zarzutu wszystko przyjdzie z czasem nie panikować" i co zrobiła moja córka dzień po wizycie zaczęła raczkować a od wczoraj staje przy wszytki na czym może się podciągnąć:szok: już liczę siwe włosy
Wiec mam pytanie co ubieracie dzieciaka na stopy bo moja strasznie ślizga się na skarpetkach ????
A żeby mamie niebyła za nudno idą nam trojki i trzonowce :szok:
Kciuki dla potrzebujących

Kupuje skarpetki antypoślizgowe Skarpetki antypoślizgowe 6-12 mies. BabyOno a jak ciepło to boso :) Ostatnio T kupiła kilka par w Realu, takie paputki jak Axa pokazała sa w Rossmanie skarpetki też

reklama
Awersja a bardzo proszę ;-) Ja nie mam baseniku więc wanienka to zastępstwo

Mell ja tak jak Kasieq zakładam skarpetki anytpoślizgowe, są do kupienia chyba w każdym dziecięcym. Miałam te mokasyny co Axa ale mojemu one się zsuwały więc leżą i czekają na lepsze czasy ;-)

Fasolka mnie też brzuch bolał! Oby było wszystko dobrze! Trzymam kciukasy!!

Widziałyście że w Lidlu od czwartku będzie piękna sukienka niebieska z góry rozjaśniana za 39,99! Ja na nią poluję i będzie mi bardzo przykro jak nie będzie mi pasować

Do góry